Vreau si eu un bebel!!!
Raspunsuri - Pagina 2
mel_g spune:
Rachel 3 luni de incercari este f.f.f. putin. Fetele au pe aici 3, 4 ani de cand nu reusesc. Stiu ca asteptarea este grea dar nu trebuie sa-ti pierzi speranta!!!!!!!!!!!
Ai incercat sa-ti monitorizezi ovulatia? Poate voi nu nimeriti perioada!
Pupici
Mel
Codri spune:
Rachel bine ai venit in randul aspirantelor. Sper sa stai cat mai putin aici si sa treci la mamici.
Codri
Rayuela spune:
Dragele mele,vin si eu sa va incurajez un pic..eu nu am ramas insarcinata 5 ani de zile!!!<desi nu ma protejam deloc,imi doream extrem de mult un bebe!Am trecut si eu prin acest cosmar si stiu ca e cumplit!Dar iata ca s-a intimplat minunea,si acum astept un bebe,in aprilie!Nu va descurajati,se va intimpla..cind va asteptati mai putin!
Succes tuturor!
Rayuela
Monica-Elena spune:
Bine ai venit Rachel ! Capul sus ca o sa se intample si minunea. Eu o astept de 10 ani si sa sti ca nu disper inca......
Monica
Lorelai spune:
bine ai venit Rachel. nu dispera, trei luni de asteptare nu e mult. eu stiu pe cineva care a facut investigatii primii 5 ani dupa care a renuntat. de fapt sotul nu era sigur ca vrea un copil. a ramas insarcinata fara nici un tratament 10 ani mai tirziu cind pierdusera orice speranta si se consolasera cu ideea ca nu vor avea copii. acum au un baietel sanatos de aproape 6 luni.
Lorelai
coral spune:
Buna Rachel, un prim pas ca sa ai un bebe este sa fii optimista, fetele de aici sunt minunate.
Eu intru la capitolul veterane.
Mult noroc si sa ne dai cit mai curind vestea ca esti
There is a difference between knowing the path and walking the path.
rachel owen spune:
Fetelor va muuuuuuuuuultumesc din suflet pt o asa primire si incurajare!!Va iubesc,sa stiti!
cecilia spune:
Buna fetelor!
Eu fac parte din ultimii sositi.
Vreau sa va urez la toate multa sanatate si sa va dea Dumnezeu copii sanatosi.
Cat despre, sa stiti ca psihicul conteaza al naibii de mult ( de fapt in toate); nu cred ca trebuie luat ca pe un pariu.Relax.
Rachel nu te stresa ; lasa lucrurile sa evolueze natural si daca va fi va fi!
In cazul in care nu se intampla minunea in ceva timp (nu e cazul dupa 3 luni)atunci va trebui sa cauti motivul si sa-l elimini.Perseverenta si...multa bafta.
Sa stiti ca din ce am vazut prin forum, chiar se pot intampla si minuni, asa ca??
Vreau sa va spun ca si atunci cand testul va fi pozitiv, sufletul vostru nu va fi linistit; abia incepe; dar daca? ce inseamna?...si tot asa!
Eu m-am inscris direct la rubrica( sunt in a 8-a saptamana). Dar imi impun sa fiu optimista( am Rh negativ, sunt la a 4-a sarcina si sper sa fie bine?!)
Va urez sa aveti liniste in suflet, si sa fie totul cum va doriti.
Va pupicic.