Inseminare artificiala [IAS] 6
Raspunsuri - Pagina 10
anis spune:
Fetele....chiar vroiam sa va intreb.....daca citit la aspirante optimiste..o sa vedeti ca se pune de o intalnire sambata....se vine la mine acasa....
Poate mai vreti sa veniti si voi....daca vrea cineva sa-mi zica, si o trec pe lista de acolo....cititi acolo mai bine..
Pupici
AniS
anis spune:
Aaaaa si FETELOR FITI MAI CURAJOASE>>>>..Sunt convinsa ca o sa reusim pana la urma....Dumnezeu se va uita si la noi!
AniS
Lorelai spune:
quote:
Originally posted by anis
Lorelai, ce mai faci? Nu te-am mai "vazut" de multicel!
AniS
anis, merci de intrebare, fac bine deocamdata. bebele creste conform planului dar pina nu ajung in al doilea trimestru nu zic hop. de data asta doctorii sint mai optimisti si asta e bine.
eu am urmarit forumul in fiecare zi dar postez mai rar. sa nu credeti ca v-am parasit. as veni si eu la intilnire dar din pacate nu se poate . sper sa faceti multe poze si sa le posteze cineva. si mai sper sa aud de cit mai multe gravidute.
Lorelai
diana2004 spune:
Fetele francofone, adresa e www.doctissimo.fr. Ca sa ajungeti la forum cred ca trebuie postat :
http//forum.doctissimo.fr/grossesse-bebe/desir-enfant/liste-sujet.htm
Sper ca am scris bine ,eu cu calculatorul mai am de invatat.
Anis,mi-ar placea sa vin la intilnire dar eu nu sint din Bucuresti.Oricum iti multumesc ca te-ai gindit si la noi, esti o draguta .Va urez distractie placuta si sa va ginditi si la noi.
Eu o sa merg simbata la ski sa uit de suparare .
anis spune:
Diana...colega mea de suferita de luna asta...adica amandoua stam pe bara ...eeee asta nu inseamna ca stam si fara activitate,nu?.... Distreaza-te super la ski!!!.....Eu am fost la ski 2 saptamani in ianuarie si deja mie dor...
Pupici
AniS
buflea spune:
Fetelor - sa deschideti un subiect separat cu intalnirea si sa ne povestiti acolo cum a fost ...
Dar sa fie separat ca sa nu alergam dupa informatii prin toate subiectele ...
De roata avionului m-as agata ca sa pot fi si eu cu voi ...
diana2004 spune:
Inactivitate mare luna asta si in general vesti nu prea bune...Sa va povestesc ce bomba am aflat eu azi ca sa imi strice toata ziua:o familie prietena va avea al 5-lea copil !Ei saracii nu prea se mai bucura dar ce sa faca; ma gindesc ca ar putea sa mi-l dea mie !
Poate data viitoare D-zeu se mai uita si la noi,ca e cazul .