Romanii din Irlanda (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

Promit sa nu mai dispar decat atunci cand voi pleca in vacanta, acasa.
Clondalkin e Dublin 22, in sud.
Nu pot inca sa promit ca voi ajunge sa ma intalnesc cu voi saptamana urmatoare. Laura e racita, a facut febra 39 trei zile la rand si vad ca vremea s-a intors cu susul in jos .
Daca tot ati intrebat, ma cheama Claudia Gabriela dar avand in vedere ca eram doua Claudii m-am semnat Gabriela .

Gabriela & Laura (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violetzyka spune:

Ultima data cand am trecut pe acolo era inchis,nu stiu daca s-a schimbat ceva intre timp.Mi-ar place sa ne intalnim dar cu vremea asta capricioasa nu poti sa iti faci prea multe planuri.Nu stiu ce sa zic.Noi iesim cam in fiecare zi dupa 3,daca e timp frumos mergem prin vreun in parc,daca nu,facem 2 ture prin jurul casei si inapoi.

Ma tot gandesc sa trecem si noi incet,incet pe solide,vad ca Alex e foarte interesat de mancarea noastra.Are deja 7,7 kg si inca papa de la san.Nu stiu exact cu ce sa incep.Voi cum ati procedat? Cum s-au comportat copilasii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Mda, cand am lansat propunerea inca era vreme buna si nu mai plouase demult. Daca n-am profitat! Sper sa se indrepte vremea si sa ne putem face si noi planuri ca tot omu' normal. Oricum, putem stabili ceva si, daca ploua nu ne ducem, of course.
Claudia_2803, m-am lamurit cum este cu numele. Insanatosire grabnica Laurei.
Violetzyka, Alex este maricel, sa-ti traiasca! M-am uitat acum in carnetelul lui Cristi si el avea la 4 luni 6.700 kg! Ce-i drept la iesirea din maternitate avea 2.340 kg (2.500 kg la nastere), asa ca a recuperat foarte bine.
Cat despre solide, ti-am zis ca-ti trimit listuta si mai sunt ceva comentarii pe acolo. In general Cristi n-a fost foarte incantat de schimbare. Dintre primele alimente solide (nu ma refer la sucuri si supa) cel mai mult pareau sa-i placa marul copt (doar asa il manca) si cerealele instant. A mai mancat cu placere, dupa 6 luni, piure de mar cu morcov de la Milupa (se putea si mai devreme, de la 4 luni, dar n-a fost cazul). In rest...Carnea a fost o catastrofa, cand i-am dat pentru prima data a vomitat. A durat cam o luna pana a acceptat-o. Dar, usor, usor, te descurci.
Trebuie sa ai multa rabdare. Succes si sa ne tii la curent!

Claudia si Cristi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_2803 spune:

LA MULTI ANI! copilasilor vostri de 1 IUNIE
Laura era topita dupa cerealele instant dar pentru ca papa numai laptic de la mamica nu le accepta cu lapte praf, trebuia sa i le fac cu apa fiarta. Asta din cauza ca eu nu puteam sa ma storc deloc. Imi cumparasem pompita dar degeaba, ma durea ingrozitor si nici nu iesea nimic . Mie una mi-a fost greu cu diversificarea, nici nu vreau sa-mi aduc aminte.

Gabriela & Laura (3 ani)

Mergi la inceput

S-a deschis locul de joaca din Stephen's Green ! Oare cum ar fi sa ne intalnim maine? Daca se mentine vremea buna.Noi putem veni in jur de ora 3,+ sau - cateva minute,depinde de fitele de moment ale lui musiu.Se inscrie cineva?

Mergi la inceput

Noi ne inscriem!
Putem veni, cel mai bine ar fi pentru noi la 15.30. Este tarziu? Voi cat stati? La o adica putem veni si la 15. Unde sa ne intalnim exact? Eu ma gandesc la doua locuri: langa fantana arteziana sau la intrarea la locul de joaca. Ce parere aveti?
La multi ani si piticilor vostri!!!! Merci, Claudia!

Claudia si Cristi

Mergi la inceput

La multi ani tuturor copiilor,si mai mari si mai mici

Noi iesim in jur de ora 3 dar nu vom putea sta prea mult,depinde de Alex cat e de fomist.El e seful Ne putem intalni la fantana arteziana de langa locul de joaca, noi o sa ne plimbam prin zona,sper sa ne recunoastem.

Noi aratam cam asa : http://photos.yahoo.com/vviox
Pe Cristi o sa-l recunosc din poze, desi cred ca acum e mai maricel.

Nu va stresati prea mult cu ora, e ok oricand dupa 3.Noi o sa fim oricum pe acolo.

Mergi la inceput

Daca e vreme nasoala,ramane pe alta data.Ok?
Sau sa ne intalnim in Shopping Centre ?

Mergi la inceput

Pai, daca nu puteti sta prea mult (nu-mi dau seama ce inseamna asta), o sa venim pe la 15.
M-a uitat la poze si zic ca o sa ne recunoastem sigur. Cel putin eu pe voi. Alex este un dulce!
Nici nu stiu ce sa-ti raspund la chestia cu vremea nasoala...eu vreau sa fie frumoooos!!!

Claudia si Cristi

Mergi la inceput

Alex e cam schlifosit in ultimul timp cu papa, sta uneori 5 ore fara sa-i fie foame , alteori dupa 2 ore e deja flamand.Sper sa fie cuminte azi.Nu va prea stresati cu ora, cand ajungeti e bine.Nu pune nimeni prezenta

PS.Multumim pentru compliment, esti foarte draguta

Mergi la inceput