Inseminare artificiala [IAS] 6

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MadalinaM spune:

Anis, multumesc pentru raspunsul tau(mai demult...)
Vad ca esti pe aici, poate te mai prind:-)!
Am si eu un mare off! dr-ul meu nu mi-a zis niciodata sa fac analize hormo! Am facut eu o data ziua 14 si 21 si i le-am dus dara a zis c apt el nu e concludenta ziua 14! In ziua 21 progesteronul era sub limita (era 3,66 si lim inf era 4.00 PARCA). Asta nu e bine, SIGUR!
Acum as vrea sa le mai fac o data sistematic.
Am vazut ca cel mai adesea se vb. aici de ziua 3, 14 si 21.
As vrea sa stiu exact ce ati facut voi, exact pe zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

la mine...ziua 10...test beta HCG e 0....sunt disperata....

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

ziua 10 dupa inseminare am vrut sa spun.....

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana1971 spune:

Victoria, nu e prea devreme pentru beta HCG? Mie ginecologul mi-a spus asa: fecundarea se produce dupa 24 ore de la , deci cred ca si de la IAS, apoi mai dureaza 7-10 zile pana la implantarea oului si inceperea secretiei de hormon beta HCG.
A zis ca testul de sarcina iese pozitiv doar la minim 3 zile de intarziere a ciclului (de la data probabila la care trebuia sa vina) si cred ca si beta HCG, la fel, sau oricum pe aproape.
Nu vreau sa te necajesc, dar daca chiar ar fi negativ, fii optimista! Nu e luna asta, o sa fie luna viitoare, sau cealalta. Dar tot o sa se intample candva! Problema e doar timpul! Si de aia suntem toate aici ca sa ne incurajam una pe alta si sa nu disperam!

Hai Victoria!

Mergi la inceput

Multumesc din suflet pentru incurajari...ne pusesem mari sperante in inseminarea asta...din pacate...asta e...
Va tin pumnii,
V .

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Buna fetele, eu luna asta intru in hibernare, n-am folicul,n-am ce astepta.Ciudat, nu sint suparata, parca ma simt mai relaxata odata ce am scapat de tensiunea asteptarii. Sa nu credeti insa ca renunt, nu scapa ei doctorii de mine.Vestea mai rea e ca trebuie sa mai slabesc, si asa sint la o vesnica dieta dar acum trebuie sa fie pe bune;dr. e de parere ca tesutul adipos e rezistent la insulina care insulina are legatura cu estrogenii si deci cu ovulatia (asta am inteles eu ,sa nu ma bateti daca gresesc ).
Anis, Ioana, va promit ca o sa caut adresa ,sper sa o mai nimeresc,si o sa o postez miine.
Victoria ,mai asteapta putin , noi iti tinem pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

diana, e cumva forumul de la www.aufeminin.com? eu am citit acolo o gramada de info interesante.

Lorelai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Victoria, eu zic ca ai facut cam devreme beta.....mai asteapta....poate ai o surpriza placuta pana la urma!

AniS

Mergi la inceput

Diana..ne luam de manutza..si eu luna asta stau pe bara....sper sa scap de chistul asta facut de Menogon..off

AniS

Mergi la inceput

Lorelai, ce mai faci? Nu te-am mai "vazut" de multicel!

AniS

Mergi la inceput