Mamici din Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura111 spune:

Liris, iti urez si eu, desi cu mare intarziere LA MULTI ANI, sa fii sanatoasa, iubita si fericita. Eu de abia acum am mai intrat pe subiectul asta ca am fost cam ocupata zilele astea.
Sa stii ca si eu am terminat Mircea TOT IN 92. Am fost la B, diriginte mi-a fost d-nul Doicescu, tatal lui angi gemeni , de aici de pe forum (Voiculescu Tatiana - Laura eram in catalog, numele de domnisoara). Tu la ce clasa ai fost ? Momentan, la colegi.ro nu pot accesa baza de date cu liceele, nu stiu de ce. Cine ti-a fost diriginte ?
Sa stii ca am vazut in Tomis III, pe langa rest. Bulevard un salon unde fac impachetari cu parafina - parafango se cheama, e ceea ce cautai tu. Daca vii in C-ta te duc eu , e f. aproape de mine. Nu pot sa-ti spun cat sunt de bune sau de eficiente ca n-am fost niciodata.

Crixia e o frumusica si o grasunica fetita ta . Sa va traiasca si sa va aduca multe satisfactii si bucurii !

Roxi , succes la control, asteptam vestile sexoase.

Layla,eu cu nasa mea am o relatie excelenta, mai directa, asa ca am intrebat-o ce-si doreste drept cadou de botezul lui Vlad si ea mi-a zis f. sincer ca si-ar schimba fierul de calcat ca ala care il avea era romanesc si vroia unul mai de firma. Asa ca i-am cumparat un Siemens si in plus, si o masa de calcat. Eu sunt f. fericita ca le foloseste, mai bine asa decat sa-i fi luat ceva care sa nu-i placa sau de care sa nu aiba nevoie. Eu una sunt satula de "cioburi " (servicii de cafea, farfurii , pahare, platouri, tavi, etc.)si oale.
Sincer, eu as prefera sa primesc un obiect decorativ de interior sau ceva electrocasnic (mixer, prajitor, fierbator de oua, cuptor cu microunde, foehn, filtru, etc.) Vezi si tu ce n-au, ce le trebuie, eventual trage-o pe nasa ta de limba. Si ideea cu asternut de pat matrimonial, pilota , patura de calitate mi se pare buna.
Tu iti cunosti cel mai bine nasii si sti ce i-ar incanta.

Si acum sa va zic despre mine. Cu slabitul stau bine, se tot duce acul cantarului in jos, am ajuns la 60 de kg. Din pacate nu dau jos decat de pe burta, nu stiu de ce dar grasimea de pe fund nu vrea deloc sa se disloce de acolo. La sala n-am timp sa ajung, asa ca singurul remediu ramane tot innotul in mare la vara.

NOI AM INCEPUT GRADINITA DE LA 1 MARTIE. Lui Vlad ii place mult de tot ,n-a plans deloc dupa mine sau buni, s-a acomodat imediat. Gradinita este f.f. aproape de mine, la 2 minute, iar programul este de la 9 la 14. Imi place ca nu trebuie sa-l scol cu noaptea in cap. Este o gradinita libaneza, aveam posibilitatea sa-l dau sa invete si limba araba , dar am preferat ca in loc de ora de araba sa mearga tot cu profesoara de engleza, la grupa mare si sa continue cu engleza. Educatoarea lui , care ii este si profa de enleza este o tipa de vreo 25-30 de ani, Miss Lumy, care e romanca plecata de
mica in America si acum s-a intors in tara si ii invata engleza pe copilasi. Va dati seama ca are un accent veritabil, nu vorbeste engleza cu accent arabesc.
In fine, nu va mai povestesc cat de misto e inauntru facuta gradinita...Au spatiu mult de joaca cu leagane, topogane, castel gonflabil ( si inauntru si in curte), acvariu, au manuale speciale dupa care invata, o data la 2 sapt. vine un medic si ii consulta, in fine sunt f. bine organizati, e curat-bec si nici grupa lui Vlad nu e mare (7 copii) asa ca se pot ocupa f. bine de copii. El e la grupa mijlocie. Fiecare grupa are si o fata care ii duce la WC, ii spala pe maini, ii ajuta cu imbracatul, cu mancatul, etc.
Sunt acolo copii de toate natiile: arabi, romani, greci, bulgari, turci, deci totul se invata numai in engleza. Este destul de scump pentru buzunarul nostru (75 USD/luna, adica 750 USD/an, se platesc 10 luni pe an) dar eu am considerat ca merita, este gradinita care mi-a placut cel mai mult din toate pe care le-am vizitat. Si credeti-ma ca am vazut peste 10, si de stat , si particulare.
Cam asta e, va mai tin la curent.
Va pupicesc !

