Romanii din Irlanda (2)
Raspunsuri - Pagina 8
claudia_2803 spune:
Promit sa nu mai dispar decat atunci cand voi pleca in vacanta, acasa.
Clondalkin e Dublin 22, in sud.
Nu pot inca sa promit ca voi ajunge sa ma intalnesc cu voi saptamana urmatoare. Laura e racita, a facut febra 39 trei zile la rand si vad ca vremea s-a intors cu susul in jos .
Daca tot ati intrebat, ma cheama Claudia Gabriela dar avand in vedere ca eram doua Claudii m-am semnat Gabriela .
Gabriela & Laura (3 ani)
violetzyka spune:
Ultima data cand am trecut pe acolo era inchis,nu stiu daca s-a schimbat ceva intre timp.Mi-ar place sa ne intalnim dar cu vremea asta capricioasa nu poti sa iti faci prea multe planuri.Nu stiu ce sa zic.Noi iesim cam in fiecare zi dupa 3,daca e timp frumos mergem prin vreun in parc,daca nu,facem 2 ture prin jurul casei si inapoi.
Ma tot gandesc sa trecem si noi incet,incet pe solide,vad ca Alex e foarte interesat de mancarea noastra.Are deja 7,7 kg si inca papa de la san.Nu stiu exact cu ce sa incep.Voi cum ati procedat? Cum s-au comportat copilasii?
she_wolf spune:
Mda, cand am lansat propunerea inca era vreme buna si nu mai plouase demult. Daca n-am profitat! Sper sa se indrepte vremea si sa ne putem face si noi planuri ca tot omu' normal. Oricum, putem stabili ceva si, daca ploua nu ne ducem, of course.
Claudia_2803, m-am lamurit cum este cu numele. Insanatosire grabnica Laurei.
Violetzyka, Alex este maricel, sa-ti traiasca! M-am uitat acum in carnetelul lui Cristi si el avea la 4 luni 6.700 kg! Ce-i drept la iesirea din maternitate avea 2.340 kg (2.500 kg la nastere), asa ca a recuperat foarte bine.
Cat despre solide, ti-am zis ca-ti trimit listuta si mai sunt ceva comentarii pe acolo. In general Cristi n-a fost foarte incantat de schimbare. Dintre primele alimente solide (nu ma refer la sucuri si supa) cel mai mult pareau sa-i placa marul copt (doar asa il manca) si cerealele instant. A mai mancat cu placere, dupa 6 luni, piure de mar cu morcov de la Milupa (se putea si mai devreme, de la 4 luni, dar n-a fost cazul). In rest...Carnea a fost o catastrofa, cand i-am dat pentru prima data a vomitat. A durat cam o luna pana a acceptat-o. Dar, usor, usor, te descurci.
Trebuie sa ai multa rabdare. Succes si sa ne tii la curent!
Claudia si Cristi
claudia_2803 spune:
LA MULTI ANI! copilasilor vostri de 1 IUNIE
Laura era topita dupa cerealele instant dar pentru ca papa numai laptic de la mamica nu le accepta cu lapte praf, trebuia sa i le fac cu apa fiarta. Asta din cauza ca eu nu puteam sa ma storc deloc. Imi cumparasem pompita dar degeaba, ma durea ingrozitor si nici nu iesea nimic . Mie una mi-a fost greu cu diversificarea, nici nu vreau sa-mi aduc aminte.
Gabriela & Laura (3 ani)
violetzyka spune:
S-a deschis locul de joaca din Stephen's Green ! Oare cum ar fi sa ne intalnim maine? Daca se mentine vremea buna.Noi putem veni in jur de ora 3,+ sau - cateva minute,depinde de fitele de moment ale lui musiu.Se inscrie cineva?
she_wolf spune:
Noi ne inscriem!
Putem veni, cel mai bine ar fi pentru noi la 15.30. Este tarziu? Voi cat stati? La o adica putem veni si la 15. Unde sa ne intalnim exact? Eu ma gandesc la doua locuri: langa fantana arteziana sau la intrarea la locul de joaca. Ce parere aveti?
La multi ani si piticilor vostri!!!! Merci, Claudia!
Claudia si Cristi
violetzyka spune:
La multi ani tuturor copiilor,si mai mari si mai mici
Noi iesim in jur de ora 3 dar nu vom putea sta prea mult,depinde de Alex cat e de fomist.El e seful Ne putem intalni la fantana arteziana de langa locul de joaca, noi o sa ne plimbam prin zona,sper sa ne recunoastem.
Noi aratam cam asa : http://photos.yahoo.com/vviox
Pe Cristi o sa-l recunosc din poze, desi cred ca acum e mai maricel.
Nu va stresati prea mult cu ora, e ok oricand dupa 3.Noi o sa fim oricum pe acolo.
violetzyka spune:
Daca e vreme nasoala,ramane pe alta data.Ok?
Sau sa ne intalnim in Shopping Centre ?
she_wolf spune:
Pai, daca nu puteti sta prea mult (nu-mi dau seama ce inseamna asta), o sa venim pe la 15.
M-a uitat la poze si zic ca o sa ne recunoastem sigur. Cel putin eu pe voi. Alex este un dulce!
Nici nu stiu ce sa-ti raspund la chestia cu vremea nasoala...eu vreau sa fie frumoooos!!!
Claudia si Cristi
violetzyka spune:
Alex e cam schlifosit in ultimul timp cu papa, sta uneori 5 ore fara sa-i fie foame , alteori dupa 2 ore e deja flamand.Sper sa fie cuminte azi.Nu va prea stresati cu ora, cand ajungeti e bine.Nu pune nimeni prezenta
PS.Multumim pentru compliment, esti foarte draguta