Fete din Austria (3)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

salut si pupici si multumiri din 'inima poporului' de urari.
Am venit mai devreme acasa, suntem bine, Bubu doarmeeeee..si intru mai tarziu la povesti si altele...ca sa fie Vio acasa cu un ochi pe gaza.
Pupici

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

URA !!! S-a īntors Babee !!!

Sa stii ca ne-a fost dor de tine.
Ba chiar erau voci pe-acilea care ziceau ca ... fara tine nu mai tine gasca...!

Da“ sa stii ca le pīrasc pe toate, , acum c-ai venit:

Cine crezi tu ca s-a anuntat pentru īntīlnirea de 8 Martie ??? - de care-ti parea tie rau, ca nu poti sa vii, cu BB asa de mic ???
Numai Alinah ! (Presupun ca īntre timp i-a pierit cheful...)
Da“ de Corolada ce zici ??? Ca ne striga pe noi la inventar... da“ea unde este ???
Si Toria ? Ca a ei fusese ideea cu 8 Martie ? Na, bine, a plecat īn Romānia, doar n-o ramīne acolo !
Ce zici de Anto, sportiva ? Cica i s-a stricat computerul - for ever ?
Nu mai vorbim de Klavier... care s-a ascuns printre scutece...
Alexa se preface ca e foarte gravida (n-are cum sa fie mai mult decīt tine acum vreo doua saptamīni) si pare sa nu mai aiba habar ca face parte din Land Salzburg si ca e sub steag austriac...
Iar Cat, care fusese de acord cu noi si se simtise bine sub steagul nostru !!! Ay, ay, Cat ! Īnca n-ai baut apa din Salzach !!!

Gabitza draga, nici nu mai vreau sa numar mai departe (nu EU sīnt cu SRI-ul...ci altcineva...)!

Da, mama cu biciu-n mine !
Da, Gabi, cu biciu-n noi, ne-om īntoarce īnapoi !!!
(ą propos, o gramada de glume proaspete...stii tu unde...)

Ce sa va mai zic tuturor ?

FRUNTEA SUS, ESTI TĪNAR !!!

cu o floare īn dinti,

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Vai Nelke, esti mortala, de unde le scoti domne'?? Hai ce te ridic la grad de colonel
Eu am mai aparut pe aici, m-am conversat nitel cu Monica si Carolada, ne-am legat de bubu lu' Babee, ne dadeam cu presupusu' ce si cum de unde are Bubu

Ia zi Gabita, seamana cu tine?? La noi asa se zvoneste. Bine ai venit si refacere rapida, nopti linistite...nu de alta, dar ca sa poti sa ne scrii noua

Eu ajung pe langa Salzburg chiar si mai repede de 6 martie. Mergem la schi Altenmarkt-Zauchensee de pe 18 pana pe 21 februarie .

Lasa Nelke, vin numai io si bem

Hai Gabita, te asteptam sa ne spui cum te-a luat prin surprindere Bubu:)
Ma gandesc, ce te faceai daca nu te credea Vio , la cat l-ai plimbat la spital

Pupici la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

quote:
Originally posted by Nelke

[red][size=5][font=Comic Sans MS]Iar Cat, care fusese de acord cu noi si se simtise bine sub steagul nostru !!! Ay, ay, Cat ! Īnca n-ai baut apa din Salzach !!!

Nelke

Nelke, Nelke
Pai ai uitat ca Salzach trece pe la mine prin Burghausen...poate vii cu pana la mine Eu nu m-am anuntat inca desi tare imi doresc sa vin sa va vad si sa cunosc si restul fetelor ca nu stiu sigur cand plecam in Romania. Sper din tot sufletul sa ajungem si noi la intalneala din martie!
Eu una sub steag sunt, tu nu? Si in suflet tot! N-am mai scris pe la voi ca SRI-ul m-a "sarit", ce sa fac daca nu sunt "austriaca", da' tot ne leaga Salzach-ul! Asa ca treceti-ma si pe mine, "vecina din Germanica" in listutza voastra.
si pentru toate,

Catrinel si Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MonicaGj spune:

S-a intors Gabitaaaaa......

Io era cu vocile .... si cu "amanuntele" lu Bubu .
Am vazut pozicelele si sunteti super. BB Bubu papicios dupa cum arata.

Si poate va intrebati si voi ca omu " mult ne mai bazaie Monica de la romanica?" hai sa va dau raportu':

1. comunicat cu sotu' din dotare zilnic pe yahoo messenger
2. primit aprobare reintregire familie de la BH
3. vizitat politia locuinta actuala sot
4. dat politia cu parerea ca ar trebui una mai mare, mai cu mot , mai etc.
5. sot personal cauta alta locuinta ( corespunzatoare) in judetul Scheibbs
6. va tin la curent....

Hai ca nu scapati de mine...
Va pup.

