HSG si analize medicale

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blancas spune:

Uite ca scriu din nou aici pt ca la laparoscopie nu mi-a raspuns nimeni.Se pare ca intru si eu in randurile voastre.TRebuie sa fac si eu laparascopie,despre care citind aici ce ati postat voi am inteles in mare cu ce se mananca.Voiam sa va intreb ce alte investigatii trebuiau facute pana la laparoscopie? De ex, eu am incetat anticonceptionalele din iulie 2003,si de 2 luni am inceput sa ne ingrijoram ca nu se intampla nimic; eu am fost demult operata de chist ovarian,deci 1 ovar scos).Am facut acum analize hormonale(nu stiu exact ce,prescrise de ginecolog) si mi-a zis ca hormonal functionez suta la suta,deci acum trebuie vazut daca cumva trompa ramasa nu e infundata.Acum incepe sa imi cam fie teama de laparoscopie,ca ziceti voi ca e operatie in toata regula,cu spitalizare etc.Urmeaza sa merg la spital sa imi fac programare,dar pana atunci voiam sa ma asigur ca dupa analizele hormonale,laparoscopia e urmatorul pas(pt ca voi vorbiti de film la trompe,histero nu stiu ce; scuze ca nu sunt prea informata in domeniu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Eu am facut ieri hsg, rezultat ok, dar mai sangerez si astazi (f.putin)-a doua zi. Este normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Fetelor sunteti super dragute. Abia azi am citit si eu mesajele voastre. De asemenea m-a ajutat foarte mult si Gabid.
Luni voi merge si eu sa fac HSG pentru prima data, tot la Pantelimon m-a chemat Ancar si sincer ma incearca niste emotii amestecate cu fricaaa.... Mai ales ca ati spus ca doare, si marti trebuie sa fiu la servici, "voiasa si cu chef de munca".
Andrruzza, nu ai mai spus ce ai facut cum a fost??
Hai te rog spuneeee, ard de curiozitate! Sa spui cu lux de amanunte.

Va dulce,

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Nicole: e normal; si eu am singerat usor vreo2 zile dupa.
Luli, bafta ,maine! Daca nimeresti sa ti-o faca dr. Gheorghiu nu o sa te doara prea tare. Dar iti doresc sa nu te doara deloc si sa ai rez. bun!

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Fetelor va urmaresc de mult dar nu prea apuc sa scriu, ce sa-i faci treburi multe...
Asa cum ati presupus imi doresc si eu un bebe si dupa vreo 2 ani de incercari si vizite pe la doctori sunt pacienta prof. Ancar de ceva timp.

Luna aceasta voi merge si eu la HSG la Pantelimon . Am gasit aici informatii foarte utile despre aceasta procedura si e mare lucru sa sti ce ti intampla cand te duci la o astfel de analiza.
Ce nu-mi place mie e parte cu datul banilor in stanga si in dreapta, si nu e vorba de sume ci de actul in sine, mai bine s-ar afisa un tarif pentru fiecare sa stim si noi si sa nu ne mai facem griji ca poate e prea putin sau poate nu era momentul.

Si ma mai framanta o intrebare, nu radeti va rog, la radiolog si la ginecologul care fac HSG cand e mai bine sa contribui la inceput sau dupa radiografie?

lauras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Buna, Lauion!
Eu am facut de curand HSG la Pantelimon si banii i-am dat inainte.

Mergi la inceput

lauras: banii ii dai inainte! E oribil, numai stresul asta nu-l aveai , dar asa-i in Romania...

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

pe . A.M.R. = doua zile.
Tineti-mi pumnii.

Luli

Mergi la inceput

Luli, ce zapacita sunt ...credeam ca azi faci HSG si asteptam sa intri sa ne spui cum a fost...Deci, bafta pt. luni!!!

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Blancas, daca ai facut analizele hormonale din ziua 3,14 si 21 si test papanicolau, toxoplasma, chlamidia, urreaplasma, micoplasma secretie de col si secretie vaginala urmatorul pas este histerosalpinografia(de unde rezulta un film ptr verificarea permeabilitatii trompelor) sau laparoscopia care verifica tot permeabilitatea dar se si poate interveni chirurgical la un mic chist, endometrioza chestii mici. Deci ideea este sa faci si analizele sa vezi daca ai vreo infectie ca sa ti se poata face histero sau laparoscopie.
Multa bafta!

Monica

Mergi la inceput