Inseminare artificiala [IAS] 6

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Lali, hai sa intru si eu in vorba. Pregnylul da rezultate fals pozitive timp de circa 2 saptamani dupa ce l-ai facut (contine HCG), asa ca cel mai sigur e sa astepti doua saptamani de la inseminare. Testul de sange este cel mai sigur in cazurile in care s-a facut Pregnyl inainte.
Iti urez multa bafta si sa ne dai vesti bune!

Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Lali iti urez succes din prima ... pregnyl-ul iti influenteaza testul de urina, dar cel de sange nu, asa ca multa bafta....

fetelor si eu sunt asa... un pic indignata de infertilitatea asta necunoscuta, cum sa facem s-o invingem? ca eu am incercat si 3 IAS si n-spe stimulari...trebuie sa existe vreun remediu...ca altfel dam in "benganeala"

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Multumesc Anemona, era pacat sa ma bucur degeaba !!!

Dar doua saptamani trec foarte greu, inca nu a trecut nici prima ...

Insa eu am un sindrom premenstrual super pronuntat care incepe cu 4, 5 zile inainte cu dureri de burta, de cap, si de ...unghii daca ati mai auzit asa ceva, asa ca poate poate o sa mai am niste semne care sa ne spuna mai devreme daca sunt sperante de burtica.

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Lali, stai linistita si nu te mai stresa, uneori e de-a dreptul imposibil sa prevezi ca esti insarcinata in cele doua saptamani. Cat despre sindromul premenstrual, poate aparea si daca ai ramas insarcinata. Asadar, gandeste-te la primavara care se apropie si la orice altceva, lasa natura sa-si faca treaba si... sa fie cu noroc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Anemona, tu ce mai faci? Cum merge sarcina?

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Lali incearca sa nu te agiti prea tare.....
Stiu cum e...si eu la prima IAS am zis...gata..am terminat cu toate..acum se va intampla...si am ajuns sa o fac pe a 4-a...

Dar si cu IAS e o loterie....

Ce sa-ti zic? Daca faci testul prea devreme..si iese negativ si tu esti de fapt....iar nu-i bine....
Ocupa-ti minte cu orice si nu te mai gandi non-stop la....ca nu iese...

Oricum MULTA BAFTA....si poate ai noroc....asta nu ai de unde sa stii..

Pupici

AniS

Mergi la inceput

Asa este, ai dreptate, Anis, cred ca ma agit prea tare.

Din fericire sotul meu este un optimist incurabil, el e convins ca totul reuseste din prima incercare, nu numai acum ci si in general si asta ma molipseste si pe mine.

El e de parere ca gandirea pozitiva influenteaza in bine lucrurile, eu nu stiu ce sa zic, nu vreau sa imi fac sperante prea mari ca sa nu fiu dezamagita. Mai ales ca am facut cu cateva zile inainte de IAS un examen radiologic si doctorul mi-a spus ca daca lichidul de contrast nu s-a eliminat total pot scadea sansele de reusita.

Oricum, discutiile cu voi imi fac foaaaaarte bine....

Lali

P.S. Am incercat sa postez raspunsul de cateva ori dar de 2-3 ore nu am reusit sa intru pe forum. S-a intamplat ceva sau conexiunea mea la Internet e de vina ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Lali, nici eu nu am reusit acum vreo 2 ore sa scriu ceva pe forum..asa ca nu e de la noi.....

Sotul tau sa se ia de mana cu al meu..si al meu crede ca, gandirea pozitiva influenteaza lucrurile,,,si in fiecare luna cand am facut IAS..spunea..."gata acum reusim" si eu mai timida...nu ziceam nimic...ca doare al naibii de tare dupa....si daca iti pui si sperante doare si mai tare....

Oricum mie imi face bine gandirea lui pozitiva si cred ca si tie.

Dar te simt incordata si cu gandul numai acolo..asta e cea mai mare greseala...incearca sa te relaxezi.

Iti tin pumnii! Sa ne tii la curent ...AAAA temperatura bazala ti-o iei>?

AniS

Mergi la inceput

OK, gata, promit sa ma relaxez..

Dar totusi, fiind incepatoare indraznesc sa intreb cum e cu temperatura bazala ? Eu nu o verificam decat lunile trecute ca sa aflu momentul propice pt .

Acum cum ar trebui sa fie ?

Banuiesc ca raspunsul la aceasta intrebare exista pe undeva pe aici, dar poate ma ajutati totusi ?

Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Fetelor, am facut in decembrie insamantare artificiala in decembrie care a esuat. A fost 170$ incluzand si prelucrarea spermei (fost mult???) Am facut stimulare hormonala cu Clostylbegit 8 zile, a 9-a zi Pregnyl 1000unit., dupa care am facut insamantarea. Din a 6-a zi de Clostylbegit m-a durut burta, la insamantare am sangerat si durerile de burta au continuat pana mi-a venit ciclu (cu cateva zile intarziere). Dupa insamantare am luat Utrogestan (2dim-2seara). Asa de manifesta o insamantare nereusita?

Mergi la inceput