Cate kg. la 1 an si 3 luni.

Fetelor,cate kilograme au bebeii vostri la un an si 2 luni jumate? Al meu are 11 Kg si mi se pare cam putin.Ce le mai dati de mancare?
irinaP
Raspunsuri

she_wolf spune:
Cristi avea acum vreo doua saptamani, la un an si aproape o luna 10.220 kg cu pampersul si body-ul pe el, probabil ca fara avea cam 10.100 kg. M-am gandit si eu ca este cam putin, dar se pare ca este ok.
In legatura cu ce-i mai dau sa manance o sa-ti scriu putin mai traziu pentru ca acum trebuie sa-i pregatesc lapticul si sa-l culc.
Claudia si Cristi

dacia spune:
Vreau sa spun si ca este foarte vioi si ar sta toata ziulica afara.Merge de la 10 luni si e un copil fericit (rade toata ziua)
irinaP

tlaura spune:
E f. bine ca la 1 ani si 2-3 luni copii sa aiba inr-e 10 si 12 kg. Andrei are 1 an si aproape 4 luni si 11.800 kg. E aproape de limita superioara pentru varsta lui, si totusi mie mi se pare slabut. Poate pentru ca are 85 cm. Ai vostrii cati cm. au la aceasta varsta?
Laura, mama lui Andrei

Sabina spune:
Pai ai vostri sunt f. grasuti! Sofia avea la 15 luni 72 de cm si 8600 grame.Ce mai vreti?
E super sanatoasa, nu are nici cea mai mica problema, doar ca e mai micuta.
Ai vostri au greutate normala spre multa, iar la inaltime, ce sa mai discutam....
Sofia mananca f. bine!
Sabina & Sofia Galagia

she_wolf spune:
Cristi a fost mititel la nastere: 2.500 kg si 48 cm. La un an avea 78 de cm, acum nu mai stiu, dar sper sa ajungem sa-l masuram cat de curand. Este sanatos, n-am avut nici o problema cu el.
Sabina, ai fost chiar simpatica! hihihi
Dacia, in legatura cu mancarea, noi inca avem acelasi program ca si acum cateva luni. Adica:
6.30-7 (uneori 8) - lapte (cca. 200 ml)
10.30 - fructe (felii, bucatele sau pasate) si diverse completari: cereale, biscuiti, iaurt simplu sau cu fructe
2.30 - carne, ou, peste, legume, supa - in diverse combinatii sau, uneori, borcanele (astazi i-am facut piure de cartofi cu unt si smantana si un sos cam ca cel pentru spaghete cu carne tocata de mine, morcov ras, rosii si verdeata)
6.30 - cascaval, soldatei cu branza de capra (crema), iaurt cu fructe, deserturi la borcanel (pudding, egg custrad etc), mamaliga cu branza, sufleu de legume, biscuiti etc
9-9.30 - lapte (cca. 240 ml)
La voi cum este acum programul? Tot cam asa? Eu ma gandeam ca, daca ar renunta la laptele din zori, i-as servi micul dejun pe la 9-9.30 - salate cu legume crude, ou, soldatei, lapte cu cereale si i-as da o gustare de fructe pe la 12, iar in rest cam la fel, cu mici modificari.
Voi cum procedati? Apropos, le dati oul intreg? Eu inca nu am indraznit.
Claudia si Cristi

crisia spune:
Iulia are 1 an si 2 luni si are 11,5 kg si 84 cm.
Nu pare deloc grasuta, chiar dimpotriva, poate din cauza ca e cam lunguta.
Mananca supica cu de toate, 3 Danonino, cam 700 ml lapte cu cereale, mult suc facut in casa si rontaie tot ce prinde.
http://community.webshots.com/user/littleelda

danielac spune:
Diana avea la 1 an si 3 luni 10 kg si medicul a spus ca e foarte bine! Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

anisia spune:
Interesant subiect!
Si eu care credeam ca rares al meu la 75cm si 8.500 kg e slabut!cE-I DREPT BEBELUSII DIN ZIUA DE AZI LA 10 LUNI CATE ARE RARES ATING SI COTE DE 11-12 KG...si intrasem in panica..mai ales ca in ultima luna nu a mai luat aproape deloc in greutate..doar s-a mai lungit nitel.Si el s-a nascut prematur cu o greutate de 2300 dupa care a scazut la 1900 si in prima luna abia a depasit cu 100g greutatea cu care s-a nascut.Apoi a luat si cate 1kg si jumatate si acum m-am speriat...mai ales ca din motive financiare cam de o luna am trecut de la Humana la laptele de comert OKE cu cereale de la Hero.Imi faceam procese de constiinta..cu toate ca el la acceptat foarte bine si bea pana la 1L pe zi.Si mananca si mancare foarte bine!
M-ati mai linistit cat de cat!
Sa va traiasca bebeii si sa creasca mari!
Pupici
Adina si bb Rares

danab spune:
Mihai a facut 1 an si 3 luni pe 6 ianuarie si a avut 11.020 gr si 81.5 cm. Dupa graficele olandeze este pe medie cu greutatea si putin peste medie cu inaltimea. Mie mi se pare ca arata bine, este "plinut" la spate, nu i se simt coastele, doar piciorusele sunt mai subtiri dar cred ca si pentru faptul ca-i baiat.
El mananca destul de bine-adica tot ce ii dau- dar spre deosebire de copilasii vostri care am vazut ca beau bine de tot laptic el nu l-a mai acceptat de la 9 luni. Mananca in schimb lactate, iaurt, branza dulce, cascaval. Mie dr. mi-a spus ca laptele ii ingrasa cel mai mult pe copii.
Mihai mananca dimineata cam 250 gr iaurt si o felie de paine cu unt sau sunca sau cascaval(dar nu intotdeauna).Pe la 11 ii dau un fruct, deobicei banana. Dupa somnicul de pranz papa pranzul, cam 450 gr mancarica pregatita de mine( ciulama de pui cu piure sau mamaliguta, spanac, piure de legume cu carnita,snitele de piept de pui, spaghete).Dupa -amiaza are o masa de fructe-un mar, o banana-cand nu o mananca dimineata si sucul de la o jumatate de portocala mare, toate mixate-cu cereale. Seara inainte de culcare in general papa aceeasi mancare de la praz sau ii fac mamaliguta cu branza si smantana sau alte mancarici rapide de facut, de ex snitele.
Cam asta mananca el zilnic, eu zic ca mananca foarte bine, nu-i grasut la cat mananca. Dar are o energie debordanta, nu sta locului nici 3 minute.
E interesant topicul pentru mine, daca mai aveti retete de mancarici va rog scrieti-le aici poate ma mai ajutati si pe mine ca nu mai stiu ce sa-i gatesc.
Va pupam, Dana & Mihai

DianaVig spune:
Fiul meu are 17 luni si 11 kg si doctorita zice ca e perfect normal. Mai avem niste prieteni cu o fetita de aceasi varsta si aceleasi kg.