valentine`s day.

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

In primul rand trebuie sa-i spun iubitului meu sa nu ne cumparam nimic de Valentines ca sa nu mai cheltuim banii aiurea (el are o pasiune pt daruri scumpe, nu se pricepe la achizitionat flecustete sau la alte alea). Ne luam un tortuletz si stam acasa la caldurica si il papam. Cam asta e!

Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Noi cred ca o sa sarbatorim valentine's day cu puiul nostru care ar trebui sa se nasca in jur de 10 feb. Asa ca vom avea parte de o revarsare de dragoste!!!

Adrianain saptamana 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Nastem!

Adina+BB34W

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaM spune:

mai fetelor ce norocoase sunteti voi ca nasteti......felicitari...chiar sa nasteti pe 14 atunci nu va mai ,trebuie alt cadou decit.va doresc nastere usoara!!!!mona78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MALUBA spune:

nastere usoara la toate si sa aveti acele "floricele " pe care vi le doriti : sanatoase, frumoase ....
si la noi cred ca o sa fie cam ultimul henchi-penchi ca pe 1 martie facem si noi un ghiocel ....
in rest va doresc la toate bombonici, floricici si inimici :))

pupici pt bebici,mamici si burtici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelabebe spune:

Nastere usoara si copii frumosi si sanatosi mamicilor care trebuie sa nasca!
Va da-ti seama cati copii se concep de valentine's day daca toata lumea.

mihaelaH

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

al meu a fost conceput de valentine's day, anul trecut

SIMONA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

mai dar Dragobetele nostru? Ati uitat de el? Nu stiu ce o sa facem noi cred ca

aura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxi spune:

Noi nu vom face nimic deosebit pentru ca prea se face mult tam-tam pentru o sarbatoare pe care am importat-o. LA TV si prin oras numai despre asta auzi :o(( Fiind Sambata probabil ca vom merge la un film ca asa ne-am obisnuit in ultima vreme si cam atat. Petrecere frumoasa celor care sarbatoresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Asa cum a spus si Julie in Jp se sarbatoreste cu ciocolata. La inceput am intzeles ca fetele ofera baietzilor ciocolata, iar ei le daruiesc flori,dar in final s-a dovedit a nu fi o regula.Fiecare daruieste ce vrea si ce poate. Eu ca in fiecare an( de 4 ani incoace) voi cumpara ciocolata Godiva, chipurile ca sa il indulcesc pe sotzul meu, dar pe care in final o mananc tot eu si sper sa primesc -tot ca de fiecare data- trandafiri albi, care anul asta vor fi 25 la numar(varsta mea). Si mai mult ca sigur vom merge impreuna "pe undeva" ( acest undeva poate fi: restaurant, shopping center, cinematograf etc).

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput