HSG si analize medicale

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Andrruzza, incerc eu sa-ti raspund, am facut analiza anul trecut tot acolo, fiind pacienta lui Ancar:
- ti se face internarea;
- o asistenta (nu stiu care, Mirela-cea care facea asta- tocmai a nascut sau e pe-aproape)iti va da un piafen;
- aceeasi asistenta te va conduce la alt etaj unde se face analiza -ii dai 50-100000, nu mai stiu, te orientezi. Tot ea va aduce filmele cind vor fi gata.
- la HSG participa 2 dr. si eventual o asistenta : dr. radiolog 2-300000 lei si dr. ginecolog, altul decit Prof. Ancar: 300000 lei.
- in schema trebuie inclusa si Asistenta lui Ancar, Carmen - e si ea draguta, ii dai si ei vreo 100000-200000 mii.
Concluzie: 'distractia' asta costa! Dar macar sa iasa bine.

Asta e ceea ce stiu eu, poate fetele mai vin cu...tarife...
Iti tin pumnii ca Luni sa decurga totul bine si sa ai rezultat bun! Sa ne spui cum a fost.

Ilenya

Mergi la inceput

Se vede treaba ca raspundeam in acelasi timp cu Tia, deci cam astea sunt preturile.

Tia, .La tine de ce nu au avut efect instilatiile? Ti-a spus ancar? Cit de grava era/ este situatia de ai ajuns la FIV? Nu se putea interveni chirurgical, laparoscopic?
Tinem pumnii sa reusesti din prima Fiv-ul si lasa emotiile pe mai tirziu: atunci cind vei dedea 2 liniute, cind vei auzi inimioara(ele) batind si asa mai departe...

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Multumesc mult fetelor

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Andruzza,ceva plantute mai iei!Ai vazut ca meme este mamica nu?
iti tin pumnii sa iasa totul bine si te astept si pe la aspirante optimiste sa ne spui ce si cum!
Tia,iti tin pumnii,Doamne ajuta sa fie din prima bb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Ilenya, n-au avut. Nu se poate face nimic chirurgical pentru ca afectiunea este in partea dinspre uter, cel putin asa mi-a explicat Ancar. Ar mai fi fost fost varianta bai, dar nu-mi permit luxul.. multumesc mult

sa auzim de la toate aspirantele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

valentina,

nu mai iau nici o plantutza, de fapt am luat atunci doar o luna si, stii, ca nu mi-a fost prea bine.

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tia

Ilenya, n-au avut. Ar mai fi fost fost varianta bai, dar nu-mi permit luxul..

Tia, scuza-ma daca te pisez prea mult , dar nu am inteles ce ai vrut sa spui cu varianta bai, despre ce e vorba, cine ti le-a recomandat si cu ce sanse de reusita. Te rooooooog! Si eu am probleme cu trompitzele

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

quote:
Originally posted by ilenya

quote:
Originally posted by Tia

Ilenya, n-au avut. Ar mai fi fost fost varianta bai, dar nu-mi permit luxul..

Tia, scuza-ma daca te pisez prea mult , dar nu am inteles ce ai vrut sa spui cu varianta bai, despre ce e vorba, cine ti le-a recomandat si cu ce sanse de reusita. Te rooooooog! Si eu am probleme cu trompitzele

Ilenya

Ancar a zis "N-avem timp de bai" si stiam ca se refera la tratamente pe termen lung, probabil Sovata sau Techirghiol, asa ca n-am insistat.. FIV e ramas singura optiune pe termen scurt.

Mergi la inceput

Tia,

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanam spune:

Draga Ilenya,
Cu privire la S.F citez din Eva.ro

"Acesti anticorpi influenteaza negativ functia anumitor celule dintre care cele mai importante sunt trombocitele, rezultand intr-o stare de hipercoagulabilitate cu aparitia de tromboze, ceea ce intr-o sarcina in plina dezvoltare poate avea consecinte dezastruoase. Trombozele situate la nivelul vaselor placentare, prin care embrionul sau fatul se hraneste, intrerup circulatia sanguina si schimbul de nutrienti si oxigen dintre mama si fat, astfel ca in scurt timp sarcina este compromisa si se declanseaza avortul spontan.Din punct de vedere medical 25-30% din femeile cu avort spontan au sindrom antifosfolipidic prezent.Ce se poate face daca se descopera ca acesti anticorpi LAC si ACL sunt prezenti? Avand in vedere efectul trombotic pe care anticorpii il au in organismul matern se incearca atenuarea acestui efect prin administrare de Heparina sau de Aspirina in doze mici. Rezultatele terapeutice par a fi mai mult decat satisfacatoare.
"

Din cate stiu eu aspirina este teratogena. Aveti cunostinte care au luat aspirina pe per. sarcinii?

Mergi la inceput