FIV 7
Raspunsuri - Pagina 7
Mit spune:
fetele va rog frumos spuneti cum sa procedeaza cu medicamente in Ungaria,trebie sa fac comanda si mai departe?
si daca este Decapeptil
Multumesc
Tia spune:
ancar a zis FIV cand a vazut rezultatul de la hsg. insa sotul meu are oligoastenospermie moderata (in conditiile in care fix acum un an spermograma era ok)
acum: 18 mil
mobilitate foarte buna + buna = 60% la 40 minute
45% forme tipice
ancar nu s-a alarmat la rezultatul spermogramei, i-a dat sotului meu tratament si l-a pus sa repete spermograma dupa o luna si jumatate. oricum inseminarea a cazut ca varianta din cauza trompelor..
ce sanse avem sa scapam numai cu FIV, fara ICSI??
anemona spune:
Tia, nu te alarma, Fiv este aproape ca si o inseminare cu stimulare, doar punctia e in plus.
In ce priveste daca va fi FIV sau ICSI, se va decide in ziua punctiei, in functie de rezultatele spermogramei facute de greci chiar atunci. Oricum la Medsana se plateste de catre toata lumea ICSI si, daca nu e nevoie decat de FIV simplu, va dau banii inapoi. Asta e procedura.
In final nici daca e ICSI nu te afecteaza prea tare, pt ca ei sunt asi la capitolul ICSI. Aproape ca e mai sigura fecundarea asa. Dar daca nu va fi nevoie, sa nu ai nici o indoiala ca vei primi banii inapoi.
Pentru cand te pregatesti de FIV?
Anemona
Tia spune:
anemona
pe site la medsana scrie ca ICSI este 2400 de euro.. asta inseamna ca FIV este inclus? sau ma costa ORICUM 1900 + 2400, urmand sa-mi dea inapoi 2400 daca sunt apt combatanti?? n-au stiut sa-mi spuna la telefon, cica trebuie sa merg acolo sa intreb la administratie.. de mers, oricum o sa merg, dar pana atunci, stie cineva cum sta treaba?
anemona spune:
Tia, nu te speria! Vei achita 2400 euro din care ti se vor restitui 500 in caz ca nu va fi nevoie de ICSI. Sigur e asa!!!
Mai pot sa-ti spun ca poti da un avans de 1000 euro la semnarea contractului, iar restul sa ii achiti cand poti pana cu 4-5 zile inainte de punctie.
anemona spune:
Tia, poti suna si cere direct la administratie, daca mai ai intrebari, inainte de a ajunge la ei. Iar cand ajungi, e bine sa ceri un formular de contract si o anexa sa ti le dea acasa sa le studizi si la urmatoarea intalnire cu ei sa pui intrebari in legatura cu orice nu ti se pare clar. In anexa ai toate serviciile incluse in pret, deci tot ce nu mai platesti dupa ce ai semnat.
karula spune:
Exact cum ti-a zis anemona, icsi include pretul fiv si daca se reuseste fecundarea fara icsi vei primi diferenta inapoi. In banii astia intra "manopera" injectiilor, de care te sfatuiesc sa profiti, chiar daca ti se pare mai peste mana sa mergi zilnic la Medsana la injectie. Denisa (asistenta) care face injectiile e o profesionista, sunt obligati sa vina si duminica de acasa pentru tine sa-ti faca injectia, apoi conteaza foarte mult psihologic: te obisnuiesti cu personalul, mai afli una-alta din ce te-ar interesa, creste increderea in echipa de fiv etc. Tot in banii astia intra monitorizarile eco (nu mai stiu sigur daca si dozarile toate, dar estradiolul pe care il vei face dupa Diphereline intra sigur) precum si testul beta hcg de dupa transfer.
Conditiile sunt super. La sfarsitul anului trecut au inaugurat noua "aripa" Medsana dedicata exclusiv fiv-ului si inseminarilor, ai pat intr-un soi de rezerva unde stai singura, o sa vezi ca totul e prietenos si civilizat.