Romanii din Irlanda (2)
Raspunsuri - Pagina 5
claudia_2803 spune:
Adevarat a inviat!
Fetelor,nu v-am uitat dar in ultima perioada am avut ceva probleme si am fost cam suparata asa ca nu am avut nici un chef sa mai scriu dar v-am urmarit destul de des.
Sper ca de acum incolo sa-mi revin la normal si sa nu mai lipsesc nemotivat .
Va pup dulce si nu fiti suparate pe mine
Gabriela & Laura
she_wolf spune:
quote:
Originally posted by dacia
Asteptam si noi vremea frumoasa ca sa iesim mai mult pe afara....
Acum cat timp stati afara? Noi stam vreo 2-3 ore, uneori, daca este vreme buna si n-am nici o treaba chiar mai mult. Crezi ca ar trebui sa stam mai mult cand se va incalzi?
Apropos de regim, eu sunt in pauza de nu mai tin minte cand.
Claudia (Gabriela?) bine ai revenit!
Claudia si Cristi
violetzyka spune:
Si noi am petrecut bine,am fost invitati la niste prieteni,a fost prima vizita a micutului Alex.A fost foarte bine,cuminte,zambitor...pana s-a luat curentul.Unul dintre invitati a avut neinspirata idee sa il muste(in joaca)de picior...S-a pus pe un plans disperat,nu stiam ce sa-i mai facem,bietul om nu stia cum sa se mai scuze.Dupa minute in sir de panica generala,am avut ideea geniala sa-i dau niste laptic...Si,spre bucuria si mirarea noastra s-a cumintit imediat...apoi a venit si curentul...si happy end,toata lumea a rasuflat usurata.
She_wolf,ati fost invitati de romani sau de irlandezi de Paste? In orice caz,e bine ca ati reusit sa va faceti prieteni pe aici,e foarte greu sa gasesti oameni cu care sa te poti intelege.Mai ales in Irlanda.
Claudia 2803,bine ai revenit printre noi !
Dacia,si noi abia asteptam vremea buna sa iesim mai des la plimbare! Voi iesiti in fiecare zi? Ca noi,cand vedem ce urat si gri e pe afara...nu prea avem nici un chef de iesit.Cred ca anul trecut am avut mare noroc cu asa o vreme buna,anul asta in schimb...Nu-i de mirare ca irlandezii sunt asa de betivi.Ce sa faci pe asa o vreme? Sa stai si sa bei...
she_wolf spune:
Violetzyka, am fost la niste romani (el-coleg de-al sotului meu), dar au fost mai multi pe acolo.
De iesit noi iesim zilnic, dar nu pe ploaie, de ex. Oricum, nu ploua toata ziua. Sa stii ca este bine sa scoti bb-ul la aer, macar putin. Cat despre chef......eu m-am obisnuit deja ca asta nu conteaza.
Sper sa fie si anul asta vreme buna, sa am si eu noroc!!!
Diseara aterizeaza...mama, nu strabunica! Adica imi vin ajutoare, ceea ce ma bucura foarte mult.
De-abia astept sa merg la film, la Passions...
Eh, pana aici mi-a fost: s-a trezit Cristi! Asa ca am zbughit-o!
Claudia si Cristi
dacia spune:
Mai , si noi ieseam cam in fiecare zi cate o ora sau 2 dar de ieri Edy a inceput sa tuseasca si am stopat cu plimbarile.De ce sa nu iesim ca doar nu e ger si Edy alearga non-stop.Ce sa facem...urmarim si noi un pic sa apara soarele si zdup afara.sa se oxigeneze mai bine creerul si sa avem pofta de mancare.
irinaP
violetzyka spune:
Dacia,mai scrie o data mesajul.Poate ai uitat sa te loghezi si atunci nu s-a trimis mesajul.Mi s-a intamplat si mie
She_wolf,cum te mai distrezi zilele astea? Pe unde te mai plimbi cu mama? Ai reusit sa mergi la film? Vrem sa o aducem si noi pe mama lui sotul meu pana aici.Nu stim inca de unde sa incepem demersurile necesare.Voi cum ati facut? Ce acte trebuie trimise de aici,ce acte ii mai trebuie acasa,cat dureaza pana primeste viza,etc...tu esti cea mai in masura sa stii toate amanuntele astea.
Poate si celelalte fete si-au mai adus pe cineva aici si pot sa ma ajute cu niste informatii.
she_wolf spune:
Violetzyka, scuze pentru intarziere.
Iata de ce are nevoie mama sotului tau:
- invitatie in romana si engleza,
- pasaport valabil (parca pe inca 6 luni),
- dovada ca se poate intretine/poate fi intretinuta aici,
- doua poze tip pasaport,
- o taxa de 60 euro (la Tiriac)
- un formular completat (luat de la Consulat)
Cam atat...oricum, mai bine sa intrebati si la Consulat, desi nu cred ca am uitat nimic. Viza se poate obtine in cca. o luna.
Cu mama am iesit de cateva ori in oras, nimic spectaculos deocamdata, am tot umblat fara prea mare succes dupa cadouri pentru ziua mea si a sotului meu (a lui a fost pe 6 si a mea pe 20). La film n-am ajuns inca, dar o sa merg cu siguranta cand o sa poata si Emil. Marti (de ziua mea) am petrecut in familie, dar sambata o sa am cativa invitati, asa ca maine o sa fiu ocupata cu pregatirile.
Iar de luni, toata lumea la regim!
Dacia, s-a facut bine Edy? Multa sanatate!
Claudia si Cristi
violetzyka spune:
She_wolf,"La multi ani" cu sanatate pentru tine si sotul tau, sa fiti fericiti si sa aveti parte numai de bucurii .Multumesc pentru informatii,mi-au fost de mare ajutor,sper sa reusim sa o aducem incoace pe soacra.
Cum i se pare mamei tale in Irlanda? Ati reusit sa iesiti din oras?
Emilly spune:
Sanatate multa la bb-ii vostri si voua.Cum mai e vremea prin Dublin?Am stat si noi vreo 3 ani pe acolo dupa care am ajuns in Canada.Am nostalgia parcurilor superbe, parcuri pe care aici nu le gasesti.Tot asa frumoase si in primavara asta?Merion Park a fost superb anul trecut...Mi-e un pic dor de Dublin si sper ca intr-o zi sa-l REVAD.Va doresc numai bine si poate imi spuneti ce mai e nou, Emilly.