Mergi la inceput

Salutare..am postat aseara ceva din marea poveste a lui Bubu, va dau linkul ca sa nu scriu de mii de ori
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=21195&whichpage=3
ASA.....in rest toate bune si frumoase, eu am acum o mica durere de spate...o astept sa treaca si mi-e putin somnic.bubu doarme, ma bag si eu langa el(adica eu in patul meu, el intr-al lui) si cam asa.papam, dormim, ne alintam cu mama si ne place pe-aici.
nelke scumpa...ce-as veni si eu la Salzburg......dar sanatosi sa fim..si sa vedem cum evolueaza Bubu.Vin..dar martisor primesc???ß
Monica...sigur ca trebuie sa faca sotul tau dovada ca aveti spatiu mai mult, nu accepta o camera daca el asa a trait pana acum.Nu-i bai, astea se rezolva repede, numai sa te vedem venita!!

Ai pupici la lume

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Nelke eu am fost putin suparata pe voi,adica pe fetele mele(Tori,Cat,si pe tine),pentru ca se pare ca nu mai citeste nimeni ce scriu,adica nu primesc raspunsuri(ex.la penultimul masaj am spus ca as vrea sa va fac o vizita,la care voi a-ti fost foarte incantate si a-ti spus ca ar fi o ideie minunata!!!!!;se pare ca trebuie sa gasesc alt nikname mai mare poate asa ma vedeti si pe mine).Eu stiu de la intalnirea noastra in Salzburg ca a ramas sa ne intalnim la nu stiu ce restaurant costumati in nu stiu ce mari boieri,nu mai stiu exact cum se numeste,te rog sa nu razi;despre intalnirea de pe 6 mar. eu sunt prezenta dar s-ar putea sa mergem in Romania pentru o saptamana,asta daca asa cum mi sa spus de la consulat primesc pasaportul pe 20 luna asta.Va pup pe toate dulce,dulce.

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Dragele mele,

Am promis ca va povestesc cum i-a fost puiutei mele la gradinita. De trei zile imi tot macin creierii ce-as putea sa va scriu...ca am asa un amestesc de sentimente confuze legate de gradinita asta (mai precis de educatoare )... sunt destul de dezamagita ...
Gradinita e OK, bine ca dotare si ca aspect, dar de ce mi-a fost frica, n-am scapat! Am avut parte exact de o educatoare grasa, ursuza si care nu se manifesta iubitor fata de copii. Parca m-a tras o ata catre ea! Parca stiam ca exista undeva acolo, in neant, si o cautam cu lumanarea!
Nici n-am observat sa faca mare lucru cu copiii, mai mult sta pe scaun si le da comenzi. Iar ei se invart fiecare cu treaba lui prin camera, nu prea se joaca si nici nu interactioneaza unul cu celalalt, iar azi cand in sfarsit am vazut doua fetite ca se alergau vesele (dar in liniste) prin camera, ea le-a zis ca n-au voie sa alerge!! Mi s-a parut absolut ciudat, sa nu lasi copiii sa-si traiasca bucuriile copilariei! Iar puiutei mele (pe care o stiti cat de dragalasa si de prietenoasa e! ) nu i-a adresat nici macar un cuvant de bine.
DAR pe de alta parte se spune despre ea ca e o foarte buna pedagoaga! Am observat ca face militarie cu ei (de ex. comportarea la masa), lucru care cred ca e totusi de bine, pentru ca ii educa sa se comporte civilizat si responsabil. Iar cum domnisoara mea in ultimul timp si-a cam luat nasul la purtare , nu cred ca i-ar strica sa scoata putin untul din ea si s-o dea pe brazda . Ei, nu e chiar asa , am un pui destul de cuminte. Nu mai spun ca sunt topita dupa ea, terminata si atata ii trebe' la tanti educatoarea, sa nu se comporte dragastos cu iubitica mea, ca e vai de ea ...
Teoretic daca e o asa de buna pedagoaga ar trebui sa stie ca educatia presupune si sa se manifeste iubitor fata de copii . Poate va dati si voi cu parerea, sa-mi spuneti cum ar trebui sa fie o educatoare buna in viziunea voastra.
Dar atata am palavragit si nu v-am zis de fapt cum s-a acomodat fata. In primele doua zile am stat tot timpul cu ea, adica doua ore. Au iesit si la o plimbare. Doar acolo ce mai simteau si bietii copii un aer de libertate. Deci e bine, ca-i scoate zilnic afara. Au si loc de joaca propriu. Fata a fost "absorbita" de urcatul si coboratul unei scari, practic asta a facut mai tot timpul in aceste 3 zile, fiind noua ei cucerire . Asta face si acasa, e la etapa in care e pasionata de cocotat. S-a bagat in seama cu doua fetite mai mari. Azi am iesit pentru 5 minute afara, dar, exact cum ma asteptam, nu a plans deloc in lipsa mea. Maine nu mai raman deloc cu ea, sta singura jumatate de ora si in fiecare zi timpul de ramas acolo va creste pana cand ajunge sa ramana program complet, 8-12.
Si ce voiam sa va mai spun... Stiti ce se zice cand te duci cu puiul la o gradinita, sa te ghidezi in alegerea ei dupa "Bauchgefuhl" (sorry, n-am caractere germane la tastatura!). Dar "Bauchgefuhl"-ul meu de acum nu prea imi spune de bine, cel putin nu deocamdata. Imi doream ceva mai bun pentru puiul meu . Dar acum am zis ca daca tot am prins un loc la stat (lucru care stiti ca e foarte greu) si la o gradinita care se zice ca e buna, la o educatoare laudata, atunci sa-i acordam o sansa si sa vedem cum evolueaza lucrurile. Ma gandesc ca daca ne-a scos-o D-zeu in cale, sa nu-i dam cu piciorul, ca poate e ceva de bine. Eu am avut ieri o mica discutie cu educatoarea si i-am spus in mare cam ce astept de la ea.
Nu stiu cat v-au interesat pe voi toate detaliile astea, sper ca nu v-am plictisit prea tare. Daca da, mii de scuze! Sa nu ma prea rau!
Deja ma simt mult mai bine ca v-am spus ce am pe suflet... ca la ... Multam ca m-ati ascultat! Mi-a revenit cu ocazia asta optimismul . De fapt si maine e o zi si cine stie ce ne poate aduce!
Pupicei cu lipici de la noi !

