FIV 7
Raspunsuri - Pagina 8
monbb1 spune:
Corina, ma bucur tare pt tine. Cifra mie una mi se pare f buna.
E grea asteptarea dar n-am alternativa. Oricum spatamana viitoare va fii punctia si transferul si dupa cate inteleg, la clinica asta fac transfer la 3 zile.
Cloe, cum te mai simti. Ma gandeam ieri la tine cu bebitii, nu mai ai mult deloc. Cand e data? Tu, am senzatia , ca ai avut o super sarcina, n-ai facut cerclaj, nimci deosebit. Asa sa fie in continuare si abea astept sa-mi spui de doi bebiti voinici si sanatosi.
Tia, cum spun fetele, nu-ti fa griji de FIV, nu e asa groaznic cum se gandeste toate lumea inainte. De fapt pt mine e o batalie psihica mai mult decat fizica. Nu stiu regulile de la Medsana dar pt asta ti-au spus fetele. Dar daca spermograma sotului ramane la fel, nu o sa ai nevoie de ICSI. De fapt ICSI se face daca mobilitatea e scazuta , pt ca atunci tinerii nu pot patrunde singuri. Cand va ganditi sa incepeti tratamentul?
Pia, ce ne mai spui? Moralul sus! Cand incepi si tu? Eu spun la toata lumea, nu amanati daca nu va cere doctorul sau daca nu e o problema de bani, caci timpul trece si mie imi pare rau ca n-am stiut mai devreme ...
Va pup,
Monica
Tia spune:
quote:ce bine ar fi..
Originally posted by monbb1
Dar daca spermograma sotului ramane la fel, nu o sa ai nevoie de ICSI. De fapt ICSI se face daca mobilitatea e scazuta , pt ca atunci tinerii nu pot patrunde singuri. Cand va ganditi sa incepeti tratamentul?
inca nu am stabilit, trebuie sa mergem la Ancar sa discutam toate detaliile
gabid spune:
Tia...nu te speria de FIV ca nu-i o tragedie.Banii sunt multi pt ca procedura nu e asa de cumplita.Noua atunci ne-a luat doar pretul FIV dar ne-a spus Ancar sa avem pregatiti si 600$(cum era atunci )pt ICSI daca va fi nevoie si chiar a fost nevoie asa ca am ajuns la ICSI.Din cate am inteles prin ICSI fecundarea se face mai bine.La mine din 15 ovocite s-au fecundat 11.Divizarea era super la toate.
Mit ...medicamentele se pot lua din UNGARIA.Cum spunea si Oana costa f.putin.Farmacista am inteles ca aduce medicamentele la Arad si ii plattesti ei doar trenul sau te duci pana acolo.
Nr ei de telefon :
0036-20-377-0544
Dna Erika Szabo-vorbeste romaneste.
Gabi.
monbb1 spune:
ICSI e procedura prin care se injecteaza un singur spematozoid in fiecare ovul matur.
Daca spermatozoidul nu este destul de mobil, nu poate sa patrunda ovulul si atunci nu fecundeaza => trebuie ajutat, facand ICSI.
Din punctul de vedere al pacientului , ICSI e doar o chestiune de bani in plus si de controverse pe baza statisticilor ca daca ICSI afecta sau nu sanatatea copilului (ca de obicei la capitolul asta: nici un rezultant relevant!).
Abea astept sa merg maine la control, ma simt balonata si obosita.
Ellena spune:
Bine v-am regasit !
Iarna asta mi-a cam inghetat sufletul si sperantele... dar vor veni ele si zilele cu soare ... nu-i asa?
Va doresc la toate multa sanatate si multi bebici in acest an !
Eu ? Am luat o luna Diane 35 si azi am incetut a doua folie. Pe la sfarsitul lunii sper sa incep un nou tratament pentru FIV.
Pia spune:
Bun ziua fetelor,
Am luat decizia cea mare NU FAC FIV ACUM sper ca la toamna.
Va pup si va multumesc pt.ca-mi sunteti alaturi
Pia spune:
Oana ca si Gabi stam f.prost la cap.BANI, avem ceva probleme acum si speram ca in 2-3 luni sa le rezolvam.
Va pupic
oanamagda spune:
imi pare sincer rau sa aud asta; pe linga stresul pt tratamente si reusita, mai trebuie sa adaugam din pacate si stresul banilor..offf!!!
monbb1 spune:
Imi pare rau Pia ca trebuie sa amani dar daca aveti probleme e mai bine decat sa incepi f stresata. Vara va trece cu soare si la toamna vei fii f pregatita pt ultima incercare si reusita.
Eu am fost azi la eco. si am 17 foliculi pe dreapta si 16 pe stanga. Doctorita spune ca e f bine , chiar mult si mi-a spus sa beau multe lichide ca sa nu fac hiperstimulare. Banuiam ceva caci nu ma simteam prea bine, dureri...dar acum ma intereseaza orice solutie ca sa nu fac hiperstimulare. VA ROG, cine stie ceva, sa-mi scrie repede.
Astept la pranz telefon de la clinica sa-mi spuna ce fac in continuare. In principiu ar fii punctia luni.
Elena: Multa bafta la FIV-ul care vine. Unde il faci? La Medsana?