Fete din Austria (3)
Raspunsuri - Pagina 11
carolada spune:
fetelor noroc ca nascu gabita de va vazui pe toate scriind pe forumor fi scris toate chiar?sri ul unde e sa faca recensamantul?
eu s mai sugubeata de felul meu asa ca fara suparare
aici de 3 zile e primavara dar eu am racit
carolada
alinah spune:
Fetelor, SRI-sta cum ma stiti, am tras cu ochiu' pe la alte topicuri si am dat de pozele lui Philip Vai ce grasunel si bucalat, o dulceata Babee, cred ca deja seamana cu tine
Uitati aici linkul: http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/gbacanau/album?.dir=/4547
Si tot SRI-ul da citire ca nu s-au prezentat toate membrele la , in cea mai mare parte da...dar avem o absenta motivata, Anto...
Apropos fetelor, ce mai stiti de ddeisl si cricri?? N-au mai scris de ceva vreme
Klavier, tu cand ni-l arati pe cel mic, de fapt pe amandoi ingerasi ai tai?? Suntem pofticioase dupa poze cu
TORIA spune:
Am vazut si eu pozele e un dulce BUBU si da seamana pe mama,asa e la baietii si o sa fie si mai apropiati de ele.Ai facut treaba buna SRI multumim.Carolada acum am scris toate asa ca ne-ai vazut mai adunate un pic,eu plec in RO maine sau luni dimineata pentru o saptamana ca nu am fost de mult cam de o lunasi sa vedem care mai e miscarea pe acolo,Anto sper sa-si faca compiuterul saptamana viitoare si atunci o sa fie din nou cu noi.Nelke draga nu stiu de unde scoti bancurile dar sint mortale pana acum nu prea intram pe acolo dar acum am inceput in fiecare zi sa citesc ce e nou.Alinah asa am fost si eu in primele luni numai papa si dormit parca eram drogata,eu mergeam in pat si Alice mai se uita la televizor asa devreme ma culcam.Sa fiti cuminti si un de la noi si ne auzim intr-o saptamana.
FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI
carolada spune:
buna fetele,
traiasca SRI ul!am vazut si eu pozele chiar ca seamana cu gabita,nu i fie de deochi ce frumos doarme!ce mi a placut ca babeee are unghiile facute,o doamna ce sa mai vorbimabia o astept sa mai vorbim,vine ea cat de curand
drum bun toria si vezi cand vii inapoi!cat stai acolo?
azi vrea sa ploua si nu mi place,
carolada
amelia spune:
Gabita, am vazut si eu pozele. Ai un bebe tare dulce! FELICITARI, sa-ti traiasca! Cred ca esti foarte mandra de el si nu mai poti de dragul lui . Pupicei din partea noastra pe obrajorii lui de Bubu mic si dulcisor!
Abia asteptam sa ne povestesti cum a fost!! Ti-a facut Bubu surpriza , n-a stat cuminte la tine in burtica pana pe 10. Dar cum de nu ti-au mai facut cezariana, ca ziceai ca urmau sa-ti faca din cauza unor mici probleme?!?
Si inca o mica chestie. Cum ti-au iesit testele glicemiei in timpul sarcinii? Presupun ca bine si sper ca bine, ca altfel ne povesteai tu. Te intreb fiindca faptul ca bebelusul a avut 4 kg (ei, fara 10 g) poate semnifica prezenta unui diabet latent al mamei. Nu stiu situatia ta medicala, deci nu te speria degeaba, am vrut numai sa-ti spun sa fii atenta la aspectul asta si poate-l intrebi pe nenea doctoru' , ca el stie mai bine.
Si despre noi... ce sa va mai povestim, ca pe vremea asta nu-ti mai arde sa mai iesi pe undeva. Degeaba e cald, daca bate asa un vant... Am fost joi c-o prietena la cumparaturi prin SCS si atata m-am distrat, ca m-am uitat cu puiul la niste pesti si era total fascinata de ei si zicea si ea cu glasciorul ei suav "pesi", "pesi" si-arata dupa ei... de-ti venea s-o mananci!
