valentine`s day.

valentine`s day. | Autor: simonaM

Link direct la acest mesaj

ce o sa faceti de valentine`s day.se apropie incet incet.....ce bine e ura!!!!!!!iesim toate fetele la plimbare.......mona78

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Plasam bb-ul in brate la socra si-i spunem:"Pa!...pe maine!" si iesim in oras sa ne facem de cap.Si dupa ce ajungem acasa... o sa incep sa plang ca mi-e dor de pici!
Va doresc sa fiti rasfatate si iubite!

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

mihaela acuma facem si noi o exceptie.....ne facem de cap.iesim si noi la o cina.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

eu sper sa primesc
apoi si
la sfarsit.. , si iar

Pupici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Cum se sarbatoreste aceasta zi in tarile pe unde locuiti?
La noi se face mare tam-tam de vreo 3 ani
se mai organizeaza concerte,
programe tv speciale, cam atat.

Si noi vom iesi cu prietenii si copiii
ca altfel nu se poate :)la restaurant
sau in afara orasului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puffy spune:

ptr mine 14 februarie este zi f importanta.
anul acesta vom face 7 ani de cand ne-am casatorit.
si dak pana acum sarbatoream cu prieteni, anul acesta,cand ne-am vazut visul cu ochii(sunt insarcinata)probabil ca va fi si mai frumos.
de la ne-am luat gandulptr ca ne-a interzis dr, dar mai raman destule de facut.
va doresc la toate sa fiti iubite si rasfatate.

puffy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaEma spune:

Eu imi doresc sa nasc fetita pe 14 feb. termenul e pe 18 feb.
sper si o astept
Daniela

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ira
Cum se sarbatoreste aceasta zi in tarile pe unde locuiti?La noi se face mare tam-tam de vreo 3 anise mai organizeaza concerte,programe tv speciale, cam atat.Si noi vom iesi cu prietenii si copiii ca altfel nu se poate :)la restaurant sau in afara orasului.
cam asa...la film,la restaurant ,plimbare(daca nu e zapada)si pe urma la partea ce-a mai sofisticatapantaloni jos...si la treabamona78

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puffy
ptr mine 14 februarie este zi f importanta.anul acesta vom face 7 ani de cand ne-am casatorit.si dak pana acum sarbatoream cu prieteni, anul acesta,cand ne-am vazut visul cu ochii(sunt insarcinata)probabil ca va fi si mai frumos.de la ne-am luat gandulptr ca ne-a interzis dr, dar mai raman destule de facut.va doresc la toate sa fiti iubite si rasfatate.puffy
felicitariiii!!!!!! si sa iti traiasca sufletelul din burtica....felicitari pt viitorul......si tie implinirea tuturor dorintelor tale cu ocazia impliniri a 7-lea an de casatorie...mona78

Mergi la inceput

danaemma....iti doresc sa ai o nastere usoara si o fetita cit mai frumoasa...si sa fiti fericiti cu aceasta sarbatoare frumoasa.....e frumos sa nasti pe 14 februarie..atunci ii faci tu cadou sotului tau cu o fetita dragalase.mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

Io am sa cumpar bomboane de ciocolata (cu ceva alcohol in ele, ca, vorba aia, suntem adulti - noi, adultii) si o sa astept flori.
Ah, si cred ca am sa achizitionez si o ciocolata speciala de Valentine's Day (in Jap), in forma de turban si pe care scrie "unchi-kun" (adica "kktzel" ), ca tot imi promit in fiecare an sa cumpar si mereu uit... acum sunt insa mai hotarata ca niciodata . Poate iau doua, una pt. tati si una pt. Matei

Julie

Mergi la inceput