Cu drag,
Amelia si Ana Maria.

www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria

Dincolo de nori este intotdeauna soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Vai de mine, fetelor, acum am o gramada de treaba sa va īmpac pe toate !!! Cu scuze ca n-am putut scrie mai devreme, le luam aci pe rīnd:

Alinah , vacanta voastra de ski nu e chiar asa de lunga... Īti voi da totusi numerele mele de telefon , cine stie ?
Asta ar fi nr.1.
Iar nr 2: Cum oare de-ai uitat s-o treci pe Cat pe lista, cum de-ai omis-o la statistica ? Ti-am zis ca e de-a noastra , sīnt 50 km pina la Salzburg... Vezi te rog de rectifica statistica, cum o s-o lasam pe Cat suparata !!! Ai auzit ? (De ma facusi Colonel, oare-ai sa asculti de el ???)

Cat : asa este, dom“le, Salzach ne leaga ! Numai ca tu esti īn amonte si eu īn aval, asa ca mai bine vii tu cu barca, eu vin cu bicicleta pe mal. Īn ce priveste banca noastra de date, SRI-ul o va rectifica, a fost doar o mica scapare... Ne punem toti sub steagul european si nu mai avem probleme ! Spune-ne cīnd te īntorci din Romānia - - īntīlneala noastra nu trebuie neaparat sa fie pe 6 martie, putem s-o si amīnam daca ni se potriveste mai bine alta data.

Alexa, dragalasa mea: d-apoi cum te superi pe noi fara sa ne spui ??? Ca de unde sa stim noi ca te-ai suparat ? Data viitoare sa stii ca te trag de urechiuse pe chestia asta... Iar cu cealalta īntīlneala mai mare vorbisem asa: la PRIMAVARA , cīnd s-o face vreme frumoasa , mergem la castelul din WERFEN (asta e la vreo 60 km sud de Salzburg) si participam la o masa cavalereasca, medievala. Īntreaba-l si pe sotul tau, o sa-ti confirme.
Asa ca, īngeras drag , rabdare si nu mai da la soricei degeaba, OK ?

Da“eu zic sa asteptam primavara, ca iarna e faina mai mult la ski !

Babee , draga noastra, cred c-o sa ai mai putin timp de computer acum... unde mai pui ca acum cu BB-ul ai o scuza pentru a te culcusi de mai multe ori pe zi ... asa este ??? Hi-hi-hi..

Pe restul fetelor va salut cu drag, acum trebuie sa īnchei ca mi se termina pauza si am o gramada de treaba.

Nelke

Mergi la inceput

pe Bubu l-a durut burtica azi noapte, si maraia in somn.Am stat cu ochii pe el sa vad ce si cum(cred ca-s cam exagerata..dar ma uitam..nu puneam mana ).
Nelke, mai trag un ochi pe-aici..cand alaptez..dar nu prea am timp sa si scriu(din pacate).Profit cand doarme Bubu sa mai dorm si eu..sau sa mai scriu.Si nu prea pot sta pe scaun...
Alexandra..stim ca existi, cum sa te ignoram...pupici si astept intrebarile referitoare la bebe(ce experta ma fac..)
Pupici si o primvara frumoasa in sufletele voasre.

Iubi si Bubu

Mergi la inceput