Cum vi se pare viata in Japonia? (3)
Raspunsuri - Pagina 11
Aliada spune:
Auzi mai 22 de grade!Pai sa nu-mi vina sa turbez aici ca e un viscol de mori?Cand am iesit de la servici azi ,a trebuit sa ma duc la posta si mai ca m-a luat vantul pe sus!Asa ca am stabilit sa iau un taxi pana acasa.Numai ce a oprit taxiul ca din spate :bum!Alta masina l-a pocnit pe bietul taxi!Na ca uite ca daca nu-l opream nu mai busea amarata aia de fatuca taxiul!
Si mie i-mi plac dulciurile,ai dreptate ca prajiturile lor nu sunt asa bune ca ale noastre.
ninaM spune:
Uraaaa,si-a revenit Japonia....
Ralu, numai cind se vorbeste de prajituri incep sa salivez!!!!
Si nu ca as fii vre-o subtirica!Dar ai dreptate,nu se compara cu cele din Rom.
Fratilor,si pe aici bate un vint...mi-e frica sa ies din casa.Mai nasol e noaptea,cind e liniste si se aude orice miscare.
Va pup si hai sa nu lasam sa se piarda subectu.
Nina&Alex
angel_jp spune:
Nina vino la mine...e liniste deplina,pe deasupra mai este si cald.Daca bate vantul olecuta suntem toti in panica ,caci cica e frig,dar sunt 17 grade afara..Eu m-am obisnuit cu clima de aici (iarna) caci vara ...mor de cald.Una sincer ,ma simt bine aici ..ptimavara si toamna,in rest ...nasol.Dar acum va cred ,pe cele mai in nordul Japoniei ,este frigulet acolo...brrr!!Cand am fost acasa am zis ca nu-i adevarat ce zapada si ce frig....ai mei i-mi reprosau ca am uitat ce inseamna "iarna ",dar nu ...daca am stat aici mereu pe timp de iarna ,normal ca m-am obisnuit cu clima ,si-mi place,acolo in RO .am fost ca un urs care trebuia sa gaseasca un culcus adecvat ,pentru hibernare...Am stat in casa mai toata ziulica si nu prea am facut nimic..Am mai mancat paine calda ,facuta de casa si prajituri ,am stat la tv .mai toata ziua ,am facut si eu un "om de zapada",dar in rest am hibernat!Cand mai ieseam si eu afara ai meu se mirau .."oare ce s-a intamplat cu ea?"Scoteam catelul la plimbareSi de sa sa mint ..mai ma scotea fata mea afara...disco,sau o pizza,ma rog ,gasea ea motiv.Dar de una singura ...nu ai sa ma vezi!TRebuia sa traga de mine cineva ...sa ma scoata din casa pe gerul alaAsa ca va inteleg...veniti la mine ca-i cald si bine
angel_jp spune:
A....am uitat si fac si prajituri de casa..fac gogosi(am drojdie,de acasa)si fac clatite bune,tort de casa...Deci..esti..sunteti binevenite!Si in curand vine si prietena mea,din Ro fireste,cu o palinca de la mama ,eu stau in Buc. dar ai mei au vin ,tuica si palinca de casa...Va astept!!
