Fete din Austria (3)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Buna fetele si Loredana bine ai venit alaturi de noi uite cum ne adunam noi tot mai multe,azi poate mai vine o fata alaturi de noi tot in Salzburg locuieste asa ca vedeti ce multe sintem deja.Noi am ajuns sambata seara din Romania si bine ca am plecat ca iara a nins,acasa a fost tare frig mai frig ca aici si am stat mai mult in casa.Aici acum ninge asa usor dar sper sa se opreasca ca avem prea multa deja,pentru cele care vreau sa mearga acasa sa va luati haine groase ca e ger mare si sa nu va imbolnaviti.Cum a ramas cu intilnirea de la Salzburg o mai facem sau asteptam sa vina caldura?

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolada spune:

buna fetelor,

bine ai venit inapoi toria,dar n ai stat prea mult in ro.
eu o sa plec in ro cred ca sapt.viitoare sau cealalta,dar parca n am nici un chef daca zici ca e frig,desi de la tine(zona timisoara lugoj parca,nu?)pana la galati e distanta,ca imi zicea sora mea acu vreo 2 zile ca e cald la galati.
o saptamana frumoasa,

carolada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Poate pina mergi tu Carolada o sa fie mai cald dar eu am prins si zapada si cum nu au curatat drumurile era numai gheata,am fost la Timisoara si batea asa un vint asa de rece a fost groaznic.Alexandra tu pe cand mergi in RO?Cat draga tu nu ne mai spui nimic ai scos pozele ca tot le asteptam.Vam scris azi ca mai vine o fata la noi in dar inca nu a scris nimic ca au mult de lucru o cheama Melinda si vine din Oradea,mai multe o sa va spuna ea cand o sa scrie aici.Nelke tu pe unde mai esti scri la bancuri iara ne-ai uitat pe noi?Alinah am vazut poza cu bebe deja are mai mult contur nu mai e ca un punct sa vezi ce repede trece timpul si ce bucurie o sa ai cand il ti in brate.Anto a mers azi sa vada ce mai poate sa faca cu compiuterul daca mai are vreo sansa sa-l repare,sper sa ni se alature cat mai repede ca ne lipseste tare mult.Numai bine va doresc la toate din Landul Salzburg.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

fetelor, inca n-am murit de tot!

m-am facut doar un pic invizibila ca tipul ala din nuvela lui Eliade si abia acum am reusit sa vin inapoi din Shambala.

Bonbonul meu doarme langa mine si profit de ocazie sa remarc ce frumos e ca ne-am inmultit pe forum si ce pacat ca nu apucam sa ne cunoastem cumva personal.
Ar trebui sa organizam ceva de genul "intalnirea anuala a forumistelor din Austria", sa rezervam un restaurant, sa angajam niste stripteuri si sa facem o petrecere de pomina. sotii vor ramane eventual cu copiii sau dorinta acasa. sau vor face ei pe stripteurii.

hai, nu va speriati, nu am decat o luna si o saptamana de nesomn plus noptile din cele 9 luni anterioare si se pare ca imi da imaginatia pe dinafara.

ce va mai fac copilasii?

Babee, ce mai zice Bubu tau? are colici saracutzu si el, asa-i, ca si al meu?

cu Amelia ne-am intalnit ieri la o plimbare prin padurile Pressbaumului.

Alina, cum iti mai e? te-au apucat greturile sau mai ai un pic?

celorlalte toate cele bune si mai ales sanatate.

in sfarsit am reusit sa imi pun niste poze pe net:

http://photos.yahoo.com/apaler

si o sa incerc sa tot adaug.

noapte bune!

A.

