Mamici din Constanta (2)
Raspunsuri - Pagina 8
roxanaz spune:
Laura, multumesc de lamurire, m-am prins cum si unde e. iti tin pumnii la dieta....si la mine merge (a) super disociatul, tinut pe 5 zile dadeam jos cel putin 2 kg in perioada asta, ceea ce mi se parea ok. ai doar grija ca disociatul trebuie sa il tii cu pauza, ca altfel de devitaminizezi urit de tot, si mai ai grija la calciu, pe care il iei doar o data pe saptamina in mod natural, din lactate, asa ca tine cont si de asta. in rest....spor la Miss Univers, tinem pumnii!!!
ce ziceti de planurile noastre de plaja.....si acum ninge de rupe??? teribil de nebuna iarna asta, monser.....
Layla ce faci..? te-a bagat bin laden-ul sub papuc de tot? hai....da un semn acolo, sa stim ca esti bine si ...treaza...(??)
Roxi
laura111 spune:
Da Roxi, e ingrozitor de interminabila iarna asta ...
Stiu ca 2 zile, in WE trebuie sa fac pauza la disociat, dar oricum nu o sa mananc decat salate de legume, fructe, iaurt si gratar slab.
V-ati facut planuri pt. 8 Martie ? Eu merg cu o gasca de fete la Colloseum, un restaurant nou deschis (de la Revelion) in Tomis Nord, pe str. Cismelei. N-am mai fost acolo , sper sa ne distram bine.
Voi iesiti pe undeva cu iubitii vostri sotiori sau cu prietenele ?
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
Cornelia spune:
CriXia, daca supravietuiesc, o sa va povestesc cum a fost la sala. Asta, sapt. viitoare.
Vremea asta... Cand spuneau la meteo ca se raceste nu prea ii credeam. Chiar ziceam ca ies la plimbare cu Maria, dar o las pe altadata.
De 8 martie, nu stiu nimic. Eu mergeam de obicei cu colegele, dar anul asta nu prea are lumea chef. Eu vreau la munte!!!!!!! Nu am mai plecat undeva din octombrie 2002. Poate evadez si eu intr-un weekend.
Crixia, Mariuta mea nu prea imi duce dorul cand sunt plecata, doar ca ea sta cu mama si este obisnuita cu ea. S-a smecherit totusi putin. Ea se trezea la 10, dar de saptamana asta la 6.15 (cand suna ceasul) are ochii mari si vrea sa fie bagata in seama. S-a prins ca plec dimineata si o las dormind, asa ca vrea sa imi zica "pa-pa".
Eu am zi scurta azi, asa ca ma grabesc sa plec, sa nu cumva sa ma prinda cu vreo treaba.
Pa!
Cornelia
http://community.webshots.com/user/cornelianis
CRIXIA spune:
Roxana !
In legatura cu data nasterii pot sa-ti spun ca si mie imi spusese 28 iul-5 august. Lasand la o parte problema care m-a facut sa-mi induca nasterea, mie mi-a miscat pe 5 martie. asta m-a facut sa-ti spun ca va fi rac. Nu te speria ca nu e chiar asa rau cu zodia! In caz de ... ma poti intreba despre raci, si am sa-ti spun din prorpia experienta: din doi raci ( eu si sotul) a iesit( fara intentie) tot un rac. Asa ca...am meniul stabilit : raci.
Stii, eu cred ca are o mai mare importanta educatia.
Laura ne spui ce mai face Vlad?
Cornelia te asteptam cu vesti proaspete!
Vremea si pe mine ma enerveaza, mai ales ca nu se asterne zapada, si se face iar noroi. Bine ca vantul nu e asa de tare ca ultima data, cand ne-a tinut in casa.
Acum voi iesi cu Alexia ca sunt 0 grade.
Pupici la toate!
CriXia
roxanaz spune:
Laura, ce mai, tinem pumnii la dieta!!!
