Vreau si eu un bebel!!!
Raspunsuri - Pagina 3
mel_g spune:
Rachel ai ciclul regulat? Daca da scazi 14 zile de la data cand trebuie sa vina uratii si asta este ziua ovulatiei. Pt mai multa siguranta poti sa-ti masori temp in fiecare dimineata dupa trezire dar ai grija ca ora sa fie aceeasi; eu o masuram la 7 dimineata. In momentul ovulatiei ea creste cu cel putin 2 liniute. La mine era asa:
inainte de ovulatie aveam 36,6 sau 36,5 iar dupa ovulatie brusc 36,9 sau 37.
Pupici
Mel
betilina spune:
Salutari fetelor!
Ma primiti si pe mine? Eu am intrat direct pe forumul de mamici de sept-oct 2004, dar de 2 sapt nu mai am bb mic, asa ca vreau sa fiu si eu o noua aspiranta alaturi de voi. Sper sa devin cat mai repede mamica, dar stiu ca nu este asa usor, trebuie poate sa ai rabdare, moralul sus si vointa de fier.
Astazi nu mai mult timp de discutii, asa ca mai vb maine.
Rachel capul sus! Nu e timpul pierdut! Desi si mie mi-e f greu sa spun asta, mai ales acum cand am pierdut bb, stiu ca asta este sigura solutie, sa nu disper si sa iau totul mai usor si relaxat!
Betina Betilina
crinuta spune:
Betilina, imi pare rau. Lasa ca vei ramane usor inca o data.
Rachel, tu nu mai zici nimic?
Crinuta
Tinasv1 spune:
Vreau si eu un bebel!!!
Treceti-ma si pe mine pe listuta, sunt optimista, dar ma molipsesc si de la voi. Ma bucur ca existati.
Obiectiv 2004: si -i sanatosi.
Tina cea plina de speranta
rachel owen spune:
Am facut ieri histerografie si am un fibrom de 7 cm.
Ma puteti ajuta cu ceva?
Doctorita zice ca pot sa sper intr-o minune.
Cine stie cat voi mai sta in clubul aspirantelor...
iliana2004 spune:
Buna Rachel,
As avea o intrebare la tine...
In Marea Britanie cum este legislatia pt. FIV, ET?
Eu chiar am facut un subiect referitor la aceasta problema,la legislatie, apoi mutat la discutii generale, insa sunt dezamagita de raspunsuri.
multumesc,
Iuliana
gogosar spune:
Stai linistita Rachel.Eu ma chinui de 6 ani, si tot nu disper. Mereu sper ca luna asta va fi.sau pote va veni cand mi-oi pierde speranta? Nu cred... Dar tu ce alte analize ai facut?
anca
asi spune:
Draga Rachel si eu am un fibrom 17 mm .Dr meu zice ca nu are nici o influenta asupra fertilitatii si deocamdata nu trebuie operat.Daca va mai creste si va sangera trebuie operat.Fibromul tau pare mare si s-ar putea sa trebuiasca operat, dar asa iti curata utrul si ai mai multe sanse de a concepe un minunat .
Tine-ne la curent cu ce faci!
ASI