mai e vreo sansa?
Raspunsuri - Pagina 2
Androix spune:
Sa-ti traiasca fetita si sa fiti amandoua fericite si sanatoase!
Parerea mea este ca nu mai este nici o sansa! Daca as fi in locul tau as fi fericita pentru copilul meu, as incerca sa ii ofer tot ce are nevoie, as fi fericita ca tatal s-a interesat de ea si a dat semne ca vrea sa se implice material si sufleteste in cresterea ei, dar atat! Mai departe as vedea de fericirea si mai ales multumirea mea sufleteasca. Si poate nu ma crezi dar in opinia mea nu mai sunt sanse de impacare nu pentru ca este insurat, ci pentru ca minte! Din pacate este un defect care nu prea poate fi corectat oricat de mult ai lupta tu! Asa as face eu in locul tau.
Iti doresc multa sanatate si putere sa iei hotararea cea mai buna atat pentru fetita cat si pentru tine!
Andreea
sirod spune:
Bine ai venit printre noi!
Imi pare f.rau pentru ca nu mai sinteti doi, dar bucura-te de copilul tau - este singura avere din lume!!!
LA MULTI ANI SI ITI DORESC DIN SUFLET NUMAI BINE.
doris
Alyssa spune:
Sa iti traiasca fetita, sa fiti sanatoase si fericite amindoua! Concentreaza-te asupra fetitei. De el asi uita daca asi fi in locul tau! Este casatorit cu alta! Si dupa cite scrii nu te merita deloc!
Capul sus, vor veni si zile senine pe strada ta!
Alice
florypop spune:
Sa iti traiasca fetita si sa fiti sanatoase!
In ceea ce il priveste pe el eu cred ca nu va merita...
Gandeste-te la viitorul fetitei tale. Oare el s-a gandit???
Te pup,
Flory
pisi_ella spune:
Bine ai venit in marea noastra familie! Sa-ti traiasca fetita si sa te bucuri de ea! In ceea ce-l priveste pe tip...ce-ti spune faptul ca te-a parasit cand erai gravida cu copilul vostru??? Ca s-a casatorit cu alta, atunci cand tu aveai cea mai mare nevoie de el?? Eu una nu as mai vrea sa-l vad in fata ochilor!
_Ella & Emma
http://www.emmaandreea.3x.ro
anna maria spune:
Aici ai dat peste o familie numeroasa si strins unita,asa ca sper sa-ti suplineasca cit de cit anumite lipsuri.Tot ce trebuie sa faci este sa-ti iubesti mult ingerasul,caci sanse nu prea mai sunt c-un asemenea om.Si incearca sa te faci si pe tine fericita.
anamaria
clau07 spune:
Din pacate iubesti un om care nu te merita. Nu cred ca are rost sa-ti pui sperante in intoarcerea si schimbarea lui in bine. Trebuie sa ai taria sa infrunti viata si sa te zbati pentru fetita ta. El a fugit cand aveai mai multa nevoie de ajutor. Gandestete la ce e mai bine pentru feteta ta.
Sa iti de-a Dumnezeu putere si sa fii fericita impreuna cu fetita ta.
Claudia
val77 spune:
sa/ti traiasca bebeul!!!!!!!!!!!!!
cred ca indifernet ce o sa ti se scrie aici , tu o sa faci tot ce iti dicteaza inima
lucrurile pe care ti le/au scris majoritatea cred ca le stiai , dar probabil aveai nevoie de o confirmare
nu vreau sa fiu rautacioasa, dar asta gandesc
liris spune:
nu cred ca sansele nu exista , dar sunt asa de mici ca mai bine nu te bazezi pe ele.
tatal copilului va ramine mereu o persoana speciala in viata lui , insa tu nu uita ce ai patit cu el.
daca-l astepti s-ar putea sa te apuce batrinetea .
bucura-te de binecuvintarea aceasta . copilul tau inainte de orice! si sa-ti traiasca !
eu cred ca ar trebui sa ajuti la construirea unei relatii frumoasa intre tata si copil insa pe de alta parte sa-ti vezi de viata ta , deci sa-ti lasi inima deschisa ptr o alta iubire.
Mult noroc!!