Fete din Austria (2)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

hi hi hi ca te-am vazut azi la biserica Adriana, dar erai tare ocupata cu gaza mica.Sa va traiasca
Cu sarmalele, nu-ti imagina ca eu la mama faceam...am invatat furand.Azi vedeam la mama, alta data la bunica si gata...am invatat.Oricum, n-a murit nimeni inca de ce gatesc eu, si nici plangeri n-am auzit.
Sa pui din aceeasi varza(ia 2 capatani potrivite de varza murata) pe fundul oalei, ca e mult mai bine.Nu amestesca soiurile, si nici cand impletesti sarmalele sa nu le faci prea mari, si strange-le bine, sa nu se desfaca la fiert-.In timpul fiertului sarmalele se umfla, si daca nu au loc suficient in oala e cam ...nasol.Eu nu fierb orezul niciodata inainte, se fierbe el in orele alea...ca si carnea de altfel.
Am zis tot sau am uitat ceva?
Daca mai e ceva ma intrebi.Eu miercuri le fac..povestim apoi cum sunt

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinah spune:

Hai sa ma iau si eu de sarmale si bucatarie in general
Daca n-ati stiut, eu sunt un adevarat pericol in bucatarie. Am incercat si eu o sa gatesc una alta, mici chestii, cica sa-i fac surpriza lui sufeltel...cert e ca au ajuns cam negre. Si asta de cateva ori! Sunt un antitalent. Asa ca sufeltel se simte in mai mare siguranta cand eu stau departe de aragaz . N-am rabdare la gatit, de ajutat in bucatarie nu-i nici o problema...da-mi sa sortez orezul si a voastra sunt, dar nu ma puneti sa stau langa cuptor si sa fac tot felul de compozitii (culinare, muzicale nici atat). Si cand va ganditi ca am lucrat la o pizeerie...eee, aici tot am invatat sa fac cordon bleu.
Fug la culcarica...

Alina

Mergi la inceput

Alina draga, nu-i bai..in timp te vei invata cat de cat...Am exemplu pe sora mamei, antitalent...dar uite ca s-a rezolvat.A invatat sotul ei sa gateasca si au scapat.daca stie Heli e foarte bine, nu-i nici o problema si nici o rusine daca nu stii sa faci ceva.Nici eu nu sunt un expert, dar nici eu nici Vio n-am murit inca.
Se pare ca numai noi am mai ramas pe-aici...fetele sunt in ro..Toaria..ai plecat deja???Nelke, la tine ce se-aude??ne colindam la telefon??
Eu de-abia astept sa vina ziua de miercuri, sa iau bradut si sa-l impodobesc.Mama asa m-a invatat, ca se impodobeste in Ajun, altele vad ca il orneaza si mai devreme, sa nu zic de austrieci ce-l fac de la 1 decembrie..L-as fi facut si eu, dar daca era undeva afara, in curte....ca in casa in 10 zile se usuca...
In gradina unui vecin este un brad argintiu...asa frumos ar fi fost daca l-ar fi facut...Eu am zis ca daca voi avea casa, pun braduti si nu mai chinui brad anual, mai bine ornez asa, afara.Doar nu fura nimeni din el...ca astia-s mai civilizati..cat de cat sa zicem.
Azi fug nitelus la plimbare si ma intorc la timp pt meditatie...maine cica nu mai vine tipa..si-uite-asa se duc banii mei.Asta e...
Am dormit azi noapte 7 ore, apoi m-am trezit cu durere de cap..si m-am pus sa spal.Lucrurile lui bebe, sa fie curate cand vine...si parfumate.ca nu mai aveam ce spala, si m-am apucat de ele, cam din timp, dar daca n-am ce face....asta e.
pupiciosi la fete si sa auzim numai de bine

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia spune:

Buna, dragele mele!