In rest ne pregatim temeinic de gradinita, ca luni merge prima zi acolo, avem fata mare . O sa va povestim cum a fost "examenul". Deocamdata luni sta numai putin, vreo ora-doua si raman si eu cu ea, bineinteles.
Va las acum, ca e tarziu. Va pupam cu drag si la cat mai multe vesti bune pe Forumul nostru , ca vestea asta de la Gabita!
Cu mult, mult drag,
Amelia si Ana Maria.
www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria
Dincolo de nori este intotdeauna soare!
carolada spune:
buna fetelor,
ma macina o chestie:bb ii nu au ochii albastri cand se nasc?ca am inteles ca philip(baiatul gabitzei) ii are verzi
o zi cu soare,
carolada
alinah spune:
Drum bun Toria si sa ai vreme frumoasa si la propriu si la figurat in Romania! Eu cred ca e de un milion de ori mai bine sarcina cu mult somn decat cu mult rau si greata si voma de n'spe ori pe zi Mi-era frica de raurile astea, dar am scapat. Asa sunt eu mai norocoasa
Carolada, a fost un topic mai demult legat de culoarea ochilor la nastere. In general, da, mai toti au ochii albastri, dar am citit acolo multe fete ale caror bebei s-au nascut cu alta culoare a ochilor, iar unele ziceau ca bebeii si-au "luat" culoarea finala a ochisorilor chiar si la un an de zile . Stii tu, atatea organisme, atatea "simptome". Deci Bubu se poate sa-si schimbe culoarea ochilor in caprui, poate chiar albastri Dar parca Vio are ochi verzi, macar ceva sa ia si de la tata
Amelia, lasa-ma ca am vazut, cred ca SCS, cand a fost intalnirea de la Viena, un catelus mic si pufos, un puiut de Shi Tzu, cred ca in acelasi magazin cu pestisorii. Ma topisem toata
Parca te vad ca esti nevoita sa cumperi "pesisori"
Si aici a batut azi un vant de-am crezut ca-i cutremur, asa se auzea!
Acum s-a linistit dar in schimb s-a mohorat afara :(
Azi suntem invitati la un restaurant iranian si abia astept mancarica . De cate ori mergem in vitita la preietenul nostru iranian ne lingem pe degete de papica buna...miam miam miam
Acum imi beau capuccino cu muuuult lapte, ca altfel nu ma ating de lapte , ma fac frumoasa si da-i petrecere.
Gata, am fugit
O duminica frumoasa la toata lumea!
MonicaGj spune:
.... Dar parca Vio are ochi verzi, macar ceva sa ia si de la tata ....
S.R.I-uuuuuu? , pai si putulica de la cine o are ?
Va pup.
alinah spune:
Monicuta, nu mi-a scapat "amanuntul" asta, dar n-am vrut sa ma bag atat de adanc in problema
Plus ca daca era fetita, "crapatura" o lua, culmea, tot de la Vio, ca taticii determina sexul copilului Ce responsabilitate mare au, taticii astia
Aici ninge de ieri seara, cand cu fulgi mari cand mai marunti, dar e frumos, imi place cand e alb si nu gri.
Ieri am mancat de m-am spart si asa am facut burtica, ziceati ca sunt
Gabita, ai venit acasa??
MonicaGj spune:
Salutare fetelor.
Astazi e frumos in Tg Jiu. E frig afara dar nu exagerat si e un soare asa puternic , de parca te trage la somn.
Io mi-am luat inima in dinti si m-am apucat de invatat germana dupa carti. Nu stiu cata germana o sa invat io , da bunavointa am.
Si astazi parca imi era ciuda ca subiectul nostru era pe pagina 2 , ca aveti treaba si nu mai intrati pe aici , ca Gabita nu mai vine odata acasa , ca, bag seama, daca nu e funia , se risipeste manunchiu'....
Va pup si va doresc o zi buna , cu toate ca mi-a zis Gigi ca aseara a nins prin Amstetten intr-o veselie ( zapada de aia udicioasa de se face usor om de zapada..)
alinah scuze. Io credeam ca pur si simplu ai uitat de amanunt ( vezi , nu ma gandisem ca din delicatete.....).