Romanii din Irlanda (2)
Raspunsuri - Pagina 7
violetzyka spune:
Am fost cam stresata pe ultima suta de metri dar totul a fost ok pana la urma.Alex a fost foarte cuminte si zambitor...pana sa-l bage in apa...Dupa aia a inceput circul.A urlat ca din gura de sarpe pana la sfarsit.Bietii nasi...mi-a fost tare mila de ei.Mai ales ca si ei asteapta in curand un bebe.Macar si-au facut un pic de training
Am facut apoi o masa foarte restransa la noi acasa,am mancat,am baut...Nu am facut prea multe bucate dar au fost gustoase si apreciate Cam asta a fost.Nimic spectaculos.
Voi cum va mai distrati? Ce pozne a mai facut Cristi?
she_wolf spune:
quote:
Originally posted by violetzyka
Mai ales ca si ei asteapta in curand un bebe. Macar si-au facut un pic de training
quote:
Originally posted by violetzyka
Voi cum va mai distrati? Ce pozne a mai facut Cristi?
Luni a daramat televizorul... Noroc ca a scapat doar cu o sperietura, ca nici nu vreau sa ma gandesc la ce s-ar fi putut intampla. Televizorul a scapat ieftin si el, doar cu o adancitura intr-o parte.
Claudia si Cristi
violetzyka spune:
Apai cred ca astia mici au protectie maxima de sus,ca altfel...la cat sunt de poznasi.Nu poti sa fii intotdeauna cu ochii pe ei.Povestea cineva de nepotul ei care a tras de perdele si a cazut ditamai draperia la cativa cm de capul micutului !
Si Alex e foarte energic si vioi,sta pe burtica si da din maini si din picioare,ca si cum asta ar fi de ajuns sa mearga,si tare se enerveaza ca nu poate sa ajunga la jucaria care vrea el.Ii tot arat cum sa mearga in patru labe dar cred ca e prea devreme pentru el.
Cel mai bucuros si mandru e cand il tinem sa stea in picioare.Cu ajutor si sustinere e in stare sa faca pasi,se tine foarte bine.Abia astept sa mearga !
Cristi cum a fost? La cat timp a umblat singur?
she_wolf spune:
Ehehe, Cristi n-a fost foarte harnicut in privinta asta, adica a avut si el devreme tentative de ridicat, rostogolit si tarat, dar s-a ridicat la patut pe la 7.5 luni, de pe la 9 a mers bine in patru labe, cu viteza din ce in ce mai mare, umbla peste tot, dar de mers in picioare singur de-abia la 13.5 luni fix a avut chef. Mergea in picioare tinut de manute de pe la 10 luni.
Drept sa-ti spun nici n-am incercat sa-l ridic in picioare asa devreme. In fundulet l-am pus de pe la 5 luni, dar a stat bine de-abia pe la 6.
Este ok, acum de-abia ma tin dupa el, mai ales cand vrea sa ajunga unde nu trebuie!
Voi iesti la plimbare? Pe unde?
P.S. Ce vreme urata este astazi!!! Nici nu situ ce-o sa facem toata ziua in casa!
Claudia si Cristi
claudia_2803 spune:
... revenire!
N-am mai fost de multisor pe net. Ne-am mutat si nu am avut telefon.
Sta careva prin Clondalkin? Aici ne-am mutat. E zona frumoasa, linistita, dar cam departe de centru.
Acum avem 3 dormitoare si in sfarsit are si Laura camera ei. Sincera sa fiu ma asteptam sa am probleme cu ea dar spre marea mea uimire a dormit singurica din prima seara cand ne-am mutat aici.
Mi-a fost mila de ea la inceput, nu intelegea ea ce se intampla. Imi zicea: "hai la noi acasa in Irlanda". O intreb: "mami, dar acum unde suntem?" Cica: "nu stiu"
Acum nu mai merge la gradinita (tot din acest motiv-distanta) dar o sa cautam alta aici in zona. Oricum luna viitoare pleaca la bunici, in august plecam si noi si ne vom intoarce la inceputul lui septembrie.
