Inseminare artificiala [IAS] 6
Raspunsuri - Pagina 8
anis spune:
Madalina...inseminari poti sa faci cate vrei..nu te opreste nimeni, chiar daca iti recomanda dr FIV...Cum ii spui? II spui sincer ca nu ai bani pt FIV si ca incerci in continuare inseminari.Nu te obliga nimeni sa faci FIV!
Dr iti recomanda sa faci maxim de 7 inseminari.Motivul ar fi ca , dupa cele 7 sansa de reusita e mai mica..dar nu imposibila..am auzit ca s-a intamplat si la a 13-a inseminare...
AniS
LICUTA1 spune:
Buna
Stie cineva care este diferenta -efecte dorite si nedorite- intre puregon si menogon, (in afara de pret)
Licuta
anis spune:
Licuta...intre puregon si menogon ca efecte dorite si nedorite , nu e nici o diferenta. Conteaza cantitatea administrata!
Medicamentele de stimulare mai puternice, au printre altele ca efecte negative si formarea de chisturi in loc de foliculi, si mai ales hiperstimularea...care are diverse taisuri (Doamne fereste!).
AniS
Codri spune:
A mai trecut o luna. Au dat rusii peste mine vineri seara.
Luna asta fac o pauza pt ca nu mai am bani pt inseminare si oricum cred ca o sa-mi prinda bine. Incercam pe cale naturala.
Anis imi pare rau. Si eu am patit-o cu un chist in noiembrie dar am scapat de el la ciclu.
Codri
anis spune:
Offff Codri....la naiba cu rusii astia....stii tu.nu-i acum dar pana la urma tot va fi....
Sper sa scap si eu la ciclu de chist...sper sa am noroc.
Codri, eu nu mai stiu exact, voi de ce faceti inseminarea? Ce probleme sunt?
Impusca-ma..dar am uitat..
AniS
diana2004 spune:
Codri, imi pare tare rau .Am gasit un forum in franceza asemanator cu al nostru ;una din fetele de acolo spunea ca a pierdut o batalie dar nu a pierdut razboiul. Eu merg miine la Bucuresti sa vad daca luna asta mai e ceva de facut sau astept ghioceii.
Fetelor, pupici
Codri spune:
Anis eu nu stiu unde e problema. Pur si simplu nu se intampla. Maine o sa merg pe la endo. sa mai fac ceva analize.
Stiu ca o sa reusesc pana la urma, dar e groaznica asteptarea asta. Si apare mereu intrebarea "de ce tocmai eu?".
Codri
anis spune:
Codri, eu am o prietena care a facut toate ..dar toate analizele....a fost si in state la dr....totul e ok la ei..si se chinuiesc de 5 ani..offf....acum fac a 6-a inseminare ...si se gandesc sa fac FIV.
La voi , totul e OK? Spermograma sotului? Ai facut HSG? analize hormonale?
AniS