Cornelia uite ca iar au avut dreptate astia cu meteo..si eu rideam cind ziceau ca ninge pe aici. azi-dimineatza era sa am un soc. asteptam neaparat vesti de cum e la sala, da? trebuie sa supravietuiesti..doar nu o sa o lasi pe aia sa scoata sufletul din tine....ca doar esti la prima sedinta. plus ca nu vrei sa te captusesti cu vreo febra musculara din aia urita. asa ca...bafta!!!
mama Cris m-am lesinat de ris cu "meniul" - raci!!! super!!!!! nu ca e vreo uritenie de zodia racul, dar vreau eu leutz ca asa mi s-a pus pata...stiu ca e o prostie....ca doar sa fie sanatos si cu noroc conteaza, nu???? printesa ta cind e nascuta?
CRIXIA spune:
Roxana, racusorul meu cel mic e nascuta pe 22 iulie. Ei, ce zici! Si eu eram ferm convinsa ca va fi leu.
Macar tie sa ti se adevereasca data nasterii. Asta inseamna sa duci la bun sfarsit sarcina fara nici o complicatie.
Iti doresc multa sanatate tie si piticului.
De abia astept sa vorbim la anul pe vremea asta, si sa ne spui ca esti in asteptarea primului dintisor, ca gangureste de nimeni nu mai poate spune nimic, si multe altele.
Nu de alta, dar sa-mi aduc si eu aminte cum e, ca poate uit cate ceva pana atunci.
CriXia
roxanaz spune:
aaaaa, Cris....pai e la limita. ca sa nu zic ca unele diagrame dau 22 iulie deja in zodia leului asa ca....e cu un piciorus acolo!!!
si eu de abia astept...crezi tu ca o sa uiti ceva? lasa, ca de se intimpla asta/....nici o problema, o sa fiu eu aici cu bataile de cap!!!
laura111 spune:
Crixia, Vlad face bine , s-a insanatosit de tot. Acum ii mai dau doar un sirop antialergenic, anti-rinoree, se numeste Claritine, ia numai o lingurita seara. Peste 2 saptamani, nu-i mai dau nici dintr-asta ca tratamentul cu anti-alergeni se tine o luna iar el ia deja de 2 sapt.
Fi-miu e acum in faza de mare constructor, are tot felul de utilaje de jucarie (betoniere, basculante, compresoare, excavatoare, stivuitoare, etc ) si zice ca el e diriginte de santier. Imi intinde prin casa tot felul de fire, sine de trenulet si alte alea.
Maica-mea e prietena lui cea mai buna , nu-i refuza nimic si-i canta in struna mereu. Deocamdata ea sta cu el dimineata, cat sunt eu la serviciu. De la toamna o sa mearga la gradinita, iar din mai-iunie se fac inscrierile. Cred c-ar fi cazul sa ma agit sa caut prin cartier pe la noi(TomisIII) o gradi mai buna si nu astronomic de scumpa.
Aaaa, era sa uit ... Fetelor vedeti ca e targ de haine si pielarie la hotelurile Parc, Dobrogea, Perla, Dacia, Cleopatra. Sunt preturi bune, mai mici ca in magazine de obicei. Standurile se inchid la ora 19.00.
Laura - mama lui Vlad
http://community.webshots.com/user/vladut111
caty spune:
Buna Mamicilor,
Am revenit mult mai tarziu decat am promis dar totusi am revenit.
Vad ca toata lumea este in febra slabitului care m-a lovit si pe mine of course.
Am mers miercuri la sala (eden pe aurel vlaicu).
Am promis ca va dau mai multe informatii asa ca revin diseara.
Acum tb sa plec.
Va pup.
Cornelia ce-ti mai face Mariuca?
caty
CRIXIA spune:
Am auzit si eu de targ. Am fost anul trecut si nu mi-am luat nimic, ca eram gravida, iar acum sunt grasa, si nu cred ca au ceva sa-mi vina mie.
Nu merit, decat dupa ce slabesc. Asa ca un bonus pentru efortul pe care vreau sa-l fac.
CriXia