Romanii din Irlanda (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Merci Violetzika pentru urari! Ce mai faci? Ce mai face Alex? Ati inceput demersurile pentru a o aduce pe soacra ta aici?
Noi iesim aproape zilnic in oras. Mama zice ca i-a placut mai mult in iarna cand era orasul impodobit. Normal.
Emilly parcurile sunt intr-adevar superbe, ba chiar si strazile din zona in care stau eu, este multa verdeata, sunt flori, super. Insa vremea... Astazi de ex. a fost foarte schimbatoare: acum soare, imediat dupa, ploaie, iar soare, iar ploaie si tot asa. A batut si cu piatra. Am alergat cat m-au tinut picioarele cu carutul ca sa nu ne prinda.
Totusi au mai fost si zile bune, fara ploaie, dar cam putintele. Sper sa treaca. Cat despre ce este nou...habar n-am ca eu am venit de-abia in toamna.
Dacia, vad ca n-ai mai postat mesajul ala.

Claudia si Cristi

Mergi la inceput

Alooooooooooooooooo!!! Pe unde umblati dragele mele?

Claudia si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morgainennis spune:

Oh, beautiful people you're living the same world as I do, but somehow, I never noticed you before today, I'm ashamed to say..

Saluuuuuuuuut, ma bucur ca am dat devoi, sunt cea mai proaspata membra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanam spune:

Am si eu o intrebare.
Cum se poate obtine viza turistica pt Irlanda. (sau poate nu este nevoie de viza). Care sunt actele necesare. Cam cat timp dureaza pana se obtine viza? Aveti cumva un nr de tel de la Consulatul Irlandei La buc.?

Astept raspuns.

Va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetzyka spune:

Salutare la toata lumea !

Nu am mai fost de o vesnicie pe forum, am fost tare ocupata in ultimul timp.Alex este super activ,nu a prea doarme ziua si imi solicita intreaga atentie.Trebuie sa ne jucam,sa povestim,sa ne plimbam,altfel...scandal.Adoarme cand este doar rupt de oboseala.Si asta corelat cu faptul ca m-am apucat de o curatenie generala,de la A la Z...printre picaturi,mai trebuie sa fac si de mancare,sa mai spal o haina...Nu am nici un pic de odihna.Doar noaptea cand dorm...sau cand doarme musiu

Vrem sa-i facem botezul sambata,sa ne luam de o grija si sunt un pic cam stresy cu meniul.O sa fie ceva foarte restrans,o masa la noi acasa cu nasii si niste prieteni.Am cerut niste sfaturi in acest sens "la bucatarie", sper sa imi dea cineva o mana de ajutor.

Dupa ce termin cu toate treburile,poate reusim si noi sa ne intalnim.Ce ziceti? She wolf,cred ca o sa fim doar noi doua, sau noi patru ,dar nu conteaza. Cred ca celelalte fete au dat bir cu fugitii !

Ce mai faceti in rest? Pe unde ati mai fost? Ce ati mai vazut interesant? Ce mai face Cristi? Cum se mai descurca cu mersul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetzyka spune:

Roxana,inca trebuie viza pentru Irlanda.Iti trebuie invitatie de la cineva de aici sau poti veni intr-o excursie organizata.Ar trebui sa intrebi la consulat la Bucuresti,cred ca gasesti numarul pe net.Sau sa intrebi la informatii.

Mergi la inceput

Buna Violetyka si bien ai revenit!
Te cred ca esti foarte ocupata, nici Cristi n-a fost somnoros niciodata, doarmea max. 40 minute pe ceas in vreo doua-trei reprize, iar in rest...sa te tii! Chiar si cand eram la plimbare se intampla sa fie nemultumit de ceva si urla de mama focului.
Acum se catara peste tot, deja am inceput sa inchid usi atunci cand sunt ocupata ca sa-l am in raza viziuala. De ieri a gasit o mare placere in a da drumul la robinete in bai (sunt doua), la apa calda. Intr-o chiuveta a pus si o sostica asa ca am gasit-o plina-ochi! Acum doarme, fireste, din cauza asta pot sta linistita pe forum. Ies destul de mult cu el pe afara, pare mai usor asa. Am mers si pe plaja, cu galetusa si lopatica, dar nu pare foarte interesat de ele, ci doar de alergat si cules scoici. S-a bronzat si ii sta bine, imi place. hihihi
Si eu vreau sa ne intalim, chiar si doar noi...patru. De ce nu? Daca mai vor si alte fete, cu placere! Sa dai un semn cand te mai eliberezi, ca sa stabilim ceva concret. Ok?
Succes si sa te simti bine la botez! Distractie placuta! Sanatate multa piticului!

Claudia si Cristi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by roxanam

Am si eu o intrebare.
Cum se poate obtine viza turistica pt Irlanda. (sau poate nu este nevoie de viza). Care sunt actele necesare. Cam cat timp dureaza pana se obtine viza? Aveti cumva un nr de tel de la Consulatul Irlandei La buc.?

Astept raspuns.

Va multumesc

Vezi ca am scris chiar pe pagina asta amanunte despre obtinerea vizei. Daca nu ai pe nimeni aici nu stiu cum se procedeaza, mai bine ii intrebi pe cei de la Consulat. Din pacate, nu stiu numarul.

Claudia si Cristi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by morgainennis

Oh, beautiful people you're living the same world as I do, but somehow, I never noticed you before today, I'm ashamed to say..

Saluuuuuuuuut, ma bucur ca am dat devoi, sunt cea mai proaspata membra...

Bine ai venit...pe forum! Te asteptam in vizita la Dublin.

Claudia si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Fetelor,nu mai am net acasa asa ca....va mai scriu cand ajung in shoping

irinaP

Mergi la inceput