Laura - mama lui Vlad

http://community.webshots.com/user/vladut111

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Buna Laura,
Spune-mi si mie,te rog unde este gradinita libaneza si de la ce varsta primeste copii in grupa mica?Au masina care-i aduce acasa?
Pe cea de la Dacia in limba turca-engleza ai vizitat-o?Daca da,cum este?
Multumesc!
July si bb.Teodora Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Laura, spor la gradi’ lui Vladut sa invete bine engleza!
Cornelia, plimbareato, si cum a fost in delegatie?
Caty, ai promis ca povestesti cum a fost nasterea la tine! Sa stii ca n-am uitat.
Liris, dar tu ce faci tocma’ prin Olanda?
Roxana, deci erai mai mica cu 1 an decat mine la Mircea, sorry nu cred ca te stiu, eu ii stiam doar pe cei mai mari decat mine ! Eu l-am avut dirig pe Sava de mate, iar la fizica pe Protopopescu. Ca sa recapitulam pana acum suntem 4 (cel putin la acest topic):
Liris, Laura –promotia 1992
Oana - promotia 1993
Roxana – promotia 1994
Layla, spor la vaccinari, are vreo reactie dupa vaccin baietelul tau? Sa ii dai Panadol preventiv sa nu faca febra.
July, am vazut ceva din siteul de acvarii, dar nu am reusit sa gasesc acea pagina 8 la care ai zis ca scrie despre voi. Unde este?
Cu donatia am citit pe forum ca multi au avut problema cu “Popescu care ii trimite tot lui Popescu”. E o tampenie. Pai alea de la banci nu stiu ca poate oricine sa depuna bani intr-un cont, chiar daca nu este chiar el titularul, cata idiotenie ! Banc Post in afara de cea din centru de langa Posta Mare unde mai este?

Mergi la inceput

July, pe cea de la Dacia in limba turca-engleza nu am vizitat-o, asa ca nu-ti pot da amanunte despre cum este acolo.
Eu am vizitat asa : gradi Piticot (din parcul Tabacarie), Gamex (Tomis III), Tom si Jerry (la Victoria), gradi nr. 12 (Tomis Nord), nr. 13 (la Dacia), nr.14 (la Brotacei), gradi de la scoala 42 (Casa de Cultura, la Liceul de Arta), inca o gradi de stat vis a vis de serviciul meu (in Flamanda), gradi nr.41 (la Ciresica), si asta libaneza (Tomis III-Brotacei).
Gradinita libaneza pentru care am optat eu se afla intre blocuri, in spate la Brotacei, cum cobori spre B-dul Lapusneanu. Daca vii de pe b-dul Lapusneanu o iei pe strada care trece prin fata pe la Mini-Grand si imediat ajungi, e la circa 100 de metri.
Da, au autobuz care duce si aduce copii dar cred ca se plateste suplimentar, peste cei 75 de USD/luna. Nu stiu sa-ti spun cat mai costa si transportul, nu m-a interesat aspectul pt. ca noi stam la 2 min. de gradi.
Copii sunt primiti de la 2 ani jumate cred, adica de cand stiu sa spuna ca vor la WC. Au niste WC-uri mici, pt. copii, nu am vazut olite. Nu cred ca primesc copii care fac inca in Pampers.
Cel mai bine e sa te duci tu personal sa vizitezi gradinitele din zona ta, sau din zone mai indepartate dar care asigura transportul, sa vorbesti personal cu directoarele si apoi sa te decizi cum e cel mai bine pentru voi. Conteaza mult sa vezi tu cu ochii tai cat de amabil e personalul, cat e de curat , ce dotari sunt, sa intrebi care e programul, cum e cu masa, si desigur... cat costa.
Scuza-ma, nu mai stiu, cati ani are fetita ta ?
Asa, ca o a 2- optiune, mie mi-a placut si Tom si Jerry , tot in lb. engleza, program 8-13, 40 euro pe luna la grupa mijlocie si 75 euro la grupa pregatitoare, nu au grupa mica si nici nu asigura transportul.
Iar ca a 3-a optiune ar fi gradi de la Casa de Cultura , de la Scoala de Arta nr.42,este de stat , se plateste cam 1 milion /luna, program de 4 ore, de la 8 la 12 seria de dimineata, copiii mai mici, si de la 13 la 17 seria de dupa amiaza, copilasii mai maricei. Mie nu mi-a convenit faptul ca era cam departe de mine, engleza se face doar 1 ora pe sapt, optional iar pe fi-miu l-ar fi bagat la grupa de dupa -amiaza, iar el e obisnuit sa doarma la pranz.