Uite ca in sfarsit mai ajung si eu pe la Internet sa va mai scriu cateva vorbe, ca am fost tare ocupata zilele astea, cu cumparaturile de Craciun, curatenia in casa, am avut si musafiri la masa... Mi-era dor de voi, sa vad ce mai faceti, ce mai ziceti... Si puiul meu se culca asa de tarziu seara, incat adorm si eu, obosita, odata cu ea ... si uite-asa nu mai ajung pe la Internet.
Nu am nimic deosebit sa va povestesc, v-am spus cum mi-am petrecut timpul in ultimele zile. Imi place foarte mult perioada asta a anului, e o atmosfera minunata acum, in preajma sarbatorilor . Imi place sa merg la cumparaturi dupa cadouri de Craciun, sa ornez in casa, incat sa fie cat mai frumos si mai intim, sa ascult colinde si sa fac o multime de bunatati pentru masa de Craciun . Vom avea si invitati la masa, o familie de romani cu care ne intelegem foarte bine, asa incat astept, cu sufletul plin de bucurie si nerabdare, Craciunul.
Si acum sa va raspund la cateva chestii.
Adriana, foi de sarmale gasesti si la Zielpunkt, dar inca nu le-am probat, chiar maine ma duc sa cumpar si eu, pentru ca de la masa traditionala de Craciun nu pot lipsi sarmalele. Abia astept sa ne revedem maine si sa-ti cunosc si micuta comoara!
Anto si Nelke, in ultimul timp n-am mai tinut nici o cura, am mancat doar mai moderat, in limitele bunului simt adica (si-am dat iama si prin bunatati, ca nu se poate altfel de sarbatori ) si vad ca raman tot la 56kg, nu m-am mai ingrasat . Deci nu va faceti griji pentru mine, ca stiu cand e cazul sa ma opresc si sa nu fac imprudente. Va multumesc insa ca-mi purtati de grija!
Nelke, ehe, ce bine ar fi daca am avea noroc si la chestii mai importante, o casuta, o masinuta, ca nu ne-ar strica! Dar noi pana acum n-am castigat decat lucruri marunte si nu la jocuri dubioase. Exact cum am scris, participam la Gewinnspiele la Advent-calendar-uri, de la Bipa, Nokia si altele, adica firme serioase, unde trebuie doar sa completezi un formular de participare. Stai linistita, ca sotul e informatician si se prinde imediat cand ceva "miroase urat" si nu se baga! Si nu jucam si n-am jucat niciodata la Lotto sau alte jocuri de noroc, asa ca probabil de-asta nici nu castigam nimic mai de valoare, ca nu ne bagam in dubiosenii sau la chestii unde trebuie sa dam bani.
Alina, nu mai sta suparata, ca se apropie Craciunul si in suflet trebuie sa ai doar sarbatoare! Lasa grijile deoparte si bucura-te alaturi de Heli de clipele astea minunate cu care abia peste un an te mai intalnesti. Si ce voiam sa-ti mai zic... si mie la Starmania tot de Cristina imi placea, de cand am vazut-o mi-am dat seama ca e deosebita, ca e foarte buna, si, desi pana la urma a iesit Michael superstar, se vede ca ea merita, pentru ca ea are acum un succes mult mai mare decat el. Eu am ratat din pacate finala, pentru ca eram chiar atunci in drum spre Romania. Din noua generatie cea mai buna era Rebecca, dar, culmea, a fost eliminata. Si Daniel era foarte bun, asa ca m-am tot intrebat si eu, cum voteaza lumea asta?! Dintre cei ramasi, cei mai buni sunt Michael, Verena si Magdalena si prognostichez ca o sa ajunga sigur in finala Michael ( e super tipul!) si poate si Verena.
Va las acum si, pentru ca nu cred ca mai ajung pe la Internet decat dupa sarbatori, ca ma asteapta munca multa, va urez de pe acum sa aveti parte de un Craciun minunat , cu multe, multe bucurii si surprize placute, care sa va aduca multa fericire in suflet! Sa petreceti cat mai frumos alaturi de cei dragi si sa ne "vedem" sanatoase dupa sarbatori!
Va saruta cu drag,
Amelia si Ana Maria.

SARBATORI FERICITE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nelke spune:

Es ist so: va ueaz cu drag

Craciun fericit !

si
La multi Ani !

deoarece ma retrag pentru o vreme în Alpii austrieci si în mine însumi -- dar revin cu siguranta !!!

Nelke
(un prieten în plus nu strica niciodata...)

Mergi la inceput

Craciun Fericit si tie, Nelke, sa ai parte de bucurii, sanatate si impliniri!

Concediu placut si petreceri frumoase de Weihnacht si Silvester; banuiec ca mergi la ski...ahhh ce te invidiez!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa22gandi81 spune:

Craciun fericit la toate,un an nou cu mai multe bucurii decat 03,sa va aduca la toate ce va doriti.Eu va doresc sa ramaneti sanatoase si sa fiti la fel in" mica noastra familie",daca am voie sa-i spun asa.ieri am fost la doctor si l-am vazut pe Bebica ,cine e mamica stie ce am simtit.este normal,este prima data cand sunt mamica.eu am gatit totul,am facut bradul si astazi fac doar niste prajturi.va pup dulce si sa va distrati.

gandler

Mergi la inceput

Craciun fericit tuturor...si celor care sunt in Romania acum, si celor inca aflate pe teritoriile austriece.
Alexandra, felicitari pentru bebe, sarcina usoara usoara si bebe sanatos.Eu te-am inteles cu eco de zilele trecute..stiu cum e..
Alina, pupici si voua si un Craciun plin cu iubire.
Nelke, distractie placuta si da o tura si pentru noi, cele ce nu putem sau nu stim.
Anto, salutari si tie acolo unde esti..si sa ne-auzim cu bine.
Adriana, sper ca au iesit sarmalele alea...
Amelia, toate bune si voua si un bebe cuminte si voios.
Toria, unde ai disparut???Pupici si voua si la cat mai multe realizari.
Am uitat pe cineva???

va pupam si sa auzim sanatoase si sanatosi dupa sarbatori.

Mergi la inceput

Austriecelor, oriunde ati fi....
Sa aveti parte de un CRACIUN FERICIT, Mosul sa va aduca bucurii si caldura in case, copii sanatosi, barbati cuminti si devreme acasa si multa fericire!

www.nbizz.com/createdjustforyou/listings/49.gif" border="0">

Alina

Mergi la inceput

Si o felicitare virtuala pentru tot ul nostru!

www.jacquielawson.com/corp_preview.asp?pv=XS04CP" target="_blank">http://www.jacquielawson.com/corp_preview.asp?pv=XS04CP

Sarbatori fericite!

Alina

Mergi la inceput