Fete din Austria (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Am revenit printre voi,va multumesc pt.coondoleante,probabil va trece un timp destul de lung pana voi putea sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu o sa-l mai vad...,mi-e f.greu ,el a insemnat f.mult pt. mine.Va rog sa nu va suparati pe mine daca o perioada o sa scriu mai rar,o sa va citesc sa vad ce mai faceti .Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Bine ai venit Anto. Ce sa-ti spun, n-am cuvinte, e dureros si imi dau seama prin ce treci. Cu timpul se mai estompeaza durerea, dar amintirile vor veni mereu cu lacrimi. Nici eu nu stiam cum o sa trec dupa moartea tatalui meu, credeam ca n-o sa mai pot zambi, rade niciodata. Dar noi trebuie sa mergem mai departe, asta este cursul dureros al vietii si trebuie sa il infruntam, altceva nu avem ce face.
Trebuie sa treci mai departe si sa poti zambi pentru fetita ta dragalasa, pentru sotul tau si pentru toti cei care tin la tine.

Eu sper sa te vedem din nou des pe forum, izolarea si cufundarea in amintiri apasatoare nu-ti va face bine, fiind inconjurata de cei dragi si de prieteni iti va mai atenua durerea. Eu sper din tot sufletul.

Numai bine Anto si putere sa mergi mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Scuze ca ma bag si eu dar am citit la mamici de ian-febr. ca Babee e in spital din cauza durerilor de cap...a scris sotul ei si a zis ca nu au putut sa-i faca investigatii prea multe din cauza bb-ului care e bine, dar nu vrea sa iasa...
Vroiam sa-i transmit prin voi multa sanatate si mult curaj!
Si un bb cat mai frumos si mai bun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Claudelu, multumim pentru informatie, vom tine pumnii pentru Babee de care ne este dor si care speram sa fie si mai departe viteaza asa cum o stim -

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Claudelu, multumim ca ne-ai informat si pe noi, habar n-aveam...ma gandeam eu ca poate umbla brambura, cine stie pe unde prin Ungaria, de nu da semn de viata; ca doar o stim cat de titireaza si plimbareata este!

Am vorbit astazi cu Babee la telefon si iesise din spital, tot astazi, este bine, -ul bine . Probabil va aparea pe forum astazi :)

Pana una alta sa va anunt eu ceva...mi-am schimbat statutul, aici, pe forum. Arata cam asa:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Bravo Alinah, Maria Ta !!! Sa ne traiesti/traiti !

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

Alina felicitari,cred ca esti in culmea fericirii.Sa de-a dumnezeu sa fie bine sanatos si tu la fel.Anul asta sper sa auzim doar vesti bune.Sper sa va pot da in curand si eu aceeasi veste ca Alina ,da mai stau pana maine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

hi hi..credeati ca scapati????

Nici o sansa ....Suntem bine, bebe cel putin este foarte bine, nu da semne de iesit pe lume(cred ca-i place tare mult la caldurica fara griji si altele), eu is mai defecta.din cauza tensiunii mici mici am dureri de cap groaznice..si partea rea este ca nu pot lua medicamente -dauneaza copilului.Asa ca la spital imi mai dau cate o perfuzie ceva, e mai bine.Dar nu pot sta de-acum inainte numai in spital si venele mele probabil vor arata ca la drogati...Las' ca trec toate o data cu venirea lui Bubu si nu va mai fi nevoie de nimic.Ca si acum 17 saptamani, cand am avut gastrita aia urata la fel..investigatii amanuntite dupa nastere.Gastrita a trecut se pare..asa ca va trece si bibiloiul...

Alina, Anto... sa fie intr-un ceas bun....Fug in pat sa ma odihnesc putin...va pupam si numai bine

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Hei, Alina, asta e chiar o veste super!! FELICITARI!!! Sa fie intr-un ceas bun! Sa ai o sarcina usoara si sa aduci pe lume un frumos si sanatos! Ma bucur mult pentru tine si Helmi .

Gabriela, imi pare rau ca ai probleme . Ai grija de tine si de bebe!

Draga Adriana , ce mai faci? Vad ca de-o saptamana n-ai mai dat nici un semn de viata pe Forum. E totul bine cu tine si cu puisorul din burtica? Te pup dulce si sper sa aflam vesti bune despre tine. Pupicei si Adrianei celei mici de la Ana Maria .

Si acum sa va povestesc pe scurt cum a fost la Starmania. In primul rand sa va spun ca am fost foarte dezamagita cand am vazut ca biletele castigate nu erau pentru a fi prezent in sala la emisiune, ci pentru after-show-ul de la Nachschicht Donauplex, unde cei de la Starmania urmau sa vina sa cante cateva melodii si sa se distreze , dar unde emisiunea in sine se urmarea pe un ecran mare (de parca noi n-aveam acasa...). Ne-am tot gandit noi daca sa ramanem sau nu in conditiile astea si pana la urma am luat decizia inteleapta: am ramas! Si bine am facut, pentru ca s-a dovedit a fi muuult mai misto decat daca am fi mers la emisiune . Pentru ca am avut un avantaj cu biletele astea: fiind castigate, am stat la mese in zona VIP , unde restul lumii nu avea acces si unde au venit si-au stat TOTI cei de la Starmania, inclusiv cativa din cei de la Starmania de anul trecut (Christina, Boris, Niddl, Lukas si Andreas). A fost delir!!! Ma plimbam printre ei si nu-mi venea sa cred (eu, marea fana…). Am vorbit cu toti cei de care imi place (adica Verena, Michael, Rebecca, Magdalena, Daniel), le-am zis ce parere am despre ei, i-am imbratisat, le-am transmis urari, incurajari si mi-au dat si autografe cu poze. A fost o nebunie!!! Nu-mi venea sa mai plec de acolo, din mijlocul lor. Erau asa de draguti … Nu ma apuc sa vi-i descriu pe fiecare, ca nu are sens sa scriu aici romane. L-am innebunit destul pe Sandu cu povestiri despre ei (ca el n-a ramas pana au venit ei, a trebuit sa se duca sa ia fata de la prietenii la care o lasasem).
Si sa va spun Marea Bomba: am facut o poza impreuna cu Christina si cu Boris!!!!!! O puteti vedea si voi, la adresa de mai jos:

www.par.univie.ac.at/~aj/baby/Starmania.jpg" target="_blank">http://www.par.univie.ac.at/~aj/baby/Starmania.jpg

Eu mi-as dori sa merg si maine seara la club sa-i vad . Am pastrat pe mana bratara de acces la zona VIP, dar daca nu vrea niciuna dintre voi sa mearga cu mine, singura nu ma duc. Sanducu si-a rupt bratara de la mana, dar poate o "dregem" cumva, daca e cineva amator sa mearga cu mine. Dati-mi de veste. Intrarea in club e gratis intre 20 si 21,30.

Va pupic dulcic si sper ca nu v-am plictisit prea rau cu povestirea asta...

Cu mult drag, Amelia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

In caz ca nu ati aflat:

A nascut Adriana !!!
Azi 9.1.2004, noaptea la 0:14.
Nastere normala, baietel de 3855g si 52cm.

Il cheama Andrei.

Felicitari si mult noroc si sanatate pentru cel mic.

Amelia si Ana Maria

www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria

Dincolo de nori este intotdeauna soare!

Mergi la inceput