Romanii din Irlanda (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetzyka spune:

Mai fetelor,se pare ca ne-am imbolnavit cu toate de...lene?...sau ce altceva sa mai cred...Nu mai zice nimeni nimic...Toata lumea sta cuminte in casa si isi vede de treburi,de copii,de soti.Am inchis oare biroul de relatii cu publicul?

Ar fi pacat sa pierdem legatura,se intrezareau la orizont unele prietenii reusite si interesante.Sau...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Pe mine sa nu ma certi pentru ca eu postasem ultimul mesaj! Doar nu trebuia sa vorbesc singura??? Si nu sunt cuminte deloc! Nu-i vorba, ar cam trebui sa-mi vad si de treburi ca se apropie Pastele, dar deocamdata ma mai odihnesc.
Noutati nu prea am...Cristi nu mai bea din biberon, ci numai din canuta cu cioc, merge binisor, alearga usor si merge si cu spatele cand este cazul (vrea sa vada mai bine ceva...pe masa, de ex.).
Oricum, sper sa mai tinem legatura, nu vad de ce nu.

Claudia si Cristi

Mergi la inceput

Draga She_wolf,

Nu ma refeream neaparat la tine,tu esti o prezenta constanta pe forum.Ma gandeam la celelalte fete care nu au mai dat nici un semn de viata de o vesnicie.Ce s-o fi intamplat oare cu ele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dacia spune:

Mai fetelor,suntem si noi pe aici,bine sanatosi.Acu,suntem cu toate ocupate cu curatenia...idei de mancaruri...mai mult stam pe la bucatarie...ca doar vine Pastele nu? Edy al meu creste de nu-mi vine sa cred.Acu nici nu mai vrea sa mearga in carut,merge si cate o ora pe jos.Pacat ca vremea e atat de schimbatoare si nu putem sta mult pe afara.Asteptam sa vina caldurica si sa ne intalnim toate prin parc sa mai povestim....Ati vazut la cinema filmul The passion of the Christ? e cam sadic dar mie mi-a placut.E chiar reusit si mai joaca si o romanca in rolul Mariei....

irinaP

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by violetzyka

Ar fi pacat sa pierdem legatura,se intrezareau la orizont unele prietenii reusite si interesante.Sau...?

quote:
Originally posted by violetzyka

Draga She_wolf,
Nu ma refeream neaparat la tine....

Ahaaaaaaaaaaaaaa!!! Cu mine nu vrei sa te imprietenesti!
Din cate-mi amintesc, Cristina spunea in ultimul mesaj ca se muta. Probabil ca inca este ocupata cu asta, stiu eu?
Dacia, n-am vazut filmul, n-am cum sa merg, dar tare mi-as dori sa-l vad. Oricum, o sa vina iar mama in vizita cam pe la jumatatea lunii asa ca poate o sa merg dupa aia.

Claudia si Cristi

Mergi la inceput

She_wolf,sigur ca vreau sa ma imprietenesc cu tine,eu le-am luat la rost pe fetele care se pun mai greu pe scris si care nu au trecut de ceva vreme pe aici.

As fi vrut sa mergem si noi la filmul de care vorbeste Dacia,dar din pacate nu am reusit pana acum,nici nu stiu daca mai ruleaza.Am vazut un interviu cu Maia Morgenstern(am scris bine?),din rolul Mariei si am ramas foarte placut impresionata ca a fost aleasa ea pentru acest rol.Filmul se joaca in limba ebraica?Ca altfel,cum s-ar explica?O sa vina in curand un film istoric super despre Troia,parca de luna viitoare,vreau neaparat sa mergem.Si ca tot am vorbit de filme,ati vazut sambata la tv "Angela's Ashes" ? Daca da,ce parere aveti acum despre Irlanda?

Mergi la inceput

HRISTOS A INVIAT!Va doresc un Paste fericit si sa aveti inima plina de Lumina divina.Sa incercam sa fim mai buni,sa iertam si sa ne gandim ca Iisus a murit pentru noi.

irinaP

Mergi la inceput

Adevarat ca a inviat ! Va urez si eu sa va bucurati de sfintenia acestei sarbatori,sa aveti inimile pline de pace si lumina.

Ce bine ai spus Dacia,sa nu uitam ca Iisus a murit pentru noi ! Dar cati oare dintre noi se mai gandesc oare la asta? Cu adevarat...

Mergi la inceput

Adevarat c-a inviat!
Violetzyka...hmmm...nu stiu ce sa-ti raspund la intrebare... Cred ca sunt momente si momente, inclusiv unele in care uitam ca Isus a murit pentru noi. Sper sa fie cat mai putine.
...Cum ati petrecut de Paste? Noi am fost in vizita si am alergat toata ziua pe scari dupa Cristi, care a fost inepuizabil, ca nu stiu cum sa zic altfel. Dar, in linii mari, a fost bine.

Claudia si Cristi

Mergi la inceput

Pai ce sa facem mai she-wolf de Paste ,am mancat de toate ca spartii,si eu,cu toata cura mea de slabire nu m-am abtinut deloc.Mi-e si frica sa ma cantaresc.Edy nu prea s-a atins de mancare,nu prea are pofta in ultimul timp,nu stiu de ce .In schimb e energic...nevoie mare...Asteptam si noi vremea frumoasa ca sa iesim mai mult pe afara....

irinaP

Mergi la inceput