Inseminare artificiala [IAS] 6

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chmony spune:

Buna fetelor,
va multumesc pentru raspunsuri. cu siguranta am sa merg pe alta mana.Vali 02, cred ca v-a lipsi in urmatoarele 2-3 luni, cel putin mie asa mi-a dat de inteles, sincer m-a deranjat, cand mi-a spus ca daca mai vreau sa continui inseminarile sa ma programez la echo la cine va fi acolo si nu mi-a recomandat pe nume colegii ei. adica m-a lasat balta pur si simplu, de mentionat ca am si cotizat.
Numai bine fetelor si cum spune cineva pe aici, subscriu si eu, sa stam cat mai putin la aspirante

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Fetele....
Si voi suferiti de pe urma tratamentelor,medicamentelor de stimulare?????Pe mine ma omoara in fiecare luna,ma omoara gazele din stomac ;dr mi-a zis ca e de la medicamente , dar remediu ioc....

Care mai are problema aceasta si ce ia?

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Codri spune:

Anis si pe mine ma omoara tratam de stimulare. Imi cade parul, sunt nervoasa, mi-e tot timpul somn si imi provoaca balonari. Dar ce sa facem trecem peste toate in speranta ca o sa reusim. Eu de fiecare data imi zic "asta-i ultima luna de stimulare".
Sunt in ziua 25, sanii sunt f.tari dar nu mi-am luat luna asta temperatura. Mi-au aparut pe fata niste bubite ciudate.
Mai am putin. Sper ca rusii sa ma scuteasca de data asta.
Va tin pumnii celor care ati facut sau urmeaza sa faceti inseminari.

Codri

Mergi la inceput

Codri iti tin pumnii! Relaxeaza-te incearca sa-ti ocupi mintea cu altceva....poate prinzi iepurele de data asta
Tu ce iei pt balonari? Eu am incercat cu fel si fel....mai ales din plante..am luat si carbune....nimik

Fetele.....ce mai faceti??????Ca nu vad nici o veste de la voi pe aici? pe unde umblati?

AniS

Mergi la inceput

Fetele,
Azi am inceput iar sa-mi i-au temperatura..ieri am scapat de rusii....si am ramas masca pt ziua a 7-a de ciclu temp mea azi era 36.7,,,,,f mare....in prima zi de ciclu era 36.2. Eu de regula nu depaseam 36.4 pana la ovulatie......

Ce parere aveti?
Eu cred ca totusi..e o eroare azi cu temp...o sa vad maine!

AniS

Mergi la inceput

La mine de obicei isi face efectul carbunele. Mai beau ceai de fenicul sau anason si mananc Activia.
A inceput sa ma doara burta. Nu mai stiu ce sa cred.

Codri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Si pe mine ma doare burta, dupa inseminare...nu stiu de ce...ufffff
De la stimulare eu sunt irascibila si ma ingras
Macar sa fie cu folos!!!!

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

Victoria, eu in general dupa ovulatie retin apa in tesuturi si chiar daca imi controlez drastic dieta tot arat cu 1-2 kg. in plus ;e posibil ca sa te doara burta pt. ca odata cu ruperea foliculului se elimina putin lichid in abdomen si pina se resoarbe mai dureaza.
Eu nu stiu ce sa zic, miine ma duc sa fac o echo abdominala si in functie de ce se vede plec joi la Bucuresti. Luna asta ar trebui sa am folicul pe ovarul stg. ,dar cum el e cam lenes sper sa nu am o surpriza neplacuta.
Codri, iti tin pumnii strinsi de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Reactiile avute de mine in urma stimularii: greata, irascibilitate, bufeuri si intepaturi in zona dreapta (fiere sau ficat), precum si o senzatie de "burta grea". Dar bufeurile si intepaturile erau cele mai rele! Doza a fost de 100mg/zi clomifen.

Gabela

Mergi la inceput

Multumesc Diana.
A trecut durerea de burta (sper sa fi fost alarma falsa), iar temperatura azi dimineata a fost 37,2. Nu stiu cat e de relevanta, pt ca eu luna asta nu am luat-o deloc.
Sunt in a 14-a zi de la inseminare.
Victoria si pe mine m-a durut putin burta dupa fiecare inseminare.

Codri

Mergi la inceput