Inseminare artificiala [IAS] 6
Raspunsuri - Pagina 12
anis spune:
Lasa VICTORIA, ca recuperam noi.....
La mine a venit mai devreme, pt ca s-a spart chistul..
Sper sa fie bine pana la urma...ca vreau s afac inseminarea cu nr4.
AniS
cali spune:
Fetelor, ce mai faceti??
eu am lipsit ceva timp de pe forum, am fost in concediu medical..Anis, o sa fie bine, o sa treaca si chistul.. Codri, imi pare rau.. sunt sigura ca va fi bine, succes tuturor!
Cali
Lali spune:
Bine v-am gasit ...
Am facut si noi primul "pas medical" catre bebe, adica IAS vinerea trecuta. Bineinteles ca de atunci fac orice ca sa treaca mai repede timpul, cele 14 zile mi se par infiorator de lungi....Vreau sa fac un test de sarcina cat mai repede posibil dar nu stiu daca Pregnyl 5000 pe care l-am luat inainte de IAS are vreo influenta asupra testului de sarcina.
Mi-e asa de frica de un rezultat negativ al testului incat nu indraznesc nici sa il cumpar...
Lali
Zilele trec mai usor in compania voastra
anis spune:
Mai fetelor,,,,VOI NU CITITI CE SCRIU?????
Ma plangeam si ma plang, ca ieri fiind in ziua a 20-a de ciclul ,m-am trezit cu o sangerare. Am fost la dr la eco, CHISTUL S-A SPART si de aici si sangerarea , care imi zicea dr se poate transforma in menstruatie.
Azi, sangerarea arata ca la menstruatie,numai ca mie mi se pare cam abundenta...
Incerc totusi sa nu ma ingrijorez...
AniS
aime spune:
anis, eu zic sa nu te ingrijorezi, bine ca s-a spart, altfel cine stie ce alte tratamente trebuia sa faci ca sa se resoarba...si daca dr nu s-a ingrijorat ptr tine...acu' asteapta cumintica sa treaca razboiul si apoi iar eco, iar un examen la gineco sa vezi daca totul e in regula...si eu am avut acu vreo 6 ani niste polichisturi pe care am reusit sa le stavilesc dupa un an de tratamente...
fii barbata
aime
anis spune:
Aime , merci pt incurajari..ce sa zic dr mi-a expus toate variantele..sper doar ca la mine sa se aleaga varianta buna pana la urma..
Asta e!
AniS
MadalinaM spune:
Anis, citim ce ai scris tu!
parerea mea e ca macar dintr-un pdv ar trebui sa fii linistita: s-a spart acel chist
Ce se va intimpla mai departe, vei rezolva atunci!
Eu nu sint dr, dar umila mea parere este ca org. are nevoie de un repaus dupa atitea luni de stimulari pe care tu le-ai avut!
Din Noiembrie tu ai tot facut IA. Stiu pentru ca atunci am facut si eu IA(prima si ultima; de ce ultima, asta e alta poveste....
As fi vrut si eu sa mai incerc dar dr-ul meu a zis atunci, direct FIV! ceea ce eu nu pot sa accept asa pur si simplu! In fine!)
Tu cred ca esti cea mai activa de aici! Tot timpul ai o intrevedere cu dr-ul tau! (cum ai reusit performanta?)iar asta e un alt motiv sa fii multumita, macar stii ca i-ai spus totul si, teoretic, el face totul!
Hai, nu mai fi nelinistita, acum chistul era marea problema, si s-a rezolvat!
diana2004 spune:
Lali, iti tinem pumnii sa fie bine ca sa creasca moralul la tot poporul mult incercat si suparat .
Anis , Victoria, ce bine de voi ca va apucati de treaba mai repede , eu astept cu nerabdare (!!!) rusii ca sa va pot urma exemplul.
diana2004 spune:
Madalina, nu ne lasa cu ochii in soare, explica ce ti-a zis dr. , varsa-ti aici toate nemultumirile .Serios vorbind acum eu sint asa curioasa pt. ca noua toata lumea ne spune ca sintem bine- infertilitate neexplicata (m-am lamurit bustean).
Lali spune:
Multumesc Diana pentru incurajari, chiar am nevoie de ele.
Suntem la prima IAS si dupa cat am citit pe acest forum ar fi o minune sa se intample chiar la noi din prima...dar poate da Dumnezeu sa
M-ar ajuta mult sa stiu daca utrogestanul pe care il iau la indicatia Dr. sau pregnyl-ul pe care l-am facut influenteaza rezultatele testelor de sarcina. Eu nu mai am rabdare si m-am gandit sa fac un test marti, va fi la 11 zile dupa IAS.
Tin pumnii stransi pentru toate fetele...
Zilele trec mai usor in compania voastra