Mamici din Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns July spune:

Nu stiam ca se face cadou la nasi cand boteaza.Acum aflu si eu.
Poate faptul ca-i respecti,admiri si le doresti tot binele din lume este de-ajuns.
July si bb.Teodora Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Aveti dreptate in legatura cu cadoul pentru nasi.
Si eu am trecut prin faza asta si o inteleg pe Layla, ca este foarte greu sa te gandesti si la altceva cand bb iti oupa tot timpul.
si noi tot pe fuga am luat o lenjerie mai rasarita, tot in graba.
Acum, parerea mea, conteaza si cum va decurge totul, cum si unde organizezi evenimentul, acasa sau nu, lume multa sau doar cei apropiati.
Eu facut foarte restrans, doar pentru increstinarea copilului, am mers la biserica cu nasii si parintii nostri, apoi acasa, o masa, baia copilului si gata.

Salutare!
Sunt cam nesi..., in loc sa salut intru direct in subiect.
Sunt putin cam alergata, dar fac fata.
Cum v-am spus de trei ori pe saptamana merg la sala sa scoata untul din mine, iar timpul care mai ramane il impart intre menaj si copil.
De forum ramane timp cam putin. Dar nu ma las! Macar sa citesc ce mai spuneti si voi.
Azi sunt suparata ca bebe are o pleoapa foarte rosie, cred ca va avea un ulcior. Am uns-o cu unguent oftalmic si sper sa dea inapoi.
Va pup!

CriXia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Cristina, imi pare rau de fetita ta. sper sa ii treaca cit mai repede. iar tie....iti tin pumnii sa fie cu mari succese la sala!!!
Caty, tu ce vesti dai de pe frontul asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Am uitat sa va dau adresa albumului meu:

http://community.webshots.com/user/crixia

CriXia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

He, he, Lizuca (de fapt Gabi, nu?), nu esti mamica veterana, nu mai tii minte ca ai nascut dupa mine la cateva luni? Al meu Paul are 1 an si 8 luni. M-ai intrebat cum e cu nasterea si am vorbit atunci dar nu am mai auzit de tine de cand ai nascut. (Povestea mea te-a facut sa optezi pt. cezariana ).
Mai sunt mamici cu copii si mai mari. Vlad al lui Laura are 4 ani de exemplu.

Roxana, sa facem un club al mircistelor junioare, senioare nu conteaza!

Pupici for everybody.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Buna fetele,
Sa dam si noi raportul: am facut vaccinul, a plans un pic, iar acum sta linistit spre marea mea surprindere, pt. ca ieri toata ziua a facut vocalize.
Are 5.750 g si 60 cm!
Multumesc de parerile cu cadoul nasilor. Eu asa stiu ca se procedeaza pentru ca si ei cheltuiesc cu botezul. Si la nunta le-am luat un cadou. Botezul o sa-l facem in cadru restans acasa.
Apropo de liceu eu am terminat Eminescu in 93.

Pupici,
Layla si Daniel Alexandru 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Buna,
Crixia,sa-ti traiasca familia si sa fiti fericiti!
Aia cu tzatzica e bunaaaa!
Se zice ca cei nascuti mai mititei recupereaza repede.Nu-i asa?Finuta mea s-a nascut cu 2.800gr si a intrecut-o de mult pe fii-mea care s-a nascut cu 3.400gr.

July si bb.Teodora Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Fetele mele constancence va doresc o primavara frumoasa , sanatate si La multi ani de 1 Martie !!!!

daca numarati mircistele puneti-ma si pe mine . generatia 92
si daca aveti timp uitati-va la www.colegi.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns layla spune:

Crixia am vazut si eu pozele, Alexia este o dulcica, sa-ti traiasca, te-am recunoscut si pe tine.

Pupici,
Layla si Daniel Alexandru 2 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

dragele mele mamici, buna dimineatza.
Oana, facem club, cum sa nu??? Liris pai de la tine a inceput discutia de mircea....decit suntem...3 sau 4? ca Layla e "umanista", acolo a terminat si mama mea....
Laya, sa iti traiasca blondutul.... a propos tot asa blond e??
aici azi e soare....Doamne ce bine ar fi sa ne "sara" bucata asta de iarna....mi-e dor de soare si de primavara, in week end cind a fost asa frumos am umblat....ca ghindocii.
eu azi ma duc la control si poate vin cu vesti "sexoase" miine, poate o sta intr-un loc ghindocul meu sa aflam ce surpriza are pentru noi, ca data trecuta...ziceai ca e bagat in priza. o secunda nu a stat intr-un loc. dupa cit de cumintzel a fost ieri si alaltaieri (nu l-am simtit decit de vreo 3-4 ori, maxim) cred ca dormit la greu...poate doarme si azi....sper ca NU cu spatele!!!!
va pupi si fug la treaba ca azi am o gramaaaaada,
Roxi

Mergi la inceput