Fetelor, care sunteti din Bucuresti, am nevoie de sfatul vostru.
In august se marita cumnata-mea si nu stiu ce sa-mi cumpar pentru nunta. Credeti ca se merita sa-mi iau ceva de aici sau e mai bine sa-mi iau din Bucuresti? Pe aici am fost prin cateva magazine dar nu prea mi-a placut ce am vazut ca sa nu mai zic de preturi: colosale. O rochie dreapta, lunga, simpla, cu spatele "tesut" din mai multe bretelute incrucisate 250 de euro!!! (ca sa nu mai zic ca am vazut si de 450!!!) Si nu stiu nici preturile cam care sunt acasa ca sa pot face o comparatie. Nu stiu de ce dar cred ca la banii astia gasesc la noi ceva mult mai frumos decat ce am vazut aici. Voi ce credeti?
Gabriela & Laura
she_wolf spune:
Claudia_2803, bine ai revenit! Sper sa nu mai dispari.
Pe unde este Clondalkin? Adica, in nord, in sud? Habar n-am unde este. Eu v-am mai spus, stau pe Sydney Parade, Dublin 4, zona Ballsbridge parca.
Eu sunt din Bucuresti, dar nu prea mai stiu preturile acum. Totusi pot sa-ti spun ca am vazut in toamna, in septembrie, la Unirea Shopping Center, niste toalete de ocazii de la Agnes Toma foarte fine si deosebite (sigur, nu toate). Costau cam 4-5 milioane. Sunt de parere ca poti sa-ti gasesti cu cca. 10 milione (250 euro) fara probleme ceva foarte frumos! Ba chiar mai ieftin, dupa cum ti-am spus. Oricum, cred ca ar fi bine s-o rogi pe mama ta sau pe vreo prietena sa dea o raita prin magazine si sa-ti spuna ce vede.
Violetyka, am uitat: Cristi s-a ridicat singur in patru labute pe la 6.5-7 luni. Eram tot timpul stresata sa nu sara din carut!
Claudia si Cristi
violetzyka spune:
Claudia 2803, bine ai revenit printre noi ! E tare nasol fara telefon,cunosc din proprie experienta.Si noi am asteptat vreo luna sa vina aia de la Eircom,ca sa aflam ulterior ca venisera demult dar au instalat un telefon cu fise din holul casei unde stam ! A trebuit sa dam vreo mie de telefoane pana se rezolve problema.
Si eu sunt de parere sa-ti cauti ceva in Romania.Poti gasi ceva frumos la un pret incomparabil mai mic.Aici sunt foarte scumpe hainele iar pretul nu reflecta neaparat calitatea sau un model deosebit.
She wolf,noi iesim cel mai des in parcul Stephen's Green,e aproape de noi,sau prin jurul casei la mici cumparaturi.Noi stam pe Grantham St,undeva intre Portobello si centru.Iesim aproape zilnic la plimbare,ca altfel...scandal.Deja pe la ora 3 nu mai are nici chef de joaca,nici nu vrea sa doarma,devine cam irascibil si atunci ii musai sa iesim la aer.
Povestim mai tarziu,ca s-a trezit fomistul sef.Am fugit.Pa pa
she_wolf spune:
Violetzyka stii cumva daca s-a deschis locul de joaca din St. Green? Cand am mai trecut pe acolo era inchis. Asa ca ne-am dus la Merrion. Pe asta il stii?
Poate ne intalnim saptamana viitoare intr-o dupa-amiaza pe acolo, ce zici? Poate poti veni si tu Gabriela? Asa te cheama de fapt, nu?
Violetzyka, il mai alaptezi pe BB? Chiar, nici nu stiu amanunte dintr-astea. Cum sta tanarul cu kg si cm? Daca stii.
Claudia si Cristi