Mamici din Constanta (2)
Raspunsuri - Pagina 10
CRIXIA spune:
Buna ziua mamicilor!
Sunt grabita, dar mi-am facut timp sa va spun ca am fost la sala.
O prietena mi-a recomandat-o, se afla in zona Soleta.
Pentru o prima impresie sunt foarte multumita.
Am facut aerobic 2 ore, atat este programul, nu am fost obligata sa tin pasul, dar m-am straduit sa rezist pana la sfarsit.
O sa merg de 3 ori pe saptamana, abonamentul pt. 12 sedinte este 400.000 lei.
Cum vi se pare?
In sala de aerobic am fost 6 fete, 2 instructoare si o fetita de 10 ani, care ne dadea exemplu la toate, mai ales ca prindea foarte repede miscarile.
Vreau sa continui, dar mai ales sa se vada rezultatele.
Au si cateva biciclete, o banda de alergare si aparate de forta.
Baieti nu am vazut, nu stiu daca vin, oricum sala de aerobic este separat.
In principiu, am fost multumita.
Alexia a stat f. bine la soacra mea, acum am ajuns acasa si parca am mai mult spor la treaba si sa ma ocup de copil.
Pupici multi la mamici si bebici!
CriXia
caty spune:
Multumesc pentru informatii.
Eu ii dau lui Dinu Nan de la Nestle de asta vroiam tot de la nestrle cereale dar la ei am vazut doar dupa 6 luni.
Am vazut ceva la billa dar de la milupa si bebelac. O sa incerc cu unele sa vad cum ii plac.
July, i-am luat exact caruciorul care mi-ai spus de la beby care pt ca celelalte de la Graco aveau preturi prea mari.
Dan spune ca poate cumpara o dacie la pretul unui carucior.:))
Crixia unde vine Soleta ca zona?
Eu nu prea sunt multumita de Eden.
Va pypam si asteptam vesti noi.
caty
Cornelia spune:
Buna dimineata!
Eu o sa fiu plecata pana luni la Sinaia, la un curs. Va urez un weekend placut si insorit! Mie deja imi e dor de Maria. E prima data cand ma despart de ea pt. mai mult timp.
Va pup!
Cornelia
http://community.webshots.com/user/cornelianis
roxanaz spune:
buna dimineatza la mamici.
Cornelia, distractie placuta la Sinaia....pacat ca astia zic ca va ploua, poate totusi ai noroc si e frumos!!!!
mamici, revin si eu cu ce ma.....sapa. citeam ca au terminat astia renovarile la et VII al maternitatii si cica anul asta se va renova si etajul VI, dar eu intelesesem de la voi ca de-abia e renovat...poate ma lamuriti si pe mine ca-s cam in ceatza......
plus ca la pediatrie cica e jale.....asta nu inseamna ca si la neonatologie e la fel si eu oricum sper sa evit asta prin statul in rezerva cu ghindocul....dar in orice caz nu e nimic prea roz pe acolo.
Caty, Soleta e la camera de comert, la plaja modern.
vreau si eu la gimnasticaaaaaa.....dar doctorita mi-a zis "mai stai si tu potolita, iar vrei injectii????" asa ca....deocamdata ascult. poate ma lasa mai incolo (zisei eu, cu speranta in suflet).
va doresc o zi super,
Roxi
CRIXIA spune:
Roxana, are dreptate doctorita ca trebuie sa astai linistita.
Iti recomand simplul mers pe jos, atat cat poti tu.
Daca doresti sa nasti normal iti recomand exercitiile de stimulare a muschiului perineului, ca sa nu se complice epiziotomia.
Daca iti faci griji de maternitate cred ca ar trebui sa afli de la pacientele doctoritei tale cum stau lucrurile, adica daca se implica la "cazare".
Eu am stat la 6, dar nu era tot etajul renovat, doar cateva rezerve.
Despre neonatologie, nu cred sa fie conditiile ca la pediatrie ca sunt mult mai legati de maternitate.
CriXia
roxanaz spune:
Cristina, am vorbit deja cu doctorita si ea a spus ca nu este nici o problema, se rezolva cu rezerva. asa ca....stau linistita, macar deocamdata. sigur ca peste vreo 2 luni am sa ii readuc aminte, eventual sa dam un aconto, lucruri din astea..."practice".
sunt cuminte....stau pe scaun si incerc sa ma si misc la "mersul pe jos" cit pot.
Layla, asa ocupata esti cu micul-mare terorist-blond??? te dam lispa de pe lista, sa stii....
July spune:
Buna,
Caty,orezul de la Nestle se da de la 4 luni.Daca nu mai are la Billa,il gasesti la farmacia Dom de langa Spitalul "mare".Nu-i asa ca-i super caruciorul? Mie mi-a placut la nebunie si are un pret f.accesibil.Noi ii luasem Hauck-ul din Carrefour la oferta,cu 1,5 mil.mai ieftin decat in C-ta.
Roxana,tu poti astepta pana-n aprilie cand se deschide Selgros-ul ca sa-ti cumperi carucior si ce-ti mai trebuie ptr.bb.Mare atentie,cand o sa-ti iei blender ptr.mancarea bb.!Sa nu iei unul care are cupa mare sa speli la el de-ti sar ochii(gen Moulinex),ia unul ca cel din Billa Braun,este f.usor de spalat si nu trebuie sa adaugi lichid ca sa omogenizezi compozitia.Costa vreo 900.000lei.Am din amandoua,de-aceea iti spun cu care ma inteleg cel mai bine.
Am sa le pun pe colegele mele sa urce pana in maternitate si neonatologie si-ti voi spune cum stau treburile pe-acolo.N-am mai fost de mult pe la munca,asa ca nu-ti pot spune nimic de schimbarile pe care le tot mediatizeaza astia prin presa si televizor.Cand am nascut eu erau rezervele rooming sponsorizate de Pampers,in 2002 erau 550.000lei,am inteles ca s-au mai marit preturile.Insa ce-i poti cere dr.Tomescu:sa te puna in legatura cu as.sefa,ii dai respectivei ceva ca sa te spitalizeze intr-o rezerva.Asa sigur nu ajungi la pretul celei de la Pampers.
Pediatria este la etajul 9,este sectie separata de neonatologie cu sefi separati.
Un sfat:cand te duci la control evita pe cat mai mult posibil sa ai contact cu aleza de pe "bicicleta".Nu cred c-o schimba dupa fiecare femeie.Stiu c-o sa-ti vina greu cu burtica mare,dar totusi incearca.
Cornelia,ce tare esti!Vreau si eu la Sinaia.Prietena mea care face si ea cursuri ptr.munca pe la munte isi ia si sotul si fetita cu ea.A luat-o de la 3 saptamani.
July
roxanaz spune:
July, multumesc mult de tot de informatii, esti o scumpa.
la control tu te referi la spital? eu ma duc doar la cabinetul particular al doctoritei si acolo se schimba dupa fiecare pacienta, am vazut cel putin eu asta la mine.
blender special ptr pitic nu am sa imi mai iau ptr ca am robot multifunctional cu blender inclus....am sa fac mai mult si ii dau si lui ta-su.....(mai scap si de gatit, nu??).
Liris azi e mai frumos si nu mai ploua, cica asa va fi pina duminica dupa care se raceste din nou.....minunat. la voi la ploi cum mai e????
va pup pe toate,
Roxi