HSG si analize medicale

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

buflea,
si la mine e la fel, o trompa permeabila si una complet infundata, nu s-a putut face nimic. ce ti-au spus doctorii despre sansele de a ramane insarcinata ?
maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Si acum tot asa se da?300+200?Mie doctorita mi-a spus ca imi ia in spital si lama.Sa-i dau mai mult?

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_tutuianu spune:

si eu urmeaza sa fac aceste analize.ideea este ca nu esti niciodata pregatita pentru ele decat dupa ce ai trecut prin ele.fruntea sus si bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gogosar spune:

Si eu am facut aceasta analiza, si pot sa spun ca m-a durut.Dar poate ca era si frica.De durut m-a durut tare dupa ce a trecut efectul anesteziei.Dar tot asa mi-a spus ca sun Ok.Eu am facut analiza la spitalul Caritas, si la ea au participat doctorita mea ginecolog, un radiolog si o anestezista.Cred ca asta m-a si speriat ....
Dar tu daca ai ramas gravida, nu prea vad rostul acestei analize.

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Anca, si in cazuri de sarcini pierdute se efectueaza HSG nu pt a verifica trompele, ci pt a se vedea eventuale sinechii uterine, polipi si alte pb. ale uterului care au putut duce la pierderea de sarcina.

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanam spune:

quote:
Originally posted by ilenya

Anca, si in cazuri de sarcini pierdute se efectueaza HSG nu pt a verifica trompele, ci pt a se vedea eventuale sinechii uterine, polipi si alte pb. ale uterului care au putut duce la pierderea de sarcina.

Ilenya

Asta mi-a explicat si mie medicul meu. Nu am mai facut Hcg pt ca intre timp am descoperit ca am Sindrom Antifosfolipidic si se presupune ca asta a fost cauza avortului.
Multumesc pt raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micky spune:

Fetelor, dar inainte de a face HSG ati facut analizele secretiei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Roxana, bine ca ai descoperit cauza.
Ce este sindromul antifosfolipidic, se manifersta cumva? si de ce duce la pierderi de sarcina?

Micky, eu cind am intrebat dr. daca tb. sa fac analiza secretiei, mi-a spus ca dupa cum arata nu am nimic, asa ca nu mi-a dat sa o fac. Dupa ceva timp am facut o analiza si un PAP si au iesit bine. Stiu ca de obicei se recomanda analiza secrtiei.

Ilenya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Fetelor, luni o sa fac si eu o HSG la sf.pantelimon. Am citit pe aici, dar am asa nisteeee neclaritati.

Nu legat de HSG in sine, ca am mai facut de 3-4 ori, ci de cum se procedeaza la spitalul asta. Lista aia cu "atinsul" ..datul banilor..la ginecolog, radiolog, astistenta care te duce, asistenta sefa..cam cate persoane is pe acolo pt amarata asta de HSG? Sunt pacienta prof.Ancar; ginecologul este profesorul sau mai apare si altul in schema?

Va pup!

Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

e bine sa fii la spital la ora 8:00, cat timp dr. sunt la raport tu vorbesti cu Carmen, asistenta sefa. nu stiu cat sa-ti spun sa-i dai, eu i-am dat un parfumel pentru un tratament pe 3 luni. fiind mana dreapta a prof. Ancar, tot ea face "lista" cu cine intra la consultatii

pentru HSG acum 2 luni tariful era: 200.000 la radiolog, 300.000 la ginecolog (care nu este Ancar), 50-100.000 la infirmiera care te duce la radiologie. dupa ce vin filmele, intri la Ancar sa ti le interpreteze.

bafta

Mergi la inceput