Fete din Austria (3)
Raspunsuri - Pagina 13
alinah spune:
Buna dimineata fetelor
Eu am zacut ieri toata ziua in pat, ma durea capul si spatele de alaltaieri cu un picior pe care deja l-am avut bolnav, asa ca am stat tolanita toata ziua, dormit, uitat la TV, iar dormit. Nici de mancat n-am prea mancat, 2 oua fierte si un sandwich. Azi cu chiu cu vai am mers la controlul lunar, care a fost de-a dreptul matinal, 10:30!! Matinal pentru mine, nu radeti Cand m-am suit pe masa sangeram , mi-a gasit un polip, mi l-a schingiuit pe-acolo, l-a scos si l-a pus intr-un borcanel . Cica de-aia sangeram cand si cand. Sper sa fie bine de-acum incolo. Avem poza noua, deja avem forma umana http://community.webshots.com/photo/112363880/117906929BQlWbY
In rest mi-a luat sange, mai tb sa fac si altele, mi-a dat 3 cutii, 2 ca niste ghiozdanase foarte dragalase, bleu si roz, cu desene animate pe ele cu tot felul de carticele, mostre, pliante, pampersi, cutie maricica cu servetele cu aloe pt bebe, suzeta, botosei antiderapanti samd :) Terminul l-a stabilit pe 11 sept. Heli a zis ca o sa-l numim Bin Laden in cazul asta
Gata cu mine.
Nelke si toata gasca , n-am stiut ca vreti s-o punem pe Cat membra deplina, dar nu fiti rele ca n-am uitat-o, cum s-o uit???
Ia mergeti pe 1-a pagina si vedeti ce-am scris: "Am refacut recensamantul, lume noua, lume buna, admiratori infocati si am pus-o exact de o echipa de fotbal...Eeeee, fetelor, avem un fan infocat de peste hotare, merita tot efortul nostru . Aceasta este Cat din Germania ". Rusinica, sunt foarte suparata si necajita, nici nu mai vorbesc cu voi, merg sa-mi gasesc in Noua Caledonie. Uite asa, sac-sac-sac
Dar oricum reactualizez recensamantul, caci avem mamica noua, nu in devenire si la cererea populara o integram si pe Cat cu drepturi depline. Propun drept cotizatie lunara, cel putin un mesaj
Doar suntem vecini, chiar mai vecini decat altii
Amelia, asa sunt toate mamicile, niciodata nu-i de ajuns pentru puiutii lor. Nu te amari, lasa un pic timpul sa treaca si vezi ochii puitului tau, daca are bucurie in ei cand o iei de la gradi, daca merge cu drag la gradi inseamna ca totul e OK si ii place. Stii, copiii sunt sinceri si citesti tot in ochisorii lor. Tin pumnii.
Alexagandi, te-au vazut si te necajesc fetele, las' ca le aratam noi cand suntem din nou la puterea intai
Nelke, asa-i, cam putin, practic schiem 2 zile, 19 si 20...venim pe 18 dupa-amiaza si plecam pe 21 pe la pranz. Anul asta avem planuri mari, , construit casa...asa ca mai putin cu distractia . Chiar ne gandeam ca vara asta adio concediu . Colonele, colonele, ai uitat ca eu mi-s general cu grade?? D-ala de la 2 si un sfert
Gabita, ai si inceput sa stai cu ochii ca pe butelie , la fiecare sughit al . Poate a visat urat sau deja incep colicile?? Offf, ma gandesc ca toate facem asa sau o sa facem, o sa fim numai ochi si urechi la bubuletii nostri. Sper sa fii fost doar un episod trecator si tu sa fii linistita, mamica mandra.
Cam atat, o sa ma bag la patut avand in vedere ca m-am trezit cu noaptea-n cap , pic de somn si spatele ma tine inca in pioneze.
Claudelu spune:
Scuzze ca ma bag si eu, dar m-am gandit ca voi stiti ceva de Anto...ca nu a mai postat pe Arad de cam multicel si ne facem griji pentru ea! Daca stiti ceva va rog anuntati-ne si pe noi...
Multumesc mult!
PA
alinah spune:
Claudelu, bine ai venit .
Nu fiti ingrijorate, Anto este bine, sanatoasa, doar are calculatorul la pamant , avea vreo 3 virusi adunati si asteapta sau spera sa gaseasca pe cineva sa-l dreaga. Nu se mai putea loga si sufera saracuta fara internet si "barfele" de pe DC.
Toate cele bune la Arad!!
Claudelu spune:
Multam mult pentru veste!
DAca iei legatura cu ea...cumva...transmite-i salutari din partea fetele de la Arad...
Inca odata multam mult...PA
mari74 spune:
Buna fetelor!
Am o mare rugaminte pentru fetele din Viena. Daca vreuna dintre voi a circulat cu trenul pe ruta Viena -Buc imi poate spune si mie aproximativ cam cat costa un bilet la vagonul de dormit?
numai bine!
mari
alexa22gandi81 spune:
Buna fetelor!Daca nu a-ti primit nici o floare de "ziua indragostitilor,eu va daruiesc cu mare placere.Va pup dulce,dulce si va doresc un sfarsit de saptamana placut.Eu fug acum,trebuie sa merg la ski
alexandra
Cat spune:
fetelor! Si de la mine pentru toate. Alexandra, esti o scumpa ca te-ai gindit la noi, multumim!
Va doresc o zi superba cu si .
V-am pe toate si am fugit si noi la plimbarica .
Catrinel
alexa22gandi81 spune:
Bine ai venit in gasca noastra Lore.Se pare ca odata cu venirea "caldurii"(sper sa vina mai repede),ne inmultim si noi,asta e un lucru bun.Va pup dulce pe toate.Sper sa ne spui mai multe despre tine Lore!
alexandra
loredanaiascu spune:
Pai ce ati vrea voi sa va spun desore mine? Intrebatima si eu va raspund cu placere
lore