mai e vreo sansa?
ne-am cunoscut cu trei ani si ceva in urma...pentru mine a fost dragoste la prima vedere,il iubeam cum nu iubisem in viata mea.nu s-a schimbat nimic nici acum in sufletul meu,il iubesc ca in prima zi si cu fiecare zi mai mult.la o saptamina ne-am mu7tat impreuna si aveam impresia ca il apucasem pe dumnezeu de un picior.era si este o fire sensibila si de o bunatate rara,insa are doua defecte mari si late;dragostea pentru bani(cine nu o are?dar el ar face orice ptr bani)si povestile.adica scornelile.adica minciunile.pinochio e mic copil pe linga el.dar in trei ani am ajuns sa-l cunosc atunci cind minte si atunci cind spune adevarul.din primele discutii mi-a spus ca vrea copil ,pina face 30 de ani vrea unul.avea 26 de ani cind l-am cunoscut.2 ani am trait cu sufletul la gura,traind de la ciclu la ciclu cu speranta ca ii voi indeplini dorinta.si s-a indeplinit dupa 2 ani si jumatate.insa chiar daca ni l-am dorit amindoi ,nu aveam casa si tota lumea ne spunea sa nu il tinem ca nu ne vom descurca.dar il simteam in mine,era fructul dragostei noastre si nu am fost de acord sa il pierdem.eu.el nu si-a spus niciodata parerea.am avut o sarcina usoara ,nici nu stiu cind au trecut 9 luni.resemnati,toti din familie vroiau fata......ce?cum?cind?nu stiu...eram prea fericita ca sa mai bag de seama ca el se departa de mine.cind eram in luna a sasea mi-a dat de veste ca a cunoscut o fata pe internet(foarte bogata!!!!)si ca se casatoreste cu ea.implineam 7 luni cind a facut cununia.........am nascut la termen o fetita sanatoasa care este lumina ochilor mei.a venit in spital,a vazut-o,ne-a ajutat cu ce a putut....dar e casatorit...el spune ca nu conteaza o hirtie ,sa am rabdare ca e linga noi si va fi intotdeauna.......
Raspunsuri
Adela P spune:
Draga nelly, bine ai venit printre noi. Nu stiu daca ti-ai spus povestea pt a cere sfaturi sau pur si simplu pt a-ti descarca sufletul.
In orice caz eu iti doresc sa fii fericita alaturi de fetita ta, indiferent de drumul pe care il vei urma.
Adela
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Adela%20P
Ann Marie spune:
Bine ai venit la . Sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare si sa fie sanatoasa.
La multi ani! si un nou an fericit.
Roxy(mama) si Annie(bb)
Ivi spune:
Eu nu cred ca merita sa fie asteptat si pina cind sa ai rabdare, nu s-au terminat barbatii la el plus ca niciodata nu mai poti avea incredere in el, oricind se poate repeta istoria.
lilib72 spune:
Bine ai venit in marea familie DC, iti urez tie si fetitei tale multa sanatate si toate cele bune.
lilib
lorelei_19 spune:
Uuuuf, unii dintre barbati sunt ... din cale afara de ciudati! Fii fericita alaturi de printesa ta si uita-l pe el. N-are sens. Sper din toata inima sa o scoateti la capat!
Multa multa sanatate si Dumnezeu sa-ti dea putere!
Un an nou fericit si sanatos tuturor!
Lorelei & Family
reiki spune:
mai e vreo sansa?
TU de fapt ce iti doresti? Ce astepti de la el? De ce intrebi asta?
Te intreb toate astea pentru ca imi inchipui ca daca il iubesti asa cum spui nu prea conteaza restul. Daca ai fi dorit neaaparat sa fie sotul tau ai fi fortat intr-un fel sau altul casatoria atunci cind ai ramas insarcinata. Ce este mai important pentru tine?
Ce iti doresc eu este sa poti sa iubesti incontinuare fara regrete sau pareri de rau si sa te bucuri de fetita ta, sa fi la fel de fericita ca la inceput. Sa IUBESTI. Asta este important pana la urma, chiar daca viata iti va pune la incercare iubirea ta, iubirea voastra.
mihaelas spune:
Undeva, pe acest drum, a ramas doar EL si cu dorintele lui. TU unde esti? Traiesti doar sa ii satisfaci lui dorintele? Si EL cine e? UN barbat pe care il iubesti pentru ca te-a lasat singura cu un copil, care te-a inselat, care te-a mintit.... Si iti doresti in continuare sa fii alaturi de el? Pot sa intreb DE CE? Ce iti ofera? Dragoste? nu prea... respect? chiar deloc... sinceritate.... nici un pic... responsabilitate... haida de.... ajutor... hm...si atunci .... de ce? Ce vrei sa invete copilasul tau? Ce model vrei sa aiba in viata de urmat? Gandeste-te...
iren spune:
Nelly,bine ai venit printre noi la ...ce-as putea sa zic...doar ca genul de barbati,ca fostul tau prieten,ma ingretoseaza peste masura!In locul tau,mi-as canaliza iubirea si energia spre ceea ce merita cu adevarat,fetita ta si oamenii care sint linga voi si va sprijina,noua ta viata !Pe el,lasa-l in plata Domnului,ca doar nu s-au terminat barbatii,iar el nu merita in nici un caz sa-ti pui sperantele in el si sa te mai gindesti la el ca la un posibil partener!Daca n-a fost in stare sa fie linga voi,linga copilul pe care spunea ca si-l doreste si a preferat sa se casatoreasca cu o tipa plina de bani,lasindu-va balta atunci cind aveati mai multa nevoie de el,nu merita din partea ta nici macar sa te mai gindesti la el!Iti doresc multa putere sa treci peste necazuri si intelepciune sa alegi calea cea buna.
Iren 7 sapt& Bogdanelu nazdravanu
lulu77 spune:
LA MULTI ANI!~ draga Nelly, sa-ti traiasca minunea de fata si sa fiti sanatoase si fericite.
Eu cred ca ai deja o mare dragoste langa tine,pe fata ta ,cat despre " el",mai lasa in pace,doamne iarta-ma ,dar oare dupa ce va termina cu actuala ,asa cum zice el,nu va aparea alta si mai bogata,cu si mai multi bani? nu exista riscul ca atunci sa ramai din nou singura?
te pup
Sa ai parte de toata fericirea din lume!
ALINA