ralucami spune:
Angi cand primesti tzuica aia da de stire ca venim! Astazi sunt pusa pe fapte mari: ma duc la posta sa trimit bani. Poate ca de data asta or pricepe cei de la posta, ca la banca nu m-am putut intzelege cu ei si m-am intors acasa cu banii in poseta si dezamagita Si culmea ca le ziceam in japoneza ce vreau, dar astia de la banca de unde ma duceam sunt cam batutzi in cap. Sa vedem astazi cum or sa evolueze lucrurile. Eu sunt destul de optimista! Fetili de ieri m-am apucat sa mai invatz japo. Acum, Dumnezeu cu mila! Nu stiu chiar cat o sa ma tzina avantul asta Oricum eu am planuri mari pt testul din decembrie. Sper sa nu ma fac de rusine. Am si eu o intrebare: aici in Japan, voi cu ce va vopsitzi? Odata Lia imi spunea ca ea se vopseste cu L'orealul din dulcea Romanie. Mi s-a casunat sa ma blonzesc si eu (si asta vreau sa o fac cat de curand). Asa ca nu am timp sa astept vre-un pachet din tzara cu vopseluri. Eu am vazut l'oreal si pe la drogheriile lor, dar am intzeles ca e doar nuantzator, nu vopsea permanenta. Si inca ceva: eu doar ce m-am vopsit satena (atunci cand am fost in Ro- deci cam acum vreo luna si ceva). Credetzi ca e prea rapid sa ma revopsesc, sa imi schimb culoarea? Nu am nici un chef sa imi ard parul si sa imi stea ca o maturica dupa aceea Astept propuneri de vopseluri autohtone! Aha!!! Avetzi idee cam cat ajunge o sedintza de-asta la coafor? Cu toate "ingredientele" lor vreau sa spun. E mai mult de 30.000? Nu de alta ca azi cam cu atat raman si nu imi da inima ghes sa mai scot niste bani de pe tsuchio Sunt o mare zgarcita, stiu!
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
angel_jp spune:
Nu este devreme sa te vopsesti,a trecut o luna?Ok,eu cumpar de aici l'oreal tot blond ma fac si eu...gasesti la reprezentanta l'oreal,la coafor iti ajung 30000$ tuns ,vopsit,sunt suficienti.
Nu uit de tiuca fac cinsteBafta !
Sorina-Alexa spune:
Salutare fetelor!
Ce mai faceti voi?
Ce bine este de tine Ralucami...super sa mergi in Okinawa,este superb acolo,bravo!
Si eu as manca dulciuri non-stop,chiar azi am facut clatite,si am pus in ele,pe langa clasicul gem,si banane cu frisca...
Si eu sunt blonda....culoarea mea naturala este saten inchis,si gasesc aici culori dragute..am incercat L`Oreal dar nu mi-a placut,se duce repede culoarea...
Al gasit o vopsea japoneza,Honey,si iese misto!
Mai vroiam sa zic ceva ,dar....am uitat
Mai revin..
Sorina
Sorina-Alexa spune:
Tot pentru Ralucami vroiam sa spun ceva:aici vopseaua L`Oreal este proasta...in schib samponul,balsamul si tratamentul de la L`Oreal sunt foarte bune...am un par moale si straluceste de la el...folosesc gama portocalie,sau cea galbena,cu miere.
Ti-o recomand!
Asa reclama ii fac,de zici ca-i mama patroana la L`Oreal!
ha ha ha
Sorina
ninaM spune:
Ralu,eu m-am vopsit luna trecuta cu L'Oreal si prins foarte bine...numai ca nu m-am facut blonda...ci roscata.Acu nu stiu cit de bine prinde blondu...Si m-a costat tot tacimu,tuns,spalat,vopsit,si tratament 15.000 yeni.Nu e foarte mult...zic eu.
Angel cum ramine cu tuica???O facem lata sau ba???
May fetelor,vine primavara...punem de-o intilneala???Ce ziceti,va bagati?
Nina&Alex
ralucami spune:
quote:Angi stiu ca ai gresit din graba, dar nu m-am putut abtzine!! Pai cu 30.000 de dolari le cumpar coaforul si daca tot devin mama-san, ma vopsesc in fiecare zi. Hai ca a fost tare faza!!
Originally posted by angel_jp
Nu este devreme sa te vopsesti,a trecut o luna?Ok,eu cumpar de aici l'oreal tot blond ma fac si eu...gasesti la reprezentanta l'oreal,la coafor iti ajung 30000$ tuns ,vopsit,sunt suficienti.
Angi
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!