Inseminare artificiala [IAS] 6
Raspunsuri - Pagina 6
Victoria spune:
Acum mai am o nelamurire...pe Maybe baby azi dimineatza a aparut o feriga cat mine de mare....asta inseamna ca????!!!????
V.
veni, vidi, Victorie!
Victoria spune:
quote:
Originally posted by anis
Fetele,
....plus ca am ramas cu senzatia de durere la sfarcuri....hmmm
AniS
Exact asta simt si eu acum, dupa inseminare.....Ce sa fie, de la stimulare oare?
V,
veni, vidi, Victorie!
Victoria spune:
Da, am fost la dr. la eco si asa e, si durerea si feriga sunt de la stimulare....asteptam....
V.
veni, vidi, Victorie!
anis spune:
Victoria, ce ti-a zis la eco? cati foliculi ai??
Tot ce simti e de la medicamentul de stimulare.....lasa ca macar asta sa fie problema si sa avem reusita......ca nici nu mai conteaza durerea....
AniS
Victoria spune:
Anis, am avut 2 foliculi, am facut deja inseminarea, sambata...azi ma ingrijorasem ca aparuse din nou feriga si credeam ca nu si-au dat drumul, de aia am facut o noua eco....
bafta la toata lumea,
V.
veni, vidi, Victorie!
Codri spune:
Victoria iti tin pumnii.
Eu as incerca maine un test, dar mi-e frica sa nu iasa negativ. As fi f.suparata. Si eu astept sa vad ce o sa se intample.
Codri
Victoria spune:
Codri, multumesc mult, si eu iti tin pumnii tie...
Testul de sange betaHCG e relevant dupa 10 zile de la inseminare, cel de sarcina obisnuit numai dupa ce a trecut ziua cand trebuiau sa vina rusii...La tine cate zile au trecut?
V.
veni, vidi, Victorie!
diana2004 spune:
Fetelor,se pare ca am ghinion luna asta.La echo abdominala am un folicul de 10 mm pe ovarul stg. in ziua 14. Posibil sa fie un chist de fapt, iar pe ovarul dr. nici un folicul.Totusi ne hotarisem sa venim la control in Bucuresti dar cind am vazut azi dimineata citn a nins am renuntat;poate venim luni si asa nu stiu ce mai sper.Oricum tin foliculul sub urmarire si sa faca bine sa creasca pt ca refuz sa fiu asa .
Astept vesti de la voi.
anis spune:
Diana...offff....nu fi suparata....se mai intampla ca intr-o luna ovarele sa ia o pauza....lasa ca vine si luna cealalata
AniS