Mamici din Constanta (2)
Raspunsuri - Pagina 9
roxanaz spune:
si noi vrem sa mergem miine la tirg, dar nu am prea multe sperante sa gasesc ceva ptr mine.
Laura, dar nu e numai de pielarie, nu? cind am fost in toamna la neptun era si o parte mare de pielarie, dar si confectii de diferite feluri, atunci mi-am luat blugi...(pe care i-am dat ca sa nu ma streseze timp de 1 an si ceva.....)
Caty, te asteptam cu vesti!!!
Un week end placut,
Roxi
Cornelia spune:
Roxana, uitasem sa-ti spun ca eu am simtit prima data misc. lui bb pe 20 febr. (cam tarzior) si am nascut pe 2 iulie, asa ca are dreptate Crixia, sunt toate sansele sa fie rcusor! Acum, daca tu vrei leu, leu sa fie, dar racusorii sunt minunati, nu-i asa Crixia?
Laura, ce bine ca Vlad s-a insanatosit!
Am fost la targ. F. f. aglomerat. I-am luat Mariei 5 (!) palariute si o rochita. Pe mine nu m-am indurat sa dau bani, din aceleasi ratiuni ca si Crixia. De fapt eu nu prea mi-am luat haine dupa ce am nascut, in speranta ca o sa slabesc. La Perla e pielarie, in rest confectii. Am vazut pe undeva (nu mai am idee unde) si pantaloni cu burtica.
Caty, bravo pt. sala! Asteptam detalii. Maria este in general cumintica, are doi dintisori si il asteptam si pe al treilea de vreo luna, mananca f. bine, rade, tipa, face pa, bate din palme. E o scumpica. Un singur of am: ne vrea sa se intoarca pe burtica si nu sta pe burta nici o secunda (se intoarce imediat). Asa ca probabil o sa mearga direct, pt. ca in patru labe, nici o sansa.
Va pup!
Cornelia
http://community.webshots.com/user/cornelianis
caty spune:
Dragelor,
Am deja 2 sedinte de sala.
La eden este 50.000 lei sedinta de 1 ora de aerobic si 60.000 lei 90 de minute (60 de aerobic si 30 de min la aparate)
Ce nu-mi place mie este ca sala de forta este mixta (femei si barbati) asa ca n-o sa calc pe acolo.
In sala de aerobic care este numai pt femei (bineinteles) sunt si cateva aparate dar putine (vreo 4 ).
In rest e curat iar cand merg eu la ora 4 nici nu este prea aglomerat asa ca o sa perseverez.
Sunt si abonamente de cate 10-12 sedinte.
Problema e ca eu nu am tinut niciodata cura de slabire si nu prea stiu cum trebuie sa mananc.
Daca aveti vreo reteta de slabit eficienta dati-mi si mie ca nu mai tine.
Burta mea arata ca la 3 luni de sarcina.
Mi-am luat si crema anticelulita dar deocamdata nici un efect.
Cornelia ce-a mai crecsut Mariuca.Parca mai acum nu stiai ce sa faci cu laptele. Si Dinu a crescut.Are 4 luni si a descoperit ca-i place cum suna cand tipa asa ca toata ziua tipa prin casa si cand il prinzi de manute se incordeaza sa se ridice in fundulet.Nu mai are rabdare....
Nu prea stiu ce sa-i mai dau sa manance.
Dati-mi idei.
Va pup.
caty
Cornelia spune:
Caty, mi se par cam mari preturile la Eden. Aveam o idee pt. ca s-a dus si sotul meu de cateva ori la fotbal si costa mai mult decat prin alte parti. El imi spusese ca arata f. bine sala. Problema cu sala de forta este cam aceeasi peste tot. Eu initial vroiam sa fac fitness, dar m-am lasat. Sa vad cum e la sala unde ma duc eu. Am inteles ca este f. micuta. Abonamentul de 10 sedinte aerobic este de 250.000 lei.
