Cum vi se pare viata in Japonia? (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Mi-e gandul numai la $acum am vazut...ha!ha!Asta e ..fac cinste fetelor de doua ori ..una pt. greseli si una pentru prieteniedaca e sa ne intalnim ma bag si eu zau ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Mai fatelor,ar fi misto sa ne intalnim....
Dar nu stim cum sa facem,sa fiecare ne aflam in alt colt al Japoniei.
Poate gasim o solutie..hai,veniti cu propuneri

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Au mai fost tentative de-astea de intalneala, dar vorba cuiva: e destul de greu pt ca suntem "imprastiate" prin toata Japonia. Data trecuta se intalnira fetele de pe langa Tokyo ca sunt destul de multishoare. Eu am stat si m-am uitat la poze ca pe aici, pe unde a intzarcat mutu' iapa nu mai sta nici o romancutza de pe forumInca nu m-am vopsit! Astazi m-am trezit destul de tarziu si mi-a fost si cam lene sa ies din casa Mey fetelor voi suntetzi tunse scurt, sau avetzi parul lung? Mie imi place tare de tot parul lung, dar e atat de greu de intretzinut Stitzi ce ma gandeam?! Mi-e destul de frica sa trec asa de brusc de la satena la blond si de aceea ma gandeam sa incep cu suvitze. Imi fac prima oara cat mai multe suvitze, apoi dupa o luna, iarasi si tot asa pana ce in scurt timp o sa devin toata blonda. Si daca am grija nu mi se strica parul. Stiu pe cineva care a trecut asa de la brunet albastrui la blond!! Chiar de curiozitate va intreb voi ce culori ati mai fost vopsite? Eu am mai fost blonda si saten mai inchis(culoarea castanelor) dar niciodata , niciodata nu am fost roscata. Nu am avut curaj sa ma fac. Chir voiam sa va intreb: aici atzi vazut sprayuri care itzi schimba culoarea parului in verde, albastru, rosu, violet? In Ro sunt si mascara, nu numai sprayuri! Aici chiar nu am vazut! Cateodata mai am chef sa imi fac cate o suvitza mai traznita , in functie de starea de dispozitzie pe care o am

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

fetylor...... gata imi reveni! schimbai calculatoru ca ala vechiu` nu ma mai lasa sa accesez toate paginile de pe dc, printre care si sobeectu cu japan !Da acu poci si iar va stresez!
La mine se facu cald ....da seara si noaptea bate un vant de te ia pe sus! Si-mi facui gardina in fata casei , ....ma rog in spatele casei, ca sa vie mai repede primavara pe campii!
Voi ce mai facurati? Ralu vaz c aschimbi look-ce la tine, te faci blonda?Fain.....sa ne dai si noua o pozuca cu tine aurita!
Mai am oleaca si termen scoala bey....de volane la masini!Si mi-am propus sa claxonez ca-n romania dupa oricine vreau io

hai c-o iau incet cu stresatu sa nu va loveasca prea tare vreo migreana!

pupe

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

Ralu da ,exista si in Japonia spray-uri care sa coloreze parul,acum nu stiu cum se keama insa eu am avut unul de culoare neagra ,eu fiind blonda ,imi faceam si eu suvitze negre.Sau mai exista si sampon colorant .

Eryka & sufletzelul de fetitza din burtica (28 saptamani)

Mergi la inceput

Mai fetelor..hai totusi vara sa incercam sa o facem lata...sa ne intalnim in fata ambasadei,wakari yasui..,deci in capitala ,banuiesc ca multi au liber vara,asa ca de ce sa nu incercam si noi.
Raluca ,sa incerci sa te vopsesti treptat...daca nu esti inca blonda ..nu incerca un sa faci direct pe par un blond,nu este bine,shuvite..OK!Dar sa nu te puna "al de sus ",sa te faci blonda pe par negru,sau saten..(ma refer direct)O sa-l distrugi..
Si hai totusi sa incercam sa facem in asa fel sa ne intalnim...sa vb ,sa stabilim o zi cand toata lumea este libera si dispune de bani ...mai ales ..si sa incercam,eu una va astept si in Osaka ,este frumos,aveti ce vedea..