Dupa cum vedeti sunt o enciclopedie ambulanta in materie de gradinite...

Oana, Banc Post mai este si pe B-dul Mamaia, langa Millenium Business Center. Si eu vreau tare mult sa merg sa fac o donatie si mi-am propus sa si fac asta marti,pe 9 martie, ca atunci o sa ne intre salariile in cont si mie si sotului. Poate mergem impreuna, ce zici ?
Oricum, mai vorbim pe telefon.

Laura - mama lui Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Buna dimineatza la mamici.
aseara la eco am vazut....100% baietzel!!! (100% e de la doctorita, nu de la mine). e drept ca s-a vazut ff bine si pe eco cu sonda intravaginala asa ca....se pare ca sa va ramine (.....cu ceva rezerva totusi, nu?).
va pup si va doresc o zi excelenta,
Roxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Vesti buneeeee!!!

Sa-ti traiasca si sa se nasca sanatos!!!!

Mergi la inceput

Roxi, felicitari pentru bebic cu putzulic !
Ce-o fi, sanatos sa fie !

Laura - mama lui Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Felicitari Roxana! Sa-ti traiasca baietelul! Cred ca esti f. mandra. Eu, cand am aflat ca e fata, am fost putin dezamagita, dar l-am vazut pe tati plangand de emotie, mi-a luat prajituri, si mi-a trecut. Dar, cum zicea si Laura, important e ca bb sa fie sanatos.

Laura, eu ma gandesc de pe acum la gradinite. Peste vreo 2 ani, o sa apelez la tine pentru consiliere .

Oana, m-am plimbat eu, dar am stat tot timpul cu inima strans asa am lasat-o pe Mariuta singura. Pe ea se pare ca nu a afectat-o prea mult, pt. ca a fost vesela ca de obicei.

Layla, bine ca ati trecut de primul hop la vaccinuri. Bafta in continuare!

Crixia, am vazut pozele. Sa-ti traiasca scumpetea! M-au emotionat pozele din spital.

Va pup,
Cornelia

http://community.webshots.com/user/cornelianis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

va multumesc....
Cornelia nu sunt ff mindra....toata lumea in jurul meu se bucura si eu la fel, dar nu pot zice ca am dorit sa fie ceva, doar sa fie sanatos!!!!
in rest,..ce o fi o fi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Felicitari Roxana!
Prima dovada de instinct matern s-a adeverit! Nu degeaba spuneai "piticul", ceva in adancul sufletului iti spunea ca va fi baiat.
Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de copilul tau indiferent de sex, caci nenea Dumnezeu stie cel mai bine ce se potriveste fiecarei mamici.
Cred ca taticul este mandru ca va avea baiat!

Layla, July, Laura111,Cornelia va multumesc pentru ca ati vazut albumul si ca va placut.
Stiti ca eu sunt blocata pe slabit, ca acum vin caldurile si nu mai pot purta nimic si nici de cumparat nu voi gasi. Ma tin de sala de 3 ori pe saptamana ca sa iasa bine untul din mine, si se pare ca am scapat de 3 Kg in 7 zile, dar as vrea sa dau cel putin 10.
Alexiei se pare ca-i va trece ulciorul.
Iar daca Roxana va dat o veste buna legata de bebe, eu va pot spune ca Alexia mi-a facut cadou de Martisor "TATA", spus clar si tare.
A doua zi a spus iarasi TATA, dar nu era decat cu mine. Oare crede ca eu sunt tata?

CriXia

Mergi la inceput