Fete din Austria (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Se anunta an bogat in evenimente la noi in !!
Maine, poimaine auzim si de -ul Gabitei...

Sanatate si numai bine Adrianei si bebeului ei. Adriana, sa-ti traiasca mare si sanatos -ul! Sa te bucuri de el si sa te refaci repede dupa nastere. Te asteptam cu povestea!!

Noi am fost ieri seara la un restaurant mexican, la o masa de 2...cu lumanarele si am celebrat embrionul . De pe acum ii zicem "klein Heli", asta zice ta-su, si "kleine Alina", normal, ma-sa . Fiecare cu ce-l doare

Amelia, nu tot ce incepe prost se termina tot prost . Ma bucur nespus ca te-ai distrat de minune si ca n-ai plecat de la petrecere. Era si pacat, probabil acum te pregatesti de a doua petrecere . Ca lumea ca ai cunsocut starmaniacii si ca ai putut vorbi cu ei, de imbratisari nu mai zic...poza e super...cred ca o sa le-o arat nepotelelor mele, care sunte moarte dupa Cristl. Sa ne zici si noua de care ti-a placut asa ca om...din fostii maniaci si noii. De Magdalena mi-a parut rau ca a iesit din concurs...stiti cumva, are sange romanesc? Cand a fost mama mea aici, s-a uitat la spectacol si mi-a zis ca atunci cand a cantat ea a vazut o pancarda in public cu Romania...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Va multumesc muuuult de urari si felicitari, sa dea Dumnezeu sa iasa totul cu bine si sa duc "misiunea" cu bine pana la capat si sa avem in inca un sanatos! Sau poate chiar 2 , dupa cum ne ameninta Anto!

Haide Anto!!! Nu ne mai tine cu sufletul la gura , ca murim aici de inima! Da-ne vestea cea mare !!! Sa incepem cu urarile!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Adriana sanatate tie si la bebitul tau ,sa cresca sanatos si sa asculte de mama.Mamici de cand nu am mai scris sau intamplat multe si cred ca anul asta e un an bogat.Va pup dulce,dulce si sa aveti un sfarsit de saptamana placut.

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

neata neata...ce bine e sa dormi 11 ore....mama ce bine-mi e...

Adriana, felicitari si un bebe cuminte si mancacios

Anto..zi dom'le cum e rezultatul, ca stam aici si asteptam.....

Alinuta, micul Heli/Alina ce face???Mai ai putin si te sutuie, si sa vezi atunci distractie.Deseara esti pe teava???

Alexandra, tu esti bine?ßBebe tau cumintel sau tot rau iti e??

Nelke, lume lume, pe unde mai colinzi???Toria vad c-a disparut-sau poate n-o fi venit din Ro...???

S-a trezit si Bubu fug in pat ca ma cotonogeste...macar sa stam cuminti pana luni sa-l vada ginecologul

Intr-adevar, se-anunta evenimente mari anul acesta..semen bune anul are....Pe mai tarziu..

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Nu mai stiu de capul meu ,am facut in sfarsit testul si i-mi arata ca nu sunt,ciclul tot nu-mi vine,saptamana viitoare merg oricum la dr. si o sa vad sigur care e cauza ,deja aveam simptome de gravida...nu e in regula cu mine
Adriana felicitarisi un bebe sanatossi sa ne ti la curent cum esti.
Va pup si numai bine,ma grabesc ca primesc musafiri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

In primul rind un An nou fericit cu multa sanatate si fericire si de la noi,ieri am ajuns si noi inapoi din friguroasa Romanie,a fost frumos dar si mult stres am petrecut bine alaturi de cei dragii,deja le ducem dorul.NELKE draga de ziua ta nu am fost aici dar iti spun acum cu intarziere La multi ani si tot ceti doresti cu multa sanatate si fericire din partea noastra,Anto ti totul cam in secret la telefon nu ai spus nimic oricum te inteleg ai avut alte probleme toate cele bune iti doresc si sa ai grija de tine,Babee,Alinah,Alexandra,Amalia,Adriana si restul pe care v-am uitat toate cele bune va doresc si un pentru toate de la noi.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput

Tori ,bine-ai venit!Te-am mai sunat la toate telefoanele da nu ai fost de gasit ,i-ti spun eu de ce nu ti-am spus
Nelke si de la mine un La multi ani din suflet! chiar daca e cu intarziere (nu am stiut cand e ziua ta)si un buchet mare ,mare de garoafe
Amalia am uitat sa spun ca am vazut poza cu tine si cei doi de la Starmania ai iesit super si cred ca te-ai distrat de minune ,i-mi inchipui ca e cu totul "altfel"ca la televizor .
Gabi cum te mai simti ,esti o.k.?
Eu tot nu ma simt bine ,abia astept ziua de joi cand merg la doctor .
Va pup si sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

salutare lume
aseara o sfeclisem, c-aveam contractii dese si dureroase, m-am echipat si hai cu Madalina la spital, Vio era la munca si nu erau sanse rapide de-a veni acasa.Asa ca ne-am dus, am intrat la CTG, am avut o contractie dar mica(facusem inainte dus si cica se potolesc contractiile daca sunt false), colul inchis si-au zis ca mai bine merg acasa ca nu nasc curand..sau daca e...fuga la spital.Bine ca ca e la capatul strazii spitalul, deci nu cale prea lunga.Adevarul e ca m-am cam speriat...dar asta e, cum o fi sa fie(sau cum mi-o fi norocul).Astazi mici contractii, stau in pat si cu Dumnezeu inainte.
Nelke pupici si LA MULTI ANI!!!!!!A fost ziua de nastere sau Sf.Ion???Oricum, sanatate si numai bine.
Anto...lasa ca vezi tu joi la medic ce si cum, eventual iti mai face el un test..daca e sa fie, e minune ti-am mai spus eu.
Pupici la lume si pe curand.

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Ma gandeam eu ca nu esti bine ,ai grija de tine si mai stai pe-acasa mai termina cu cumparaturile ,acum nu mai ai voie sa faci atata efort.
Daca o fi si bebelu tot asa activ ca tine...nu te vad bineCum ti-e un pic bine ,cum nu stai locului ,ai grija de tine,inca un pic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TORIA spune:

Ziua lui Nelke a fost pe 24 decembrie si cum nu am fost aici si acasa nu am avut de unde sa intru i-am scris acum e cam cu mare intarziere dar mai bine decat deloc.Cat multumesc pentru urari o sa iti trimit si eu un email dar sa-mi mai revin un pic.

FIECARE PENTRU EL SI DUMNEZEU PENTRU TOTI

Mergi la inceput