Fete din Austria (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cricri spune:

La Multi Ani, fetelor!

Sa va aduca noul an numai bucurii si mult curaj(noroc) in indeplinirea dorintelor(visurilor).

cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Ei Cristina...am rarut pe la noi.....ce e cu tine???Asteptam vesti bune si detaliate despre tine si bebe

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cat spune:

La multi ani, dragelor! Un An Nou fericit si imbelsugat va dorim si noi,

Catrinel si Daria la care a venit Mosu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

La multi ani!

mai cu intarziere, ca mi-am petrecut Revelionul in maternitate.

stati linistite ca inca nu am nascut si acum sunt foarte bine acasa.
doar ca bebele meu fusese prins in flagrant delict cu picioarele in jos la ultimul control si am fost de acord sa incerc sa mi-l intoarca manual.
asa ca m-am dus pe 31 decembrie, a mers totul bine si repede, fara complicatii, si m-au tinut inca o zi sub observatie pentru orice eventualitate.

acum sper sa ramana stimabilul asa pana il nasc, ca altfel cezariana m-ar paste...

cum mai e cu burtica, babee, a mai trecut sau tot asa? poate ca ai facut prea mult efort - si eu am pre-contractii cand exagerez.

toate cele bune in 2004,

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anto spune:

LA MULTI ANI !Un an nou fericit va doresc si plin de impliniri.Eu nu am avut sarbatori fericite pt.ca exact in ziua de craciun a murit bunicul meu ,sunt f.suparata si nefericita.Inca mai sunt in Romania ,cred ca luni o sa ne intoarcem .Va pup si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Anto..condoleante..Dumnezeu sa-l odihneasca.

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Draga Anto, sincere condeleante! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe bunicul tau! Suntem alaturi de tine.

Amelia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Anto, īmi pare rau, sincere condoleante... Das Leben geht weiter, Kopf hoch, wir sind bei dir
Iar tu, Klavier, chiar asa un program “muzical“ de Anul Nou ?
Sa multumim Domnului ca esti īn Austria, nici nu vreau sa ma gīndesc cum ti-ar fi fost īntr-o asemenea situatie īn Ro...
Babee, ai grija de-ala mic si nu te suprasolicita... īnca putina rabdare si-o sa avem cinstea sa-l auzim cum racneste...a dragoste de viata !
Cat, aveti grija de gīzulita aia frumoasa si de voi - - pe cīnd o revedere īn Salzburg ?
Iar tu Alexa concentreaza-te bine, ca Land Salzburg are nevoie de un nou print sau printesa.

Va īmbratisez cu drag pe toate si nu uitati ca īmpreuna sīntem mai puternice /puternici

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cricri spune:

Buna fetelor!

Sigur Babee, ca rarutz, ce mai stateam eu la calculator cind eram insarcinata...toata ziulica...acu insa...

Nu inteleg de ce nu primeste nimeni mesajele mele private la care eu raspund.

Tie Babee, ti-am trimis citeva, lui Anto...nimic.
Anto, condoleante si din partea mea.

Vesti noi:
-am fost de Craciun in Iasi, de unde sunt de loc;
-pe 30 decembrie am operat-o pe Viktoria de hemangiom, la spitalul din Graz;
-de Anul Nou am avut in vizita o prietena din Italia cu familia;

Ei spune si tu Babee, am eu timp de stat pe Net?
Tot timpul am remuscari cind doarme putin si eu sunt la calculator, de aceea prefer sa-l inchid cind doarme.
Cind se trezeste, sunt mereu cu ea, linga ea, ca mai toata lumea imi zice s-o mai las si singura, dar parca poti, ca numai cum se intorce si nu ma mai vede, si incepe sa plinga.
Slava Domnului ca maninca bine, ca-i uimeste pe toti.
Grasa insa nu e, sanatoasa insa da.
Pot sa cer mai mult?

Pe curind, cricri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Anto, condoleante, Dumnezeu sa-l ierte. Stiu cat ti-e de greu...offf

Mergi la inceput