Adriana + Adriana jr (2 ani si 4 luni) + Andrei (1 luna) + Dragos taticutzul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

Salutare fetelor!
TORIA draga,aici sunt pe baricade, mai asteptam si eu un semn de la tine... N-am reusit sa scot pozele nici pana acum nici macar n-am terminat filmul din aparat pt ca am luat o camera digitala si ne-am numai cu ea. Promit solemn sa termin filmul cu prima ocazie si sa dau pozele la scanat la Liviu la servici ca sa le pun pe forum. Ce-i drept nici nu mi-a ars de poze in ultima vreme pentru ca al meu sot a fost bolnavior, am umblat numai pe la sí a mai stat si o saptamana in spital...
Alina , iti multumesc ca m-ai trecut si pe mine in listutza voastra. Sper ca nu te-am suparat prea tare si ca o sa-ti treaca pana la intalnirea cea mare. Chiar, cum a ramas in martie sau in aprilie?
Alexandra tu cum te mai simti? Cand vii pe la mine la niste sarmalutze? Daria mea il mosteneste pe tati la capitolul asta, cand o intreb ce vrea sa manance imi zice "papi saimaica (sarmalica)".
Nelke , tu ce mai zici? Sa stii ca nu vreau sa te contrazic dar tu esti in amonte si eu in aval, Salzach-ul se varsa la cativa km de mine in Inn, asa ca te astept cu. Fara gluma, Liviu a fost la o plimbare cu vaporasul pe Salzach cu colegii de la firma de la Togging (undeva mai sus) pana in Burghausen.
Amelia, cum se descurca micuta ta la gradinita? Si Daria sper ca va fi primita in septembrie la gradinita, pentru ca in august implineste trei ani (aici nu se poate mai devreme si nici crese nu avem). Si eu imi fac probleme in alegerea gradinitei si cum se va intelege pentru ca eu vorbesc numai romaneste cu ea, stie ea cateva cuvinte in germana si sper sa mai invete pana in toamna. Astept sa mai povestesti cum e la voi.
Loredana, bine ai venit. Vad ca ai raspuns invitatiei mele, sper ca te simti bine aici. Poate vii si tu la intalnire, te asteptam!
Numai bine !
pentru toate,
Catrinel si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Buna dimineata, fetelor!

Iata ca s-a mai inmultit grupul nostru cu o persoana . Si din partea mea asadar:
BINE AI VENIT, LOREDANA!
Despre gradinita fetei ce sa va mai povestesc… Sunt cam dezamagita, ca de joi incoace de cand o duc cate-o ora si-o las singura acolo, plange … Stiu ca asa fac toti copiii in perioada de acomodare, dar ea nu era ea genul. In prima zi a plans chiar de tremura toata cand am luat-o! Apoi lucrurile s-au ameliorat totusi, adica plange doar 5 minute cand o duc, insa cand vin s-o iau e destul de vesela.
Dar dupa prima zi in care am vazut ca-mi plange fata de mama focului la gradinita, am fost asa de ofticata incat mi-am calcat pe inima si-am cerut sfatul socrelei legat de educatoarea asta, daca ea o considera buna sau nu. Ca am zis ca socrela a fost profesoara 30 de ani si deci are experienta cu treburile astea. I-am povestit detaliat toata situatia si mi-a zis ca educatoarea asta e de bine, ca fata e la varsta la care poate sa-ti scape din mana si sa ti se urce in cap (si nu e departe de adevar) si ca are nevoie de cineva care stie sa educe copiii si dupa cum i-o descriu pe tipa, e buna. Asa ca socrela a reusit sa ma linisteasca si a doua zi mi-am dus puiul mult mai optimista la gradinita. Si ma gandesc ca probabil socrela are dreptate, ca asa gandesc si eu de fapt, puiul are nevoie nu numai de distractie la gradinita (adica de lugu-lugu de la niste educatoare tinere si dragute), ci si de a invata cum sa se comporte. Si poate nu stim noi, mamicile mai tinere, sa apreciem adevarata valoare a unor astfel de persoane, care chiar iti educa puiul. Oricum, in plus de asta, vreau sa se ocupe cu dragoste de fata mea si am sa-mi dau seama daca e asa daca fata n-o sa mai planga cand o las acolo.
Tin sa-ti multumesc si tie, Alina, ca te-ai gandit la noi si ne-ai transmis cuvinte de incurajare!
Va pup dulce si inchei, ca acum trebuie sa plec sa-mi iau fata de la gradinita!
Cu mult drag,
Amelia si Ana Maria – 1 an si 5 luni (chiar astazi )

www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria

Dincolo de nori este intotdeauna soare!

Mergi la inceput