Si Dinu este mare acum, nu-mi vine sa cred. Pe noi ne-a zapacit Maria cu tipetele. Abia de vreo luna a inceput si ea sa spuna cateva ceva, pana atunci o tinea numai in tipaturi. Chiar ziceam ca o inchiriem la nunti sau ca o sa se faca soprana.
Ati inceput diversificarea? Programul nostru de masa este urmatorul(cu abateri de cel mult o ora):
- ora 9 - 210 ml. lapte
- ora 12 - mar cu cereale/banana cu cereale sau branza
- ora 3 - supica crema de legume (doua zile cu piept de pui, doua zile cu galbenus de ou si doua zile cu ficatel de pui) - de vreo luna ca desert suc de portocale sau iaurtel (Danonino - initial mi-a fost frica sa ii dau, dar ii place f. mult asa ca ii dau cam 2-3 pe sapt)
- ora 6 - cereale cu lapte/iaurt cu cereale/banana cu cereale/branzica cu banana/mamaliguta cu branza
- ora 9 - 210 ml. lapte
Va pup,
Cornelia
roxanaz spune:
buna dimineatza la mamici si o saptamina excelenta!!!
Caty, felicitari pentru sala....tot inainte!!!
Nu am ajuns la tirg..din motive relativ obiective. data viitoare.
va pup si va doresc numai bine,
Roxi
caty spune:
Buna dragutelor,
Intr-adevar sunt cam mari preturile la eden.Am auzit si eu de preturi mult mai mici dar deocamdata e cea mai aproape de casa si imi vine cel mai usor pentru ca nu am masina sa ma deplasez.
Cand o sa merg la serviciu o sa caut alta sala mai aproape de serviciu si poate gasesc niste preturi mai convenabile.
Pana atunci o sa-mi toc banii la eden.
Cornelia ce fel decereale ai inceput sa-i dai Mariucai cand ai inceput diversificarea.
Mie mi-a spus dr. sa incp cu orez dar nu prea gasesc.Spune-mi o firma de la care cumperi tu ca sa caut pt ca la Nestle nu au nimic pt 4 luni.
EWu ii dau lui Dinu supa de legume fara carne si sucuri de fructe si lapte.Dar cred ca ar tb sa manace mai multe pt ca are deja 7.5 kg.
Lapte bea cam 100-130 ml de 5 ori pe zi (inclusiv noaptea).
DEci nu am nici o sansa sa-i treaca tipetele prea curand. Cred ca am sa innebunesc de cap.De cum se scoala incepe cu tipete lungi si ascutite si-o tine tot asa pana seara.La inceput credeam ca are ceva.Dar o sa ma resemnez si o sa-l ascult pana ii trece.
Cornelia sa-mi spui cum e la sala unde mergi.
V-am pupat si pe voi si pe bb-i.
Astazi ma duc iar la sala.
caty
Cornelia spune:
Am fost la sala. Nu prea mai pot nici sa folosesc tastatura, dar totusi am rezistat. Sala e f. mica, intr-un apartament de bloc. AM fost 4 persoane si eram cam inghesuite. Totul este nou, curat. Despre calitatea antrenamentului nu prea pot sa ma pronunt pt. ca nu am termen de comparatie, dar mie mi-a placut. Sa nu credeti ca am facut cine stie ce, eram mai mereu in contratimp, nu puteam sa indrept picioarele, ma impiedicam de stepper, dar poate e mai bine data viitoare.
Acum sunt la birou la sotul meu si vreau acasa. Imi e asa de dor de Maria!!!!!! La sf. saptamanii se pare ca o sa plec la un curs la Sinaia si deja imi e dor de bb! Ma simt cateodata asa de rau ca am inceput serviciul.
