Cum vi se pare viata in Japonia? (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salutare tuturor! Fetelor voi cumparatzi de pe Ebay? Daca da lamuritzi-ma si pe mine la niste treburi ca nu reusesc sa ma descurc deloc. Prima problema : dupa ce m-am inscris trebuia sa imi vina un email de confirmare si vad ca nu mi l-au trimis nici acum. Apoi : dezmeticitzi-ma si pe mine cum vine treaba asta cu pay pal? Eu am o retzinere atunci cand vine vorba de carduri. Va rog mult de tot luminatzi-ma si pe mine! Am vazut o gramada de chestii faine pe care le vreau si ma enerveaza ca nu ma descurc Precizare: vorbesc de www.ebay.com.

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Unde sunteti???Ati disparut??Va rog.. reveniti cu subiecte noi!!Sau mai spuneti ceva...

Mergi la inceput

Vad ca a inceput sa bata vantul pe coasta de vestUnde suntetzi fetelor ca eu astazi nu mai gaseam subiectul cu Japonia! Trecuse deja pe pagina a doua Cred ca v-ati pus cu burta pe carte la invatzat japo si ati uitat de forum Mai fetelor voi prin ce locuri interesante ati fost? (restaurante, parcuri de distractie, onsen-uri etc). Eu sunt in pana de idei. M-as duce pe undeva, as face ceva dar nu stiu ce. Am o stare foarte bizara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

Buna fetelor.Tocmai ce m-am intors din o mini vacanta la munte.A fost super fain...In sfirsit am vazut si eu zapada dupa 2 ani de zile...
Dar sa va povestesc:Ne imbarcam toti<<noi si socrii>>miercuri dim. si plecam spre Madarao,in Niigata-ken,la ski.Drumul luuung,dar fara peripetii.Se dormea pe rupte in masina,numai eu stateam cu ochii holbati pe geam sa nu ratez prima intilnire cu zapada.Cind am vazut alb in fata ochilor m-am bucurat mai tare ca un copil.Imi venea sa sar in sus de bucurie...
In fine,ne cazam,imi potolesc copilul si il dau in primire soacrei,care a fost o draguta si a prestat rolul de baby- siter. Noi<<eu,sotzul si fratele sotzului>>am plecat spre pirtii.Tre sa va spun ca eu habar nu aveam sa skiez.In sfirsit...ne innarmam cu toate cele si iata-ma pe mine in virful muntelui,cu inima cit un purice,ma uitam la drumul lung ce urma sa-l parcurg.Sotul meu a stat tot timpul linga mine spunindu-mi ce sa fac.Nu va mai spun cite cazaturi am luat...si am mai trintit si alte citeva persoane ce se incumetau sa treaca pe linga mine...Prima coborire a fost un adevarat chin pt.mine si a durat cam 2 ore
Dupa multe alte explicatii din partea sotzului si a altor citiva necunoscuti,am reusit sa fac citeva miscari de baza...Si cu mai mult curaj am incercat iarasi...
Seara ma durea tot corpul...Parca eram batuta asa ma simtzeam.Dar dupa o baie fierbinte la onsen,a fost mai bine.
Onsenul a fost super marfa...avea 2 bazine acoperite si 2 bazine afara,inconjurate de zapada.Va dati seama ca am stat numai afara...privind muntii in departare si pirtiile de ski.
Pina si lu'Alexandru i-a placut la onsen,dar numai cu mami.Cu tati n-a rezistat mai mult de 2 minute...
Eeee,cam asta a fost excursia la ski.Eu am reusit pina la urma sa invat ceva,dar inainte de a pleca pe pirtie trageam ceva la maseaca sa imi fac curaj.
Hai ca m-am lungit cu vorba...
Chestia e ca ne-am distrat de minune si totodata ne-am si relaxat.Daca aveti ocazia,mergeti acolo si n-o sa va para rau.
Va pupic pe toate si haideti si voi cu alte povesti...pe unde ati mai fost,ce-ati mai facut...

Poze de la ski:
http://www.ofoto.com/I.jsp?c=7texqfb3.4w1xctrz&x=1&y=a0hytn

Nina&Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorina-Alexa spune:

Buna NinaM!
Am savurat povestea ta,super cred ca te-ai distrat...te invidiez
Si eu mi-as dori mult sa merg la munte..la ski,cu toate ca nu prea le am ..........dar din pacate nu prea avem timp!
Bravo tie!

Sorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remy spune:

Mai fetelor dar ce e cu japonel ca nu l-am mai vazut de mult.La voi e tot asa frig ca aici?In Kushiro acum doua zile iarasi a nins si e foarte frig mai ales seara cind ma intorc de la munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninaM spune:

May fetelor...unde ati disparut????
Chiar nu mai place nimanui subectu asta???
Va pupic si astept sa reveniti pe baricade...

Nina&Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aliada spune:

Nina ,am vazut pozele sunt super!Ma bucur ca te-ai distrat!Eu una sunt satula deja de zapada,uite chiar acum ninge de mama focului.M-as duce si eu la sky dar n-am cu cine ca al meu sot nu agreeaza sporturile de iarna.

Mergi la inceput

Salutare natziune!!!Ma bucur ca a mai adus cineva la lumina subiectul asta! Imi era dor de voi! Beeyyy aici e un frig de mori si bate un vand mai mai sa te ia pe sus. Ma uitam azi pe geam si radeam de una singura: pe vantoasa de acum, astia la cat sunt de pirpirii cred ca umbla cu bolovanii in buzunar Nina dar la tine a fost fain de tot: vacantza, ski,ehe!!! Trai si viatza! Vreauu si euuuu!! Noi avem ceva planificat pt Okinawa pentru luna a 6-a. O sa mai treaca ceva timp pana atunci! Mey fetelor voua va plac dulciurile? Eu as manca non-stop. Totusi parca prajiturile lor nu sunt la fel de bune ca ale noastre. Si aici un amarat de tort e in jur de 3000 de yeni. Faceam o comparatzie: pai in Romania iti iei o frumusetze de tort cu 25$. Haidetzi ca va mai las si pe voi sa spune-ti ceva ca m-am cam lungit! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angel_jp spune:

Salutare!Ma bucur ca ati revenitchiar eram ingrijorata...aici in Osaka este cald ,zilele trecute au fost 22 de grade,ieri a plouat nasol..acum vad ca iar s-a incalzit,asa ca am profitat de ocazie si mi-am facut curat si am spalat.Raluca si eu planuisem sa merg in Okinawa,este superb acolo,cica acum sunt biletele mai ieftine...dar eu nu pot ca sotul meu lucreaza...Poate next time reusim si noi sa plecam pe undeva..Oricum distractie placuta (stiu ca mai este ceva vreme pana'n luna 6)
Va pup..ma bucur ca ati revenit!

Mergi la inceput