Mamici din Constanta (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns July spune:

Buna,
Da,Roxana,la spital ma refer.
Ta-su nu stiu daca o sa vrea sa manance ptr.ca-i tare gretoasa mancarea asta blenduita.Doar dreasa cu putina lamaie...
Dupa fiecare echografie nu uita sa faci dus,sa previi o eventuala stafilococie tegumentara.Nu te supara ca-ti spun,dar sunt lucruri de care ne lovim noi,cadrele medicale.Multi sunt purtatori de stafilococ pe piele si cum n-ai sa poti steriliza instrumentele de echograf(pixul ala cu bila si pensula) este mai bine sa te feresti.Daca dr.Tomescu foloseste la echografii gel din tub atunci totul este o.k.A mea avea din borcan cu pensula,de-aceea a fost nevoie sa-mi cumpar eu gel si-i mi-l intindea cu un servetel.Deformare profesionala!
Altfel cum te mai simti?Calciu cu vit.D2 iei?
Layla,cred ca este super ocupata cu marele blond.Sotul meu care era moderator pe un alt forum a fost sfatuit de ceilalti tatici sa lase internetul un timp,mai ales in primele luni de viata ale Teodorei lui.Mi-aduc aminte ca-n primele 2 luni nici sa respir n-am putut.De-aceea este f.important sa intri in prenatal macar o luna,sa-ti pregatesti lucrurile din timp,sa te odihnesti suficient ptr.ca atunci cand vine bb.n-o sa mai ai timp.
Si-acum distractie multa ptr.ca bb.n-o sa-ti lase timp si ptr.tine,mai ales daca o sa alaptezi.
Cam amestecat tot ce-ti zic,dar scriu ce-mi vine-n minte pe moment.Daca ai intrebari legate de spital iti raspund cu cea mai mare placere.
Liris,fii-mea a iesit imbracata de primavara.Totusi,este inca inselator.Acum este cald si peste putin timp ploua.Spune-ne si noua cum iti petreci tu timpul liber,cum sunt oamenii de-acolo ptr.ca pe unde-am fost eu vecinii doar se salutau,in rest nimic.Noi vrem sa emigram,tot depunem la Loteria Vizelor de ani buni si ...pauza.

O zi buna in continuare!
July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

July, mersic inca o data. Doctorita foloseste gel din tub. iar dinspre partea infectarilor...eu suflu si in iaurt, ptr ca sunt microbiolog....asa ca cam stiu ce si cum cu astia mici si rai.
calciu din pacate separat nu iau ptr este mioconstrictor si eu am probleme cu contractiile, iau antispastice. deci, oricita nevoie as avea...si crede-ma, am nevoie acuta de calciu.... nu am voie. asa ca stau cuminte si indur.
prenatal am de gind sa imi iau 2 luni, de la inceputul lui iunie....ca intr-adevar am de gind sa ma hodinesc un pic inainte de "marele iures".
in rest mi-s bine...astept primavara cu nerabdare!!!
Roxi

Mergi la inceput

Wow,Roxana!Ce promotie esti?Unde esti microbiolog?Este adevarat ce scriu despre manipularea microbilor?
Eu lucrez in Spit.Clinic de Urg. la sala de operatie Chirurgie1.Fac munca de sala,putina anestezie si mai intru si-n plaga.Una din colegele mele de munca a terminat biologia,promotie 2001/2002.
Frumoasa microbiologia,dar cam grea,nu?
July

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

la noi la ploi astazi a nins , acum vad ca s-a topit si e deja uscat , dar in tara sta nu se stie cum va fi peste 10 minute.

Azi e ziua mea, am schimbat prefixul si sa fi vazut cum alergam bicicleta pe zapada si cu tortul intr-o mina si daca dadeam si de o bucata cu zapada tocmai bine topita ...ideal . si eu mai fac si naveta si daca se intilpla extreme weather conditions.... nu-i bine ca nu pot sa mai ajung acasa
dar lasa e bine ca e bine la voi

Mergi la inceput

July cam asa cum ai vazut , cam asa este . Oamenii sunt reci.
Din pacate nici macar printre romani nu e mare mincare de peste. Exista tot felul de animozitati in comunitatea romaneasca ptr tot felul de motive care mai de care ...

de mine e bine ca sunt cu sotul si asta e .dar daca cineva e singur pe aici nu-i e prea bine ca nici printre olandezi nu e loc, dar nici printre romani.... sotul constantean si el !!!yes!!! ne-am cunoscut cind eram elevi la Mircea acum 100 de ani....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

July, am terminat in '98 la bucuresti. mie mi-a placut ff mult, de aia am si facut specializarea asta...toti ai mei colegi erau inspaimintati, numai eu nu.
acum lucrez (de fapt de 4 ani) in fabrici de medicamente, cu toate ca am vrut sa fac cercetare dar....nu aveam chef sa mor de foame, totusi!!!!
ce vrei sa zici cu "manipulare"? manipulare genetica?
Liris, LA MULTI ANI!!!!!!!!!SA FII SANATOASA SI FERICITA SI SA TI SE INDEPLINEASCA TOATE DORINTELE!!!!!

Mergi la inceput

Multumesc frumos , sanatate si numai bine si voua!!!!

Mergi la inceput

Liris,abia acum am vazut la anunturile cu aniversari ca-i ziua ta de nastere.Roxana a fost mai harnica.
"LA MULTI ANI!"cu sanatate,multa fericire si un constantean mic.
July

Mergi la inceput

P.S.
Liris,si sotul meu a terminat Mircea.Promotie 1989.Poate ati fost colegi.Gabriel Cojocaru.

Mergi la inceput

Multumesc frumos ptr urari!!!

Deocamdata stau in expectativa si citesc despre alte mamici si invat...

Mergi la inceput