Mamici din Constanta (2)
Raspunsuri - Pagina 12
roxanaz spune:
Liris, deci ai terminat cu 2 ani inaintea mea...te pomenets ca ne stim, macar din vedere!!!
mamici si "in expectativa", va doresc o primavar asa cum va doriti!!!
pupici,
Roxi
liris spune:
mai stii?!...
Tuturor va doresc un 1 Martie insorit , multa sanatate si o primavara luminata de bucurii!!!!!!!
Oana spune:
Hello, hello. Eu intru mai rar, din cauza de facturi exacerbate (intru de acasa nu de la servici). Dar acum nu m-am putut abtine cand am vazut ca e vorba despre liceul meu drag Mircea pe care l-am terminat si eu in 1993.
Care mai sunteti mirciste pe aici?
(in afara de laura111 si angi_gemeni pe care le stiu deja).
O primavara frumoasa la toata lumea!
July spune:
Buna,
1 Martie a sosit si ne-a adus mult Soare in case!
,ptr.mamici,burtici si bebici.
Roxana,la figurat zis manipulare.Ma refeream la cum ajung microbii sa ne afecteze sanatatea si nu stim.Exemplu:vi s-a intamplat sa mergeti la stomatolog si-n timpul lucrarii medicul sa raspunda la telefoane,dupa care sa va bage mana in gura fara sa se spele?Sau sa deschida robinetul,sa se spele,iar dupa-aceea sa nu foloseasca servetele de unica folosinta ptr.inchis robinetul si sters pe mana?Vreau sa va zic ca afara asa se procedeaza.Am vazut cu ochii mei cand dupa o manevra chirurgicala medicul s-a dus sa se spele pe maini de sange dupa care a inchis robinetul cu servetelul.E logic,nu?Sangele lui de pe maini ajunge pe robinet,il umple de toate cele,iar daca nu foloseste servetelul miraculos e ca si cum nu s-ar fi spalat.Ptr.ca sangele ajunge tot pe mainile lui.
Daca tot suntem in domeniu,nu vrei sa le spunem si celorlalte de ce sa se fereasca cand merg la medic?
Constanta are fabrici de medicamente sau faceti doar distributie?Din asta se castiga enorm de ambele parti,din ce stiu eu de la medicii mei care sunt si distribuitori de medicamente.
Mamici cu bebici mici,de ce nu ma atentionati cand va induc in eroare?Am fost la Billa si-am citit pe cutia de orez de la Nestle ca se da dupa 6 luni.Eu stiam ca de la 4,asa imi recomandase mie pediatra.Pe cele de la Hero scrie ca se da de la 4.Au in Metro la 75.000/cutia.
Va pupam!
July si bb.Teoodra Cristiana
layla spune:
Buna fetele,
Am aparut si eu caci m-ati cam dat disparuta. Ma bucur sa observ ca ati fost asa de vorbarete. De cand am ramas singurei fara ajutoare, nu am mai apucat sa intru pe forum pentru ca Marele Blond imi ocupa tot timpul.
Am luat carut si am iesit in fiecare zi afara, plimbarea fiind singurul moment al zilei cand ma relaxez si eu, caci de atata stat in casa parca m-am timpit de tot.
Maine mergem la vaccinul de 2 luni (pe 29 am facut 2 luni) si am emotii tare mari.
In rest suntem bine, alaptez la cerere, nu am reusit sa-i fac program de masa la 3 sau 4 ore cum scrie la carte.
S-a invatat sa adoarma numai in brate si ma manipuleaza cum vrea el.Nu stiu cum o sa-l dezvat. Vreo sugestie?
Botezul o sa-l facem in post la sfarsitul lui martie.
Cam ce cadou as putea sa le iau la nasi la botez? Sunt cam in pana de idei, nu ma pot concentra decat la BB, restul parca trec pe langa mine.
Poate am timp sa va scriu maine dupa ce ne intoarcem de la doctor,
O primavara minunata!
Pupici,
Layla si Daniel Alexandru 2 luni
roxanaz spune:
Oanna...sa inteleg ca eu mi-s mircista junioara? hehe...o gramada pe site-ul asta.
July, la asta te refereai....uf, nici nu vreau sa ma gindesc. din pacate medicii au bagate in cap anumite lucruri "superficiale" si cred ca sunt suficiente....hai sa fim serioase, stim amindoua cam cit se invata din materiile "colaterale" (din care microbiologia e una, sa nu mai punem la socoteala igiena, epidemiologia....la care "se trece" cu un 5, acolo). nu vorbesc de toti....dar si eu m-am lovit de lucruri din astea. uf, in fine.
Layla...chiar ca te dadusem disparuta. pai noi care tineam stindardul sus...nu stiam ce sa ma fac fara tine! e bine ca esti ok si mai ales ca Daniel e ok...Doamne, 2 luni deja....ce mai zboara timpul. cadou la nasi....uf, din pacate trebuie sa le las celorlalte fete sa te umple de idei, eu.....mi-s cam out of this world cu chestiile astea (a propos, se fac cadouri? de ce????)
pupici si o zi buna (poate totusi scapam de iarna in curind),
Roxi
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Va urez o primavara minunata, plina de iubire!
Am ajuns si eu acasa (de duminica seara, dar nu prea am avut timp de nimic). Si acum sunt in graba.
Nu am prea stat cu Maria in ultimul timp si abia astept weekend-ul sa recuperez.
Layla, eu sunt in pana de idei cu cadourile la nasi. Noi am luat o lenjerie de pat mai eleganta. Nu stiu daca e potrivit sau nu, oricum noi am luat cadou pe ultima suta de metri.
Va pup!
Cornelia
http://community.webshots.com/user/cornelianis
lizuca spune:
Bine v-am gasit!Va urez si eu, acu' la inceput de primavara, caldura afara si in suflete,rabdare cu puii vostri si multa intelepciune. Habar n-aveam ca in topicul asta cu "prieteni dintotdeauna..." se ascundea tot clanul mamicilor din Cta. Eu sunt o mai veche forumista - inca de pe vremea vechiului format - dar am intrat sporadic pe DC pina ieri, cind am inceput slujba si m-am pus la curent - pe banii institutiei - cu tot ce misca pe-aici. Fetita mea are un an jumate, asa ca, fatza de voi, cu bebei de citeva luni, sunt deja mamica veterana, gata sa impartasesc din bogata-mi experienta.
mami & alisia (15 luni)
lizuca spune:
Apropo de cadoul pentru nasi, stiu ca s-a incetatenit obiceiul de a oferi ceva pentru casa. Poti opta, deci, pentru o lampa deosebita, un prajitor de piine, o pilota (vezi ca are la Metro unele din puf de gisca), o patura, un serviciu de pahare, depinde de bugetul pus la bataie...
mami & alisia (18 luni)