Inseminare artificiala [IAS] 6
Raspunsuri - Pagina 11
anis spune:
La subiectul "ASPIRANTE OPTIMISTE" puteti citi cum decurge cu intalnirea....e peste 2 zile,nu mai vrea nimeni sa vina??
Diana..stiu cum e sa auzi sau sa vezi o gravida, sau o famile cu multi copii..si noi saracutzele ne rugam pentru macar unul..dar las' ca vine si randul nostru...
Du-te si af tumbe pe partie!
AniS
diana2004 spune:
Victoria, ce mai faci? Se pare ca nu prea bine... oricum nu uita ca noi sintem alaturi de tine si la bine ,dar mai ales la rau...daca noi nu te intelegem ,atunci cine ?
Anis, am vazut o parte din poze, se pare ca v-ati simtit bine ; sa stii ca la ski a fost grozav,soare si zapada tocmai buna.
Ioana ,parca tu ai facut de curind un test postcoital, te rog sa-mi spui si mie unde se face si care e tehnica.
anis spune:
Diana...bine ai revenit..
Testul postcoital consta in prelevarea de mucus vaginal , dupa un contact sexual in interval de maxim 8 ore....
Se face si la Giulesti ..parca e 500 000 de mii
AniS
Victoria spune:
quote:
Originally posted by diana2004
Victoria, ce mai faci? Se pare ca nu prea bine... oricum nu uita ca noi sintem alaturi de tine si la bine ,dar mai ales la rau...daca noi nu te intelegem ,atunci cine ?
diana2004
Diana, multumesc pentru mesaj, si pentru ca te gandesti la mine...Tu ce mai faci, cum iti este? Cand mai faci inseminare?
Intr-adevar eu nu fac bine, caci ieri au venit rusii, cu o saptamana mai devreme...probabil de la stimulare, zic eu....
Chiar voiam sa va intreb, fetele care ati mai facut stimulari cu Closti, Pergonal, Menogon, la cat timp au venit rusii?
Sunt tare amarata, dar ma pregatesc sufleteste pt. urmatoarea inseminare, dr. Cocei mi-a spus de la inceput ca rata de succes e de 20%...
Va pup,
V.
veni, vidi, Victorie!
anis spune:
Victoria...offf .imi pare rau
Eu am facut 3 inseminari deja cu Cocei si urmeaza a 4-a....rata de reusita e care e...dar si natural tot aia e....asa ca depinde de noroc un pic.
Daca nu mai iei altceva dupa ce ai facut inseminarea, gen utrogestan etc....menstruatia iti vine normal, chiar daca iei pastile, daca nu e bebe...vine oricum...nici macar nu e nevoie sa intrerupi progesteronul.
Eu cand luam progesteron, si luasem inainte Menogon, ciclul venea "normal" adica la fel ca si inainte de a lua vre-un medicament..Ciclul meu e neregulat...
PS: Nu iti pune mari sperante in inseminare ...ca sa nu suferi in caz de..stiu cum e......si eu la prima am zis ca......gata.....vine bebele..
Pupici
AniS
Victoria spune:
Mi-a intrat in cap o idee fixa...daca inseminarea reusise....acu 2 zile am carat o geanta mai grea, apoi m-a durut burta, si ieri au veni rusii...cam nasol....cu 7 zile inainte de "termen".....voi ce credeti, ca ma apuca damblaua???
Anis, multumesc de incurajari, cred ca daca o tinem tot asa ne intalnim pe coridoare la dr. Cocei...
Voi cand mai faceti inseminari?
V.
veni, vidi, Victorie!
anis spune:
Fetele,
Hai sa va spun ce am patit azi. Eu sunt (eram) in ziua a 20-a de ciclu, luna asta ma alesesem cu un chist dupa tratamentul cu Menogon, si azi m-am trezit cu menstruatia!! M-am speriat groaznic….noroc ca azi trebuia sa ajung la consultatie la dr oricum. Am fost la ecografie si chistul s-a spart, din cauza asta si hemoragia.
Dr mi-a explicat ca se poate dupa ce chistul se sparge sa apara menstruatia, sau sa apara o sangerare de o zi si pe urma sa vina menstruatia normal sau ca sangerarea de acum sa aibe multe zile..in ultimul caz sa ma duc la dr de urgenta.
Am fost foarte speriata azi..sper sa fie bine pana la urma!
A mai patit careva asa ceva?
Pupici
AniS
diana2004 spune:
Fetele, in afara de patania din decembrie cu chistul fisurat in abdomen, nu am avut alte neplaceri. Deocamdata sint in pauza pina in martie ,dar parca nu mai sint atit de concentrata asupra subiectului;voi face in continuare ce este de facut chiar daca reusita de inseminare e de 20 %.Totusi aici sint fete care au reusit din prima, deci mai avem o sansa.
Pina atunci,
diana2004 spune:
Victoria ,nu cred ca a fost sarcina,gindeste-te la cele care nu stiu ca sint gravide si fac tot felul de munci grele si tin sarcina ;probabil s-a intimplat din cauza stimularii care nu e asa inofensiva cum pare .
Victoria spune:
quote:
Originally posted by diana2004
Victoria ,nu cred ca a fost sarcina,gindeste-te la cele care nu stiu ca sint gravide si fac tot felul de munci grele si tin sarcina ;probabil s-a intimplat din cauza stimularii care nu e asa inofensiva cum pare .
diana2004
Diana,
Multumesc mult pt. incurajare...Am vorbit azi cu dr. si mi-a spus ca nu are rost sa fac speculatii, ca oricum nu mai rezolv nimic....
Ciudat e ca mi-au mai spus azi 2 fete ca luna asta le-a venit mult mai devreme decat de obicei, uite si Anis....Ciudat, ce sa fi fost cu luna asta???Eu voi incerca inseminare din nou....
V.
veni, vidi, Victorie!