FIV 7

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Multumesc mult celor care au intrebat de mine. Suntem bine, toti trei, crestem intr-o veselie. Mai avem 5 saptamani ... Zboara timpul...
Imi pare rau de toate fetele care trebuie sa-si amane FIV-ul din motive financiare. Si noi am platit totul din buzunar ca asigurarea n-a acoperit nimic si nu a fost usor ($15.000 nu stau nici aici pe garduri), deci va inteleg perfect. Imi pare f. rau... Dar cine stie, poate tot raul e inspre bine si veti avea o surpriza placuta inainte sa incepeti tratamentul FIV... nu se stie niciodata!

Mai stie cineva ceva de Denisa?

Monbb, stai f. bine cu foliculii!!! Da, asa mi s-a zis si mie, sa beau multa apa. Si sa urmaresti daca o limini pe urma, deci daca mergi destul de des la baie. Sa te si cantaresti zilnic. Mie mi-au zis ca daca ma ingras brusc, in 2 zile 2 kg sa ii sun. Iti doresc din suflet sa mearga totul bine si sa se lase cu bebelus(i)!!

Ellena, si tie mult succes pt. FIV-ul care urmeaza.

Va pup pe toate.
Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Monic, mai ales dupa punctie, zilnic cel putin doua oua moi. Ti-am scris si PM dar nu mai stiu daca ti-am zis ca zilnic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monbb1 spune:

Cloe, ma bucur sa aud ca esti bine. Chiar ma gandeam ca poate tocmai ai nascut. 5 saptamani!!!!!! Sa ai o nastere usoara.

Merci Karula, Anemona. Ma bucur tare ca mi-ati spus , o sa mananc zilnic 2 oua moi. Dar pana cand v-a spus voua sa mancati? Pana la transfer sau si dupa?
Mie mi-au zis sa beau f multe lichide si maine merg la un alt eco.
Greutatea mi-o verific in general si am luat ceva kg de cand cu tratamentele dar o sa verific din nou diseara daca am luat mai mult brusc.
Trebuie sa reusesc de data asta!!!

Va pup, weekend placut
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Bravo, Monica! Imi place tare mult tonul tau. Mi se pare extraordinar ca ai atitia foliculi!! Sa dea Dumnezeu sa se lase cu bebeii si sa auzim vesti bune de la tine in vreo 2-3 saptamini. Iti tin pumnii si ma gindesc mult la tine.

Elena, si tie la fel, iti tin mult pumnii. Doamne ajuta.

Gabi si Pia, subscriu si eu la cele ce le-a spus Cloe. Imi pare rau, dar nu va pierdeti speranta, cine stie... poate aveti vrei surpriza inainte sa ajungeti la FIV. Pina la urma o sa fie bine.

Cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Pia, sunt foarte suparata si sunt alaturi de tine. Imi pare foarte rau ca trebuie sa amani FIV-ul. E nedrept,cum spunea si Oana, ca pe langa tot stresul legat de tratamente, trebuie sa fie si acesta. Banii n-aduc neaparat fericirea, dar uneori macar ofera o sansa. Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine.

Monica, multa bafta la punctie si transfer. Iti tin pumnii stransi. Sa fie cu noroc. Eu o sa merg in continuare la Giulesti. O sa incerc sa schimb doctorul. Sa vad daca se poate.

Cloe,Corina, va multumesc si va doresc multa, multa sanatate, aveti mare grija de voi si de bebici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Bunadimineata fetelor!