Ce smechera sunt...sa veniti voi aici ,sa nu ma misc eu in Tokyo(glumesc fireste)dar mi-ar surade!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Bey Ana mai mai sa te dau disparuta! Acum am intzeles eu de ce nu ne mai "fregventai": tu erai la volan si ii claxonai pe nihon-jini Mey Ana da si tu niste detalii despre scoala de soferi te rog. Ai facut-o de la inceput aici sau ai facut-o in Ro si aici ai dat doar examenul de obtinerea permisului japonez? Eu am facut acum cand am fost in Ro scoala de soferi si dupa ce am luat carnetul am stat in tzara doar o luna. Ca sa dau examenul asta de care te intrebam si pe tine, cica ar trebui sa ai macar 3 luni de experientza la tine in tzara. Asa ca stau cu permisul din Ro in portofel si merg pe bicicleta Cate odata il mai induplec pe sotzul meu si ma mai lasa sa merg si eu doar pe drumuri pe unde nu circula mai nimeni( mai exact doar prin fatza casei noastre si a catorva vecini) Dar o veni si vremea mea!!! Si atunci sa te tii Japonie!! Angi eu tot ce este posibil sa ajung in Tokyo prin iunie, pt ca in august imi expira pasaportul. Mey, ca tot mi-am adus aminte!!! Cam cu cat timp inainte sa imi expire pasaportul trebuie sa merg la ambasada?? O luna, doua saptamani??

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shrotar@yahoo.com spune:

Buna!Sunt noua venita pe aici va salut pe toate si de acum am sa incep sa stau si eu la cioace cu voi la cafeluta de dimineata ca mi-ati cazut dragi chiar ma amuz uneori de unele intrebari pe aici.In legatura cu scoala de soferi sunt si eu super curioasa ce sanse sunt sa iei carnetul aici eu m-am interesat dar fara sa stii sa scrii si sa citesti la perfectie nu ai sanse sa dai examenul la scoala de soferi am mai auzit ca sunt si ceva scoli la care poti da examenul in engleza dar trebuie sa locuiesti in localitatea respectiva ,oricum astept si eu noutati pe aceasta tema .Va multumesc si va pup pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

quote:
Originally posted by shrotar@yahoo.com

Buna!Sunt noua venita pe aici va salut pe toate si de acum am sa incep sa stau si eu la cioace cu voi la cafeluta de dimineata ca mi-ati cazut dragi chiar ma amuz uneori de unele intrebari pe aici.In legatura cu scoala de soferi sunt si eu super curioasa ce sanse sunt sa iei carnetul aici eu m-am interesat dar fara sa stii sa scrii si sa citesti la perfectie nu ai sanse sa dai examenul la scoala de soferi am mai auzit ca sunt si ceva scoli la care poti da examenul in engleza dar trebuie sa locuiesti in localitatea respectiva ,oricum astept si eu noutati pe aceasta tema .Va multumesc si va pup pe toate !

Buna si bine ai venit!Eu am permis japonez de anul trecut(permis romanesc am de acum 10 ani).Din prima luna de sedere in japonia si pana anul trecut am condus cu permis international,dar am inteles ca nu e valabil in toate ken-urile,daca faci vreun accident tre' sa mergi la politie ca sa verifice valabilitatea permisului,companiile de asigurare nu se-nghesuie sa te asigure(asigurarea mea costa cu 20000-30000 de yeni mai mult decat costa acum).
Examenul scris e floare la ureke.10 intrebari de bun-simt,e imposibil sa nu raspunzi corect atata vreme cat conduci(sau 20?..nu-mi amintesc exact)...Sigur se poate da testul scris in engleza.
Examenul practic e mai dificil,dar nu-i nimic de speriat.
Pentru persoanele care n-au permis romanesc,cred ca varianta cea mai facila si la-ndemana e sa plateasca si sa faca scoala de soferi aici si atunci examenul cu politia devine nenecesar.
Numai bine!

Lia&Andrew

Mergi la inceput

Salut Ramona!Bine ai venit!

Mergi la inceput