Fete din Austria (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns klavier spune:

Craciun fericit tuturor si multa sanatate!

Adriana

ps mi-au iesit si sarmalele, si cozonacii. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Hai salut si voie buna la lume!!!

V-ati revenit catd e cat dupa atatea sarmale, fripturi si alte cele??Noi inca petrecem vad..azi dimineata m-am trezit cu chef de tort de mere, asa ca am facut de dimineata tort de mere.
Si normal, ca sa impartasesc cu voi din ciclul:'numai mie mi se poate intampla'.
Ieri am tras un somnic la amiaz, si m-am trezit cu o pofta de ciorba de peste....normal ca respectiva ciorba se afla in Ungaria...asa ca hai baieti pe cai, puneti seile si da-ti bice...la drum!
Bebe cuminte, frig de crapai, pana s-a incalzit in masina a durat ceva..apoi ma sufocam de aerul ala uscat asa ca mai dadeam drumul al geam..dar tot infofolita stateam.
Bun, ajungem, papam, cumparam mere bot de iepure..ca la noi in austria nu se gasesc, si hai acasa..cu burtocu plin.Iarasi se racise in masina, dar eu stateam infololita in blanita si asteptam sa ajungem acasa.perne grupa mare sub sezut, sa nu inghetam...si hai la vama.Liniste..2 masini inainte si atat.Apare si la noi domnul vames..se uita cam socat eu cuminte in spate, in portbagaj nimic, hm...cam umflata doamna si cuminte.Vine si ma intreaba cum ma cheama, cand sunt nascuta..ca parca el nu putea citi pe pasaport..Si-mi zice sa ma dau jos.Eu tacticoasa desfac hainuta si-i arat burta ii zic ca mi-e frig si stau asa, de ce sa ma dau jos??
cand a vazut burta a inceput sa rada si sa faca glume.ca nu am nascut pana acum la cata burta am????L-am linistit si i-am spus eu ca mai am 6 saptamani, si sa stea el linistit, ca n-are norocul sa ma moseasca.A ras, normal, dar eram putin revoltata, ca nu mi s-a mai intamplat pana acum..si doar eram cu totul in regula.Imi zice asa, mustacind..ca daca transportam droguri..???ca au mai avut ei cazuri cand femeile stateau cumintele si le aveau la burta.I-am zis ca-i arat pielea(dar parca nu era evident ce am la burtica...) si ca n-am eu timp de asa ceva.Vio saracul nu zicea nimic..ca nici prin cap nu ne trecuse deh..sa luam niscaiva drogurioricum, stim alta data.
Azi dam fuguta la magazine, sa cascam ochisorii.........ca au venit reducerile..si macar cu ochiul sa ne incantam..daca cu altceva nu prea putem...
Hai zi frumoasa si aveti grija cat de mare aveti burta..cand treceti vama

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Gabi, hai ca m-am distrat cu vamesu'...ce sa faci...o burtica mai mare ascunde muuuulte Te-au apucat poftele, acum pe ultima suta de metri...

Eu cred ca sunt singura care nu m-am ghiftuit cu sarmalutze, carnaciori, caltabosi, pifite samd. N-am suferit, caci nu-mi place carnea asa mult si acasa, in Ro, era mereu o lupta pentru ai mei sa-mi vare pe gat toate maruntaiele porcului.
Am fost la parintii lui, ca in fiecare an, s-a adunat tot familionul, cu copii si purcei, s-a cantat cu lumina stinsa, numai cu cea provenita de la brad, copiii au navalit si devorat toate pungile de bomboane si deschis toate cadourile.
Noi am primit de la ai parinti lui 200 si un pic de euroi . Vrem sa ne cumparam, pentru casa noua, dart, caci ne place sa aruncam cu sagetele...de amor...unul dupa altul.
Am mancat cu totii, bufet rece , mie imi place. Nu dati cu in mine, ca nu respect traditiile romanesti, dar imi place mai mult aici, mai linistit. Si nu atat de grea si de grasa, de mancare vorbeam.
Am vazut ca e liniste pe aici, toata lumea se pare ca sta la caldurica si inca petrece...

Vine Revelionul, unde il faceti, cu cine?

