Fete din Austria (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetele,

scuze pt.lipsa la apel,dar fusei la venetia si nu mi am revenit.
babee ,bine ai venit inapoi si sa ti traiasca ochisorii verzi
pai fetelor cine vrea sa vina la salzburg sa spuna si daca vor mai multi sa schimbam data ,pt.mine ar fi convenabil mai tarziu ca peste vreo 2 sapt.plec in ro si nu stiu cat stau.eu fac tot posibilul sa vin pe 6 martie,daca asa ramane in final,dar nu pot promite.
bun venit la noua venita,pacat ca e n linz,e departe.
o seara placuta,

happy valentine!

carolada

Mergi la inceput

ma scuzi loredana ca nu ti am scris numele in celalat mesaj!bine ai venit!din nou

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Loredana , bun venit !

Ah, Alinah, contasem pe umorul tau... si cīnd colo... te-am suparat !!! Ca īn top-ul ghinioanelor , repari una si strici alta... !

Īntr-adevar, ideea cu 8 martie nu pare sa fie buna - prea multa apatie... Ce ziceti de 1 aprilie , ca pare o zi... mai vesela ? De fapt 1 aprilie este o zi de joi, deci... 3 aprilie ?
(poate scapam, cu acest mic tric, de eventualele tzepe si... ghinioane ?)

...Sper sa nu ma molipseasca apatia voastra... desi e foarte probabil sa se īntīmple. Dar daca da, atunci macar veti sti de ce...

............ (etc.)

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Salutare salutare...bun venit Loredana...si sa-ti traiasca bebele
Bubu doarme si am profitat sa citesc pe-aici sa vad ce si cum.
Alexandra, multumim mult de floricele, si noi am primit astazi...
Asa..dimineata m-am suit pe cantar sa vad cum mai sta situatia..si m-am dat jos asa vioaie...am 'pierdut' 12 kilograme in 8 zile.....mama...ce usoara ma simt..parca plutesc.Lasa ca mai sunt ele 6 se-or duce si alea..si poate ceva mai mult ca n-ar strica.Apoi am fost la biserica sa ne citeasca preotul de 8 zile, si cand a auzit ca-l am si pe Bubu in masina, si pe el fuga sa-i citeasca si lui...Sa-l fi vazut ce ochi gogona in masina, la preot etc..deh..experiente noi.I-am explicat ca mamica lui tareee mult l-a plimbat cand era in burtica si ca i-a placut.Am papacit azi, ne-am alintat cu taticul, am dormit putin si cam asa a trecut ziua.
Alina...super fetita ta(pun pariu ca e fata, simt eu), sa fie sanatoasa si sa ajungeti cu bine la final..hai ca n-au mai ramas decat 30 de saptamani..sa vezi ce repede trece timpul....ce de chestii v-a dat voua..noua nici cand ne-am nascut nu ni s-au dat atatea...
Anto tot virusata a ramas???
Nelke draga mea, cred ca pana la urma facem intalnirea tot la Viena, ca vad ca suntem mai organizate...Haideti mai fetelor, ce e cu lenea asta???Mama ce-as veni eu fuga...las ca eu promit solemn ca vin cat de curand pot si imi permite situatia lui Bubu(sanatos sa fie!!)
Carolada...ah...Venetia...here I come in July..(cica sa vada Bubu marea...motiv la noi)Ti-a placut, ti-a placut, ?
Pupice la lume si s-auzim de bine.

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi si Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

mari74, Alinah cred ca stie cam cat costa trenul Viena-Bucuresti...ca ea se calatoreste cu trenul...

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi si Bubu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Buna seara austriecelor, vechi si noi

Loredana, bine ai venit in , e mereu loc la noi !!
In sfarsit nu mai sunt chiar singurica, izolata de tot restul gastii. Urraaa. Si eu tot din Linz sunt. Acum suntem 2, nu mai sunt minoritate he he

Pai poti sa ne spui de cat timp esti aici, la info vad ca esti casatorita, 12 ani . Varsta, vrei sa vina bebe nr.2 ?? Apropos de nr.1, sa-ti traiasca si sa te bucuri de ea . Pe unde in Linz stai? Eu sunt pe la Bulgariplatz, dac stii.

