Inseminare artificiala [IAS] 6
Raspunsuri - Pagina 7
anis spune:
Fetele
Eu sunt un pic derutata..de obicei temp mea nu depasea 36.6 si asta foarte rar, inainte de ovulatie...Luna asta e ciudat...menstruatia mi-a venit la 36.2 si dupa menstruatie cand am inceput sa-mi i-au iar temperatura era 36.6 in ziua a 5-a..pe urma a tot crescut...azi in ziua a 9-a temp arata 36.8....am mai luat-o inca o data era 36.7....cam mare zic eu.....Sa fie de la Menogon????
Ca ovulatie nu e..e prea devreme
Oricum ma duc maine la eco si ma lamuresc!
AniS
Garofitza spune:
Anis, du-te la eco, iti tin pumnii! Si da-ne de veste!
Cristina
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
Codri spune:
Sunt in ziua 28 si nu mai stiu ce sa cred. Vin sau nu vin rusii?! Semne ar fi ca vin, dar cred ca refuz sa le accept.
Diana nu te lasa si nu fi suparata.
Anis s-ar putea sa fie de la tratament. Asteptam vesti dupa ce faci eco.
Codri
anis spune:
Fetele....am aflat..durerea pe care o aveam era din cauza ca luna asta m-am ales cu un chist de 3 cmm...de luna viitoare am interzis la Menogon....asa ca luna asta pauza
Nu-i nimic....mai sunt luni!
Pupici
AniS
Tia spune:
Anis asta iti trebuia tie acum..
ce ti-a recomandat medicul pentru chist? cat timp ai facut menogon si cate injectii?
eu am inceput sa iau tinctura de zmeur si supozitoare cu carpicon sa scap de chistuletele mele.. iti tin pumnii sa scapi repede de el, ai sanse sa se resoarba in cateva luni.
valentinag spune:
Anis,a fost prea puternic menogonul
Sa stii ca eu am scapat de chisturi in perioada in care am tinut tratamentul Liviei.Asa cum zicea si Tia,poate iei niste tinctura de zmeur care este foarte buna pt. chisturi,sau carpicon supozitoare.Stie Crinuta niste bai de plante cu care scapi de chisturi,spune-i sa-ti scrie ce si cum sa faci!
Soryy,luna viitoare acum!
Valentina
diana2004 spune:
Anis,ce sa mai zic ,asta e .Eu am patit-o in decembrie ,ma pregateam de zor pt. inseminare cind a inceput sa ma doara rau abdomenul.Am incercat cu antiinflamatorii, cu antibiotice, nimic,mi s-a pus diagnosticul de apendicita si m-am internat;in timpul operatiei au gasit ovarul dr. plin cu chisturi si un chist mai mare era hemoragic, fisurase si probabil ma durea singele acumulat in abdomen.Mi-au scos si apendicul dar nici pina azi nu m-am lamurit de la ce mi-a fost rau. De atunci imi e tare frica de stimulare, mai bine sar o luna decit sa mai patesc asa ceva.
la toate fetele
MadalinaM spune:
Cit de morala e pentru cuplu o propunere pentru inseminare cu sperma de la donator, mai ales cind propunerea nu vine de la doctorul care te urmareste ci de la pacienta/cuplu?
Ce faci cind dupa prima inseminare esuata dr-ul iti propune FIV?
Cum faci sa-i spui/sugerezi ca voi doi ati vrea sa mai incercati, eventual folosind prima meth.?
Cite inseminari se fac?
anis spune:
Cam asa ceva ..vorba Tiei....asta imi trebuia mie acum???.
Da Menogonul nu e bun pt bine. Dr mi-a zis ca exista ca procentaj 10% dintre persoane care nu se impaca cu el....Eu am m-ai facut acum 2 luni Menogon si la fel....a fost rau....un folicul si un chist....norocul meu a fost ca s-a resorbit cu urmatoarea menstruatie....tot de 3 cmm era...
Sper doar ca luna viitoare sa nu mai vad nimic pe ovar....ma duc pe 23 feb la control iar....
Pana atunci trec pe ceaiuri ,iar....am o rezerva mare de ceai de naprasnic...
AniS