SNSPA (2)
Continuarea subiectului "cineva din SNSPA?"
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=13027
Otilia&LaAdelita
Raspunsuri
Catalin spune:
Otilia, multumim pentru organizare!
Alexandra, s-a notat! Ti-l trimit si te ocupi tu sa-ti alegi fontul cat mai apropiat de scrisul tau.
Cine mai vrea fisele de lectura la "Sociologia opiniei publice", sa-mi dea un PM!
Catalin
Think pink!
tora97 spune:
s a afisat la mass media!!!
SI L AM LUAT! LE AM LUAT PE TOATE CELE 6 EXAMENEEEEEEEE
care ce examene mai aveti?
Catalin spune:
Heeeei!!!
Care mai aveti examene de dat?
Eu am marketingul politic duminica... iar dupa spusele voastre, cred ca va fi usor!
Nu stiu cate examene o sa avem semestrul urmator, ca peste putin timp intram iar in stresiune... Amik, tu stii ceva?
Bafta celor care mai au examene!
Catalin
Think pink!
tora97 spune:
puiule, catalin, semestrul urmator avem 8 examene plus 2 limbi...
cursurile insa vor fi introduse la jumatatea lunii martie
amik spune:
8 EXAMENE???????
s-a dus buna mea dispozitie in seara asta!
Alexandra mare si Alexandra mica...
Catalin spune:
Tora, spune-ne ca e o gluma!!!
Eu m-am uitat pe site-ul facultatii insa am impresia ca vor fi doua materii la alegere, astfel incat cred ca vor fi doar 7 examene plus limbile straine... Cel putin asa era afisat si la materiile de anul trecut...
La "Forum" sunt: Limba engleza, Limba franceza, Managementul proiectelor, Managementul resurselor umane, Gestionarea crizelor de imagine, Protocol institutional, Informatica VI - Prelucrare de imagine, Strategii si tehnici de comunicare manageriala, Analiza imaginii organizatiilor, Management si marketing, Creatie publicitara - 11 materii
La rubrica "Discipline" sunt trecute toate de mai sus, mai putin "Strategii si tehnici de comunicare manageriala" - 10 materii
Sper totusi sa fie 9, nu 10, desi si asa sunt enorm de multe!
Catalin
Think pink!
tora97 spune:
cataline, din pacate ai vazut ca nu este o gluma...
iar inac o timpenie este faptul ca pun cursurile atit de tirziu... ca eu, spre exemplu deja doream sa ma apuc de citit....
astia sint cu mintea n nori!