FIV 7

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Gabi, chiar ca esti prea stresata si stiu ca ai si de ce: un copil mic acasa, servici cu surprize extrem de neplacute, lupta cu infertilitatea...cam multe. Eu spun sa mai iei si tu o pauza, sa te mai limpezesti. Incearca o luna sa nu te mai gandesti la bb2 si dupa aceea sa cantaresti iarasi ce optiuni ai. Nu stiam ca ai incercat FIV si fara ICSI si nu s-a intamplat nimic, credeam ca ai facut direct ICSI. In cazul acesta, intradevar ai sanse reduse la inseminare, doar daca spermograma s-a imbunatatit mult, mai ales la capitolul mobilitate, ar fi indicat sa incerci.

Vali si Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Vali,

Noi cand am facut FIv erau la inceput.Ancar ne-a spus de ICSI in sensul sa fim pregatiti in caz de nu se reuseste normal.Au incercat intai fara ICSI si apoi au facut ICSI pt ca nu se producea fecundarea.Acum probabil ca stiu de la inceput daca este sau nu nevoie de ICSI in functie de spermograma.
Vali,iti multumesc ca esti alaturi de mine.Situatia cu firma nu e prea roza dar speram sa o scoatem la capat cat mai curand.Poate ca din luna martie o sa ne mai revenim si noi putin.
Promit sa-ti scriu un email.

Gabi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pia spune:

Buna dimineata dragelor, va multumesc mult ca-mi sunteti alaturi.
Monabb ma bucur pt.tine si sigur de data asta va fi bine, iti tin pumnii.
Cloe sanatate multa si nastere usoara.
Elena si tie multa bafta si schimba medicul.
Anemona sanatate si multumesc.
Ralu pupici.
Gabito eu zic ca ar trebui sa incerci macar o inseminare, nu se stie niciodata.
Eu incerc sa ma detasez de tot si de toate ce are legatura cu FIV-ul, trebuie sa ma relaxez si sa uit ca in toamna sa revin cu forte proaspete.
Va pupic si va doresc o saptamana super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

buna dimineata si saptamina linistita tuturor!
sincer, imi pare tare rau pt fetele care sunt atit de triste si stresate; zilele trecute ma plingeam fratelui meu(care e preot) ca nu mai am rabdare sa fac tratamente, sa astept, etc; si stiti ce mi-a scris el?
Rabdarea e o virtute si trebuie mereu sa lupti pt. a nu o pierde.
Spune Sf. Scriptura:"Cand cereti un lucru,credeti intai ca vi se va da si mai apoi vi se va da voua!".
hai sa avem rabdare si sa credem cu adevarat ca minunea pe care ne-o dorim cu disperare va veni..
raluca, eu sunt hotarita pt fiv in primavara; pe 20 februarie am programare la dr protopopescu; sper ca mearga totul bine, sa fac analizele cit mai repede a.i. sa prind lotul de martie-aprilie;
astept cu nerabdare sa ma intilnesc cu dr denisa, simt ca totul va fi bine de data asta; pina atunci iau acid folic si ceai de coada soricelului, urzica moarta si sinziene; asta asa, ca sa nu spun ca nu fac nimic..tot la sfirsitul lunii februarie voi merge la arad sa cumpar menogon si diphereline;
tu ce mai faci? cum stai cu moralul?
cloe, tare ma bucura vestile de la tine; sunt fericita sa aud ca totul e bine si cele 2 jucarii vor fi in primavara acasa..
monica, felicitari pt foliculi, ai facut o treaba tare buna!!! si imi place ca ai moralul sus!!bravo! sigur va fi bine acum!
pupici pt toate fetele,
oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Monbb are punctia azi si, desi i-am promis ca-i tin pumnii toata ziua, i-am desfacut acum putin sa va scriu si voua si sa ne gandim toate cu drag si incredere la ea. (Oricum inca nu s-a trezit, noroc cu diferenta asta de fus orar!) Sa fie intr-un ceas bun, Monica!!!

Oana, si la tine la fel! Sa fie asta ultima incercare la care mai e pusa rabdarea ta. Azi am inceput si eu tratamentul. Pe 28 sau 29 fac ET.

P.S.: Pe la 12 ani l-am descoperit pe ET (personajul extraterestru din filmul lui Spielberg) si m-am indragostit definitiv si iremediabil de el. Vad ca ma urmareste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Hehehe, Ralu, ce m-ai amuzat cu ET. Si eu ii spun lui bebe ET si micul alien. Sau mica, cine stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamagda spune:

Raluca, iti tin pumnii strinsi tare, tare; nu uita sa ne spui cind e ziua z;
ii tinem pumnii strinsi si monicai si ne rugam pt ea sa obtina foliculi multi si frumosi;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Hai Monica ca de data asta trebuie sa reusesti! Iti doresc mult succes si cat mai multi embrioni! Trebuie sa fii prima pe anul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabyna spune:

Oanamagda te rog eu mult tine-ne la curent cu vizita ta la dr.Eu am aceeasi problema pe care am inteles ca o ai si tu-menstruatii exclusiv medicamentoase-si urmaresc tot ce spui tu.Sper intr-un FIV enorm de mult, dar ideea de insucces ma sperie-financiar si emotional!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Bunadimineata!

Monica,iti tin pumnii!Cred ca ai terminat punctia...si asteptam vesti de la tine...cati embrionasi au iesit.

Ralu,iti urez succes.Esti tare simpatica cu ET.O sa vezi ca ET-i o sa aiba grija de tine de data aceasta si se prind acolo mititeii!Mie mi-a pus embrionasii pe 3 martie si s-a prins unul...si tu esti pe aproape...luna martie o sa fie cu noroc.

Oana,iti doresc mult succes la Dr Denisa.Anemona vorbeste f.frumos despre ea si cred ca tot asa se va purta si cu tine.Daca nu au lot in aprilie pt ca e pastele in mai sigur au!

Eu raman la Ancar al meu.Omul acesta imi da o putere si o siguranta pe care nu am simtit-o la alt doctor.Nu-i asa ,Ralu?In toamna tot la el voi merge!

Sabyna,nu stiu daca sa-ti spun "bine ai venit"??!!Oricum vreau sa-ti spun ca FIV-ul merita sa-l faci indiferent de starea emotionala si de cost(daca iti permiti).Este sansa vietii tale!Este minunat sa porti 9 luni un bb in burtica,sa-l nasti si apoi sa-l ingrijesti!Si este al tau!

Gabi.

Mergi la inceput