Catalina, eu ii dau cereale Milupa. Sunt unele fara gluten, de la 4 luni. Sunt si cu lapte si fara. Mariei ii plac f. mult. I-am luat de curand si de la Nestle, pentru ca erau mai ieftine, dar nu a fost incantata de ele. Doar ca eu i-am dat de la o luna lapte Milumil si e obisnuita cu gustul. Orez am incercat sa-i fac eu, dar pt. ca nu i-am pus zahar (incercasem ce branzica), nu i-a placut.
Va pup!
Cornelia
July spune:
Buna,
Caty,orez de la Nestle gasesti la Billa.Se da de la 4 luni.Eu ii mai dau si de la Hero cereale fara gluten(orez,porumb si tappioca),chiar daca avem 16 luni.
Roxana,imbracaminte ptr.burtica gasesti la UniKa de pe Stefan cel Mare,langa fostul Balcani.
Crixia,parca tu cautai carut ptr.racusor.Am vazut unul fain de la Baby Care,ultimul lor model,ff.modern,are mai multe pozitii,bb.poate si dormi si sta in sezut,cu material impermeabil,culoare super(verzuliu) si la un pret accesibil.2.700.000lei.In piata Grivitei la galeriile Lumitan sau la galeriile de langa fosta pescarie(tot piata Grivitei)cu pret negociabil.Noi am avut un Hauck cand eram mai mici,acum mergem de mana,este intr-adevar bun,lucru german,f.rezistent,il poti gasi si la Vic's langa fostul Stefanel(peste 5 mil.).
Am o prietena care merge si ea la sala de la Eden si este f.incantata.
Nu stiu de ce,dar intotdeauna mi-a placut mai mult targul de la Neptun.Poate si din cauza anotimpului...Am gasit un stand la Parc cu lucrusoare ptr.bebelusi,italiene,meritau cumparate.Au facut contract cu Selgros-ul din Constanta(viitor).Tot acolo am gasit lenjerie intima ptr.barbati,ca doar trebuie sa avem grija si de ei,excelenta.O veti gasi pe viitor tot in Selgros.
Intotdeauna am apreciat femeile care-si fac timp si ptr. ele,consider ca gimnastica nu este necesara numai ptr.revenit la vechile kg.,ea-ti da avant,te face sa privesti lumea cu alti ochi.Ma bucur ptr.voi.
Succes in continuare si ne mai auzim!
Va pup pe toate+ ai vostri bb.(si din burtica)!
July si bb.Teodora Cristiana
CRIXIA spune:
Buna mamici si bebici!
Noi in weekend am avut musafiri de la Bucuresti, care au stat de vineri seara pana duminica, si pe care ia simtit si Alexia.
A fost putin data peste cap: noaptea se trezea plangand tare, manca des si putin, nu cred sa-i fi fost foame neaparat, ziua a avut programul de somn dereglat.
Bine ca a trecut si acum e bine. Duminica dupa-amiaza dupa plecare musafirilor, a dormit neintoarsa 3 ore si jumatate.
Acum e bine, parca a inceput sa invarta mai bine premergatorul, merge si cu spatele si intr-o parte, in curand isi ia permisul, categoria "premergator".
Azi am fost la medicover pentru ai face analize Alexiei, preventiv, ca a trecut de 6 luni. Hemograma nu i-am putut face pentru ca nu a facut o luna de la vaccin. Peste 5 zile o sa mergem iar.
Despre cereale, si noi folosim tot Milupa, ca si laptele, cele cu lapte cu 7 fructe si cele fara cu 7 cereale.
Caty - orez simplu gasesti Bebelac, sau porumb simplu. Celelalte firme au produse combinate. Atentie la sacun ! Orezul strange, iar porumbul inmoaie.
Despre sala sunt si eu foarte interesata. Cea de la Eden are sauna!
Saptamana viitoare ma ocup de gasirea salii, ca am comandat si Fibrobar s sa incep cu amandoua odata.
Va pupacim!
Alexia
si
mama
CriXia
July spune:
Scuze ptr.greseala,Caty era in cautari de carut!
Nestle are si orez simplu si este ff.bun.
July