Eu sunt aici!Chiar daca nu fac FIV acum sunt cu voi!Sunt aici sa va tin pumnii!Trebuie sa reusiti!
Monica,sa stii ca nu are importanta asa de mare cat ai luat in greutate,important este sa se termine cu .Ai tu timp sa slabesti dupa 9 luni de .
Ralu,eu tot nu pricep de ce Ancar ne pune sa mancam 2 oua moi pe zi dupa punctie.Eu de ex nu mananc oua de niciun fel.Pt mine a fost un chin sa le mananc atunci.Stiu ca la ET l-am intrebat disperata daca trebuie as mananc iar oua si mi-a spus ca numai dupa punctie.
Cloe,tu vrei sa spui ca in SUA un FIv fara asigurare costa 15000 $?Dumnezeule!Eu cred ca ma lasam pagubasa la suma asta!Inseamna ca noi suntem fericite as scapam doar cu 2500-3000 de euro in functie de caz.Chiar faceam un calcul ieri si cred ca cam de 3000 de euro am nevoie pt FIV.Dan spune ca pana in toamna face el rost de bani.Sa dea Dumnezeu sa fie asa!Pt FIV nu o sa-mi schimb pt nimic in lume dr si sa ma duc la Giulesti chiar daca costa cu 500 euro mai putin.
Ellena,sunt fericita ca te-ai hotarat si mergi la FIV.Eu iti recomand sa mergi la Niculescu si Cocei.Am inteles ca ei sunt cei mai renumiti la Giulesti.Si eu merg pt inseminari la ei.
Ce sa va mai spun despre mine?Nimic deosebit!Suntem nervosi cu banii disparuti pe care ii vom recupera dar abia peste 5-6 luni cand se va incheia procesul...asta e!Speram ca pana la urma ne vom reveni financiar!
Cloe,sa stai cumintica ca sa mai stea bb-itele inca 5 saptamani acolo si sa nu-l lasi pe sotul tau sa le faca cioc-cioc cum a facut al meu ca sa iasa afara si chiar a iesit !

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Pia, imi pare tare rau ca asemenea probleme fac sa amani ceea ce iti propusesesi. Din pacate se intampla asta destul de des in Romania...
Cred ca poti folosi timpul asta in avantajul tau, sa te odihnesti si sa te relaxezi cat mai mult si sa profiti de primavara si vara asta, trebuie sa te gandesti ca poate asa a vrut bebe, sa vina toamna, ca sa se nasca vara. E? Parca e mai frumos sa nasti vara, cand e cald si soare.
Cloe, ai grija de tine, de voi, mai e atat de putin si o sa-ti tii comorile in brate. Corina, la fel, ai grija de tine! Cat mai putin efort in perioada asta.
Ralu, Elena, Monica, ma gandesc la voi si va tin pumnii. Elena, nu ezita sa mergi la alt medic daca ai fost nemultumita. In asemenea cazuri nu e loc de jena, nici lui nu i-a fost jena sa-ti neglijeze problemele.
Oana, ce vesti ne mai dai?
Va pup si va urez un weekend linistit si plin de... dragoste

Anemona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloe spune:

Fetelor, va multumesc la toate pt. urari.

Gabi, aici la NY costa atata FIV + ICSI, dar in alte parti ale tarii e mai ieftin. Plus ca unele companii de asigurare acopera jumatate uneori. La noi n-a fost cazul (vom primi poate $1000 inapoi, ceea ce raportat la 15.000 e nesemnificativ, dar tot e mai bine decat nimic). Dar nu ne pare rau dupa nici un cent! Sa va ajute si pe voi toate Dumnezeu sa reusiti si o sa simtiti la fel.

Va pup si va citesc in continuare.

Cloe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Gabitu imi pare tare rau pentru ca trebuie sa amani si tu Fiv-ul Dar poate tot raul spre bine. Poate da Dumnezeu si se rezolva prin inseminare.

Cloe, cand am citit 15.000 $, am crezut ca e cu un "0" in plus. Nu inteleg de ce e asa de scump ?!?

Draga Anemona voi vorbi cu Dr. Cocei inainte. Poate ma va ajuta ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

NU POT SA FAC UN COPIL IN STAREA DE STRES IN CARE MA AFLU ACUM.EU RENUNT PANA IN SEPTEMBRIE LA TOATE PROCEDURILE.

Am stat si m-am gandit ca daca la FIV-ul de acum 4 ani am avut nevoie de ICSi acum ce sanse am la o inseminare?Ovocitele mele si spermatozoizii lui Dan au facut embrioni numai prin ICSi desi s-a incercat si fara ICSI si nu s-a intamplat nimic!

Sunt aici sa va tin pumnii!

Gabi.

Mergi la inceput