Mari74, of....n-am mai fost de vreun an de zile...dar cu trenul de la ora 8 seara din Viena, care ajunge la 14,30 in Bucuresti, la vagonul de dormit, nu stiu sa-ti spun exact, dar cred ca te ia in jur de 150 de euro (one way ticket). Garnitura e romaneasca, dar merge, e curatel, cusetele in schimb sunt groaznice.
La vagonul de dormit sunt 2 clase, cica, dar diferenta o da doar numarul de paturi: la clasa 1 sunt 2 paturi, la cls a 2-a sunt 3 paturi. De fapt sunt exact la fel, doar ca la cls a 2-a lasa al 3-lea pat nedeschis E cald, chiar prea cald, caci nu poti regla radiatoarele, ai 3 incuietori la usa, deci poti dormi oarecum in siguranta. Doar un ochi pt vecin iti mai trebuie.

Alexa, Cat, multumim de si noi am fost la florarie si am luat pt tot grupul multe , zambilute, , ghiocei, si lalele

Carolada...cum e Venetia iarna??? Si eu am fost acum 2 veri si ne-a prins ploaia, dar frumos

Nelke, , bine faci sa contezi pe umorul meu, nu m-am suparat de nici o culoare, unde vezi tu suparare, fac si eu pe umilul slujotor al grupului, dar nu m-am suparat deloc, chiar nici nu vad de ce m-as fi suparat. Poate eu am zis ceva nepotrivit, daca da, scuze si urecheati-ma bine, sa ma invat minte Abia astept sa ma urechezi de 8 martie sau 1 aprilie.

Eu nu mai merg in Ro, sufletel trebuie sa lucreze.

Merg la culcarica, caci ma cam supara teasta, cu oasele batrane mi-e mai bine, maine suntem la socrela si trebuie sa raspund tirului de intrabari de bebe etc...

Numai bine la toata lumea si o noaptea romantica

Mergi la inceput

buna fetele,

a fost asa frumos la venetia,dar numai 2 zileam papat o gramada de lighioane ale marii,dar nu va spun ce ,sa nu mi faceti ,voi cele.am avut noroc de o vreme super,primavara ,am mers o gramada pe jos.
apoi am fost la carrefour si i am zis la al meu sa ma lase acolo si sa ma ia a 2a zi ca aveam ce vedea,mai misto ca aici in austria.si de a reduceri fetelor ca noroc ca nu eram singura ,ca mi luam eu toate trasnaile.m am si mascat(adica m a pictat pe fata o tipa,am fost f.mandra ziua aia ,mai ales ca m au admirat niste italience ,si acum mai am sclipici pe mine)
babee mi e dor sa mai vorbim pe ym,

va pupacesc si aveti grija de voi,

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

Buna fetelor ... alinah.. si eu ma bucur tare ca nu “sunt doar eu din Linz. Sigur ca stiu unde este Bulgariplatz... Eu locuiesc in Traun.... dar am scris Linz ... ca de Traun nu stie toata lumea .... Da sunt casatorita cu un barbat minunat... avem o fetita superba impreuna si deocamdata bebe nr. 2 nu este pe lista... poate mai tarziu, acum nu. Parintii mei sunt in Austria din 90... eu am stat destul timp aici , apoi am plecat in Romania la scoala, facultate si din astea... Doar ca m-am indragostit, am lasat dracu si facultatea si m-am maritat :)))) acum sunt o mama si sotie fericita si nu imi pare rau ca am renuntat la facultate
Va pupa Lore si Lisa-Marie

lore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari74 spune:

Multumesc mult Alinah pentru raspuns. Peste vreo 3 saptamani ma duc iar la control si o sa ma sfatuiesc cu medicul daca nu exista riscuri la un drum asa lung.....eu pana acasa in RO fac 30 ore din pacate. Tare mult as dori sa ma vada si ai mei cu burtica ...
numai bine,
mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Draga Toria, multumim mult pentru vestile aduse!
Transmite-i lui Anto si din partea noastra toate cele bune si sa revina cat mai repede ca ne lipseste ffff mult!

Mergi la inceput