Mergi la inceput

Alina draga, stai linistita ca nu e musai sa afci totul in traditia romaneasca.eu am facut doar sarmale, dar joi cand am fost la biserica s-a facut o agapa, si cineva pregatise 1500 sarmale...si pofticioasa de mine a papat pana am zis ca mor..dar au fost foarte foarte bune.Cele de acasa parca nu aveau nici un gust...Seara acasa am gatit eu ceva usor si ieri fuga la unguri.Nu m-am agitat sa stii, si oricum Vio e gras.. si sa mai slabeasca.Azi tot ceva usor ..dar apoi hai la oala cu sarmale sa le terminam.Gata..am scapat de dusman.
La voi cred c-a fost tare frumos sa fiti cu totii.Mi-ai amintit de cum e acasa si mi-e cam dor...Asta e familia...deh...noi singuri cuc.Toti amicii nostrii in acasa, noi pe baricade
Si cam asa a trecut Craciunul...de rev eu fug la Vio la munca putin si in rest la tv si pe teava, ca noi suntem departe unul de celalalt.Anul trecut am lucrat cu el, ca sa fim impreuna, anul acesta nu se mai poate.Colegii lui mi-au spus sa stau si eu cuminte intr-un separeu..dar nu pot sta atat intr-un fotoliu..si deh..conditia mea trebuie pastrata.
Voi ce faceti de rev???Daca esti acasa ne conversam pe icq.
Pupici si aveti grija de voi.

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

se pare ca am ramas singurele.mai tarziu, dar apar si eu.la mine craciunul a avut putin din traditia romaneasca si asta se vede la sotul meu.mereu imi spune ca sunt vinovata ca el are asa o burta.toate zilele de craciun am stat cumintei in casa,a fost mosul la noi("de am fost cuminti"),ne-am uitat la filme si am mancat popcorn.imi este dor de casa si de traditii,sa aud si eu un colind....,poate la anul.ce faceti de revelion?;eu nu am nimic in plan si nici nu planuim,suntem spontani.va pup dulce,dulce pe toate.

gandler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Salut, iubita Austria !
(stiti care iubita...adica voi...!)
OK, sarbatori, sarmale, calatorii în Ro etc...
Eu am rabdare si va astept. Chiar de e frig, simt deja ca o sa încolteasca firul ierbii... o, Doamne, sa vezi atunci !

Sa nu cumva sa îndrazniti sa credeti ca ati scapat de mine !!!

Hei, iubite prietene:

LA MULTI ANI !

si pe curînd,
în prea-frumoasa noastra gashca austriaca !

Nelke

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Exact, fetelor, sarmale, sarbatori ... mai putin calatorii in Romania ...
Va salut si eu cu drag , ca am scos nasucul din barlogul unde era cald si bine . Am facut si eu de Craciunul acesta sarmale si mi-au iesit o bunatate . Am avut invitati o familie de prieteni romani, asa ca am pregatit o masa traditionala romaneasca cu tot tacamul, pentru ca am vrut sa ne simtim cu totii ca acasa, in sanul familiei.
De Revelion o sa fim singurei, dar o sa fie frumos pentru ca stam aproape de centru si o sa colindam pe la Rathaus si Stephan's Dom. Numai sa fie vremea buna, sa putem iesi cu puiul .
Va sarut cu drag si va urez din toata inima sa aveti un An Nou cu multe bucurii si realizari, sanatate deplina si implinirea tuturor dorintelor!

LA MULTI ANI!

Cu mult drag,
Amelia si Ana Maria.

www.par.univie.ac.at/~aj/AnaMaria

Dincolo de nori este intotdeauna soare!

Mergi la inceput

Salut fetele care mai sunteti inca in Austria.Nelke vad ca e pe baricade..nu se da batuta
Eu nu ma simt prea bine, ma doare burtica cam rau..poate vine Bubu mai devreme decat ar trebui, ca am eu asa un presentiment..
Sotul meu lucreaza in seara aceasta de la 5 la 10 maine dimineata, poate ma incumet sa ii dau un pup la 12 noaptea, daca nu cumintica in pat ca-mi e cam frica de complicatii.Maine somn sa-si revina Mann-ul si cam atat.
Voi cum va petreceti pana la urma??Chefuieli sau cumintenii acasica??
Un AN Nou cat mai bun, plin de realizari, sanatate si fericire(toate pe cat e posibil omeneste sa se realizeze).
Asteptam fetele din Ro sa vina si sa ne povesteasca....
Pupici dulci si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Imi pare rau ca nu te simti asa de bine Babee,dar ma rog sa fie toate in ordine.noi petrecem revelionul cumintei acasa.va doresc la toate UN AN NOU FERICIT,plin de bucurii si mai multe realizari.va pup pe toate si abia astept stirile din tara.

alexandra

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!!!!
pentru 2004

Mergi la inceput