Vreau si eu un bebel!!!
Buna surorilor de suferinta!Vreau sa ma inscriu si eu in clubul aspirantelor.Va roooog,primiti-ma!!!Stiti de ce,nu cred ca mai are rost sa va explic despre testele de sarcina care se incapataneaza sa tot iasa negative (linia aia rosie,
bat-o vina,e suparata pe cea albastra si nu vrea sa stea alaturi de ea pt un rezultat pozitiv),sau despre lacrimile de crocodil de la consult,cand la echografie mi-am vazut uterul gol?!
Nu.Stiam eu.Ma infior sa aflu ca atatea femei traiesc drama mea(e prea dur spus drama,dar eu asa o traiesc).
Acum,fetelor,am si eu,ca si voi,toata viata inainte,dar zilele trec,acele zile in care speri mereu,ca poate-poate,ca poate de asta mi-e rau,ca poate de aia ametesc,ca om si "nebunia de sarcina".Dar in cele din urma,toate visele,tot extazul sperantei se sfarseste odata cu sosirea menstruatiei,care demonstreaza din nou neputinta de a concepe.
Dupa o prima luna de incercari,am fost surprinsa ca nu am ramas gravida,dupa a doua luna ingrijorata si dupa a treia,nenorocita.Mi-am strsat sotul,parintii,soacra,prietena,si mai ales doctorita ginecolog."N-ai nimic,zice ea,da-i `nainte cu tupeu!"Pai asta fac,zic,fac in fiecare zi."Ooo,pai e prea des!"Aha,si ce-i prea mult strica..
Astept.Ce sa fac?Si exersez.
Pot sa astept alaturi de voi?
Raspunsuri
anis spune:
Da-ne mai multe date!
Si apropo dupa doar 3 luni de incercari nu ai de ce sa disperi.....
Eu astept si inecrc de aproape 3 ani.....
AniS
crinuta spune:
Fetele, pl nu mai tarziu de 16:00. Tocmai am aflat ca la 19:00 am o cantare, si nu vreau sa pierd nici o clipa din intalnire.
Sa stabilim clar cine vine, si ce aduce fiecare.
pupici
Crinuta
crinuta spune:
Rachel, welcome. Sper sa stam cat mai putin pe aici.
In rest, vorbim pe privat.
pupici
crinuta spune:
Gata, inteles. Lasa Mi ca fetili is destepte, si se prinde ele ca despre intalnire era vorba.
Scuze fetelor ca incurc subiectele. Sunt cam ametita.
pupici
Crinuta
Gabela spune:
Bun venit, Rachel! Bineinteles ca poti sa astepti aici cu noi , dar nu prea mult!!! Exerseaza si fii optimista, caci